Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armády tyranské moci si brousí zuby na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie a jedinou nadějí na přežití jejích obyvatel se stane tajemná cizinka. (Netflix)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Prvych par minut a uz vidim, ze to bude riadna jeba 🚸
Ircani hned par kilakov pri Jupiteri s prstencom zretelnym ako ma Saturn - fyzika asi nefunguje, alebo aj funguje a ten Saturn je len projekcia a ircani su plochozemci - no sranda to bude. Snad to dopozeram do konca.

na příspěvěk reagoval Darren98

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Prepáčte, stratil som sa v tom. Kedy teda budú k pozretiu oba "režisérske" zostrihy?

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

cernakus , Knowho

Já myslel že celou dobu byla dvojka na duben a režisérské sestřihy na srpen, i v komentářích pod videem jsem četl August.. pak jsem radši když to bude dřív! :D

na příspěvěk reagoval cernakus

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Přemýšlím, jestli když mi doteď nevyšel čas na jedničku, to nezhlédnout napoprvé až obě části director's cut u sebe v srpnu. :D

na příspěvěk reagoval cernakus

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Dali mu volnou ruku, ale zároveň tam byla dohoda, že půjde na platformu nejdříve PG-13 "komerční" sestřih. A můžete tomu klidně nadávat, ale ta strategie jim evidentně zafungovala, jelikož ač je tahle verze filmu i např. pro mě zklamáním, tak streamovací čísla to mělo podle všeho dobrý. Kdyby tam rovnou vypustili R-kovou 3+ hodinovou verzi, tak si ten film pustí o dost méně lidí.

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Narážím spíše na to že když vyšel Pán prstenů, tak během pár let bylo asi 5 sestřihů. Mám Platinum BR kde má jeden film skoro 5 hodin.

Předpokládám že tento Synder cut, bude jen zkouška jestli to lidi vezmou a pokud ano, věřím že dá delší sestřih. Vždyť od samého začátku brble jak moc mu daly volnou ruku a jak mu potom půlku vystříhaly a že jeho verze bude lepší. To si přímo říkáš - ty vole 5 hodin na jeden film. A sám pořád prohlašoval že ten svět je obrovský. Pochybuju že mu 3 hodiny budou stačit.

na příspěvěk reagoval Ratemus, higuain

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Jasně, ale není to 6 hodin na díl. To už se zdálo i mně jako extrém.

A jestli je magor? Tak nějak se nám tu rozmohl takový nešvar považovat dlouhé filmy na streamovací platformě jako problém. Ale je tomu tak? Rebel moon do kin nejde, je to určeno výhradně pro Buzflix. Jaký rozdíl je mezi šestihodinovým seriálem a šestihodinovým dvojdílným filmem na takové platformě?

na příspěvěk reagoval Ratemus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ydrosten

jo tak takhle to je? Já myslel, že 6 hodin bude jen ta první část. No tak na dva díly, navíc ve dva dny 6 hodin celkem není nic extra. Tak to tu objednávku na katétr zruším :-D 

na příspěvěk reagoval Ydrosten

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

No to abych si sehnal katétr :-D 

Na druhou stranu by to díky trojnásobné délce mohl být zcela jiný film. Já se těším, protože ZSJL jsem si užil. Tak snad se mu povede i toto.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Už 4,5 hodinový Snyder cut byl prázdný film a tohle bude to samé....z šesti hodin bude hodina a půl jen zpomalovaček...jaaaaaj ten Snyder když má volnost, tak je jak pedofil ve školce...

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Deryll

Praktika lobotoma spíš je neschopnost číst celé věty a pak nepochopit kontext. Ale co mně to překvapuje, jeden pošuk argumentuje jak 13 letý, druhý nečte, ale reaguje. V podstatě takový normální den na ČSFD :-D

na příspěvěk reagoval mm13

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Pustit si konec filmu abych zjistil jestli to za to stojí je praktika hodná lobotoma 

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tak to je buď ukázka bezbřehé naivity a nebo nekonečné trpělivosti :-D 

Dám ti nevyžádanou radu. Pokud máš podezření, že film může stát za hovno, tak se vyplatí kouknout na jeho konec. Pokud tě vyloženě nechytne, tak těch x desítek/stovek minut před tím nemá smysl se týrat.

na příspěvěk reagoval mm13

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

No ty vole, musel jsem to dokoukat asi na 10x, páč něco tak brutálně prázdného a nezáživného jsem už dlouho neviděl. Prázdné nic. 

na příspěvěk reagoval cernakus

GanosLal

GanosLal (hodnocení, recenze)

cernakus

kdyby nepohřibili DCEU oni, tak to udělá The Rock s jeho arogantním nařizovaním, že vše musí být podle něho a každý postava musí být stejná jako on

na příspěvěk reagoval Ratemus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

dragon94

Jo takhle.

No i trilogie (6 filmů) mu zajistí práci na 6-8 let.

Navíc, jak to poroste, tak je šance, že se najde lepší scénárista a zlepší se to.

Navíc publikum, zejména to puberťácké je ochotné platit za kde co. Viz Star Wars a MCU.

Související novinky

Proč Lucasfilm zamítl Star Wars od Snydera?

Proč Lucasfilm zamítl Star Wars od Snydera?

05.07.2023

Koncem roku uvede na Netflixu režisér Zack Snyder (Muž z oceli, Watchmen) svoji novou epickou sci-fi Rebel Moon, respektive její první část. Dvoudílná sága ale bude údajně jenom začátkem, už nyní… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Reklama

Reklama