Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vyschlé studni je nalezeno tělo ženy, kterou nenáviděla celá vesnice. Podezřelých je mnoho, navíc se brzy ukáže, že lidé si vzájemně kryjí záda a nejsou ochotní s policií spolupracovat. Dana Skálová a její tým budou muset přijít na způsob, jak vesnici ke spolupráci přimět. Podaří se jim odhalit, kdo stojí za smrtí nenáviděné Zlobáby? (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako největší fanoušek Simonky Zmrzlé na zdejší databázi jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít premiéru nového seriálu na Voyo, ve kterým hraje titulku. Jo samotný díl byl takový všelijaký, nemyslím si, že krimnálka na Vysočině jsou takový vidle jak se nám scénáristi snaží ukázat, ani to nemá nějaký zásadní napětí a pachatelé zřejmě budou objevovány jako houby v lese, na druhou stranu, při sklence vína docela pohodový koukání, Nevylučuji že zvednu v budoucnu i na tři, uvidíme jak další epizodky. Z herců krom Simony se mě ještě docela líbí Monika Hilmerová a Martin toho vždycky rád vidím. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poctivá důsledná paní, která byla tak důsledná, až iritovala celou vesnici, že ji někdo zabil.  Další z řady valících se kriminálek českých televizí, která se snaží, ale první díl byl naprosto statický, nudný s urputnou snahou o lehčí vtip ( ale marné ). Takže PŘÍPAD: banalita o ničem, včteně vyřešení. LOKACE: Vysočina tady ještě nebyla, takže plus HUDBA: jakési rozverné country, irituje mne rozverná hudba u kriminálek, pokud nejsou dokonalými komediemi OBSAZENÍ: sympatické a nadějné Hilmerová jako arijská kráska z Pramenu života (2000) zatím s rezervami, Suchánek si jede to svoje, Hofmann jistota už svou přítomností, Děrgel , toho jsem si ani nevšiml, jak byl nevýrazný , Zmrzlá - sice klišovitá hloupá postava, ale zahraná přesvědčivě, líbí se mi a baví. Až se divím, že tak zajímavý typ krom Hastrmana (2018) ji víc neobsazují. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bolelo. Nemusím mít v rámci standardně prosťoučké kriminálky do puntíku realistické vyšetřování, ale toto napsal člověk, co neviděl práci policie ani z vlaku. Dialogy bolí. Když se Skálová snaží být v hospodě jakože fakt drsná cajtka, tvář se mi zkřivila bolestí. Když vám je trapno za herce, kteří na tohle kývli, je něco moc špatně. Dobrá kamera v exteriérech ale nenapraví nic. Nalezení vraha bylo k pláči. To jako fakt???? Velmi špatný počin, byť herecké obsazení v první chvíli lákalo převelice..... ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl spíše naznačuje rozjezd směrem k budoucím dramatům jednotlivých kriminalistů. Zřejmě uvidíme jak si povede osamělý alkoholik Hofmann, Hilmerová vyšetřovaná komisí v souvislosti s drsným postupem vyšetřování únosu dítěte a naznačeným zabitím pachatele, workoholička Zmrzlá (divně přehrávající) má zaděláno na problémy s manželem kvůli práci a zatím civilní Suchánek, který zvládl držet svůj trapný humor na uzdě a zahrál svou postavu velice uvěřitelně. Samotný děj prvního případu byl jen kulisou pro představení party kriminalistů. Vyšetřování probíhalo nudně (ale tak to prostě ve skutečnosti je) a finální výslech partičky nezletilých byl hlavně díky pochybným hereckým výkonům vyslýchaných smutným finále Zlobáby. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tak vida, všeobecně nenáviděná titulní Zlobába byla nakonec světice a piča, která všechny svorně od začátku srala svým ustavičným buzerováním a neskutečnou uvědomělostí, lvím podílem přispěla ke šťastnému rozuzlení a je na nejlepší cestě stát se všemi oblíbenou, uznávanou a milovanou. Sladké. Až k zblití. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody zhlédlo 1,39 milionu diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama