Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Scénka jak dva idioti stojí u sporáku a sledujou jak z hrnce vyskakuje popcorn mě naprosto sejmula a já se svíjel smíchem. Neuvěřitelný maras:)) Nebo vyslýchání bonzáka a jeho mučení pomocí pojídaní filé s hranolkama je taky neuvěřitelné. A dva stále se hýbající hip hop týpci v podání Hale and Pace mě taky dostali, je to mazec, po Pythonech a Velkovlaku největší nářez co sem kdy viděl. ()

Fish 

všechny recenze uživatele

Další vynikající britský komediální seriál. Je docela příjemné si nejdříve pustit jeden díl Pythonů a pak hned jeden díl Hale and Pace (Pozor, tato dávka humoru může být až smrtelná!:-)) Tihle dva tam sázej jednu vtipnou scénku za druhou, že prostě nejde vydržet se nesmát. Například: ,,Jste nervózní?", ,,Ne, nejsem", ,,A co teď, jste nervózní?":-) No akorát musím tomuhle seriálu vytknout, že bohužel nevydržel být tak výborný jako na začátku... Jinak by to bylo jasných 5*. Co se týče komediálních seriálů, na Velkou Británii prostě nikdo nemá! ()

Reklama

Had6 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se neustále směju těm neskutečně šíleným skečům. Sám se tomu divím. Ale nutno říci, že některé hlášky se docela uchytily i v životě. A to nemluvím jenom o sobě...Rozhodně za to vděčím i dobrému dabingu. Viděl jsem všechny díly v angličtině a některé vtipy prostě nejde pochopit, neboť anglická rčení a pořekadla nejsou mé hobby. Natož pak luštit rozdíl mezi skotským a anglickým přízvukem. Proto dávám vyjímečně přednost české verzi. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Gejzír gejzírů nápadů od této dvojice komiků má skutečně vysokou úroveň, zejména rozmanitostí jejich skečů - parodie/parafráze nebo lidovější humor - a hlavně umí výborně strhnout i slušně vygradovat. Vidím okolo, že někteří nehezky narážejí na buranský feel. Něco připomíná hospodský humor, ale timing pomáhá na jedničku a upřímně - oproti pozdějším ostrovním záležistostem je to ve “vkusném” množství, pokud to tak mohu říct. Příležitostná brutalita a sem tam slušný slovní průjem nebyly v britcomech zdaleka nic nového, ale opět je třeba připomenout, že druh humoru se každou scénkou mění. Český dabing se s tím slušně popral, i když třeba segment dvou Ronů o gurmánech se trochu ztratil v překladu, přesto člověk tu pointu převážně vycucá z prstu. Pokud jste viděli poslední scénku úplně prvního dílu z roku 1988 o kočce a mikrovlnce, která byla točena na stagi, a ten humor vám sedne, dostanete zhruba obrázek, co vás příště bude čekat. ()

Welington 

všechny recenze uživatele

Tyhle dva šašky mohu vidět pokaždé. Je to plné srandy, vtípků a zvratů a je to prosáklé britským humorem skrz naskrz a krátké skeče daly vyniknout opravdové satiře, na které se Hale a Pace doslova vyřádili. Jedna z dalších, dnes již klasik, u které pevně doufám a modlím se, aby bavila dál a nepropadla se na smetiště dějin. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama