Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, cenu za nejpromarněnější námět získávají….Mstitelé!...Mohlo to být něco úžasného. Tajní agenti v retro současné Anglii proti šílenému megalomanovi toužícímu ovládnout svět. Obě strany vybavené spoustou nadpřirozených vynálezů a zařízení. Jenže to nefunguje. Stala se z toho přeplácaná taškařice, která ač vizuálně vypadá skvěle, postrádá atmosféru, kterou by takový film měl mít a na kterou jsem se těšil. Velká škoda. Umě Thurman v latexu to ale zatraceně sekne. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bože zač! Takový herci a taková konina. Sean Connery chce ukrást počasí, ale vzbouřil se proti němu žlutý a zelený medvěd.Uma je gorilla a skočila z mrakodrapu , aby utekla před druhou Umou a pak bum pěšec na f4 .. dáváte pozor ? Proč jste se nezabil? Dáváte pozor?Hmyz je stále větší! Ted po nich sršni střílejí z kulometbodáčků ... ()

Reklama

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Trochu ma mrzí , že tu všetci kydajú na pomstiteľov a vytýkajú slabý príbeh , nezmyselnosť a čo ja viem čo ešte a popri tom sa doslova nadchýňajú nad takým Kill Billom , ktorý na tom s príbehom neni o nič lepšie , strieda jeden gýč za druhým a väčšina postáv je tu plytkejších ako Níl po období sucha. Mňa Pomstitelia práveže dostali svojim bezchybným suchým anglickým humorom a najmä skvelým Fiennesom a Umou Thurman, ktorý to zahrali na jednotku. Ale chápem, že čo nemá nálepku "uznávaného" režiséra ide automaticky pod gilotínu. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ani som neveril, že to točil režisér Vianočných práznin, ktoré mimochodom považujem za najlepšiu komédiu aká kedy vznikla. Pomstielia je úplný opak, zúfalo trápne, ani herci, ktorí v iných filmoch žiaria tu absolútne zanikli, film je samozrejme zmätený a nemá šancu diváka zaujať. Za zmienku stojí len vizuálna stránka filmu, za ktorú musím dať tú jednu hviezdičku. Len na vlastnú zodpovednosť! 39% je možno veľa. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Zopár suchých anglických šplechova a sexy Dr.Peelová špúli zadoček.To jediné mi tak zostane v spomienkach.Ralf sa mi na superagenta veľmi nehodí tak isto ako Sean na superzloducha. Jedným som si však istý že Queintin T. v tomto filme uzrel svoju "The Bride" pre Kill Bill.Ani dobré obsadenie a slušný rozpočet nezabránili tomu že film pôsobí skor ako parodia než seriozne akčné dobrodružné scifi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno