Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Aono Tsukune se po prázdninách opět vrací do školy Youkai, skryté před okolním světem za magickou bariérou. I tentokrát se ocitá ve světě démonických bytostí, opět naštěstí s kupou kamarádek kolem sebe, které ji hodlají ochránit jak jen to bude možné. (Geriel)

Recenze (7)

Haide 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto minimální děj je stále více než žádný děj v první sérii. Ale stále je to děs a hrůza, takže tímto anime (které bylo zároveň mé první v tomto žánru), zakončuji svou ecchi exkurzi a vracím se k nějakým anime, kde není 90% stopáže pohled na kalhotky a výstřihy. ()

Chinese Ashio

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhej sérii začal Tsukune niečo pociťovať k Mokinej druhej stranke - upirskej. Potom sa tam ešte objavila aj Mokyna otravna, ale ze poriadne otravna sestra blabla (nepamatam si jej meno, holt mi za to aby som si ju zapamatala nestala), a v podstate to bolo stale o tom istom, otravne, ale predca jedna vec sa zmenila. Režiser zapojil do toho svoju perverznu stranku. Nudaaaaa, ani nedam hviezdicky, 2 seria ma lepsie hodnotenie iba koli tomu lebo tam obcas ukazovali kozy a spodne pradlo.... fakt trapaci. ()

Nyan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mě napadá, proč má druhá série o tolik větší hodnocení než první, i když přibyla nová hlavní postava, tak se v podstatě nic nezměnilo. Odpověď je nasnadě: koho znechutil prequel, tak ten po tomto pokračování sotva sáhne. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

O hvězdičku lepší než minule.Kupodivu má 2. sezóna Rosario to Vampire místy i náznak děje!...ale že se parchant (ten děj myslim) mezi všemi kalhotkami a podprsenkami dlouho schovával. Standartní ecchi v zajímavém prostředí s krásnými slečnami, parádním roztancovaným openingem a prostinkym dějem. Lehký nadprůměr - 55% - *** ()

Galerie (538)

Reklama

Reklama