Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle nebyla komedie? V tom případě to je ze strany tvůrců celkem průser, když natočí vtipný film, aniž vtipný být měl (viz Twilight). Nicméně se na to i přes tenhle neduh dalo docela v pohodě koukat, a tak mi nic nebrání hodnotit průměrem, i když naprosto chápu ty negativní reakce, protože jsou oprávněné. 50% ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Asi bych se normálně k tomuto filmu vůbec nedostala, tento žánr vůbec nevyhledávám, spíš než akční dobrodružný bych ho zařadila mezi suše anglickou špionážní parodii. Jiné filmy, které hodnotím na 3* si již dávno nepamatuji. Tento stojí za zhlédnutí kvůli pár skutečně vydařeným absurdním a přitom vtipným situacím. Výtvarná stránka hraje taky velkou roli. Každopádně je u mě v kategorii film vybočující z řady a je mi milejší než těch netroufám si posoudit kolik % filmů průměrných. Spíš mě překvapilo tak radikálně odsuzující stanovisko většiny, kvůli kterému píši tento komentář. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Na výsledku je znát, že je podivně sestříhaný, zbrklý, zmatený. Působí jako voják, kterému granát vybouchl přímo pod nohami, sice přežil, ale na plátně jsme svědky usilovné snahy zachránit, co se dá. Takže srdce sice ještě tepe, ale zbytek je na tom špatně. Výrazná a nápaditá výtvarná stylizace filmu ještě leccos zachrání. Stejně jako herci, samozřejmě včetně Umy v latexu. Jinak velká škoda. ()

viax 

všechny recenze uživatele

Vtipná parodie na bondovky a podobné špionážní thrillery. Mnoho lidí zemře, ale my jsme ušetřeni pohledu na krev. Gentleman Ralpha Fiennese nemá chybu, vůbec všechno chování britské výzvědné služby nemá chybu, ta nadsázka a bagatelizace problémů jsou okouzlující. Uma Thurman se svou plavnou chůzí také stojí za to a Seana Conneryho ve skotském kroji si opravdu nenechám ujít. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, kde tvůrci sebrali práva na název Avengers, ale zjišťovat to nehodlám. Stejně jako důvod, proč se tři skvělí herci upsali něčemu takovému. Totální blitce bez nápadu, u které mi po deseti minutách začaly krvácet oči i uši. Ale co čekat od Cinemy, tenhle kanál (v obou slova smyslech) se vyjma Amazing Race stává zárukou pravidelné dávky sraček. /10% a odpad!/ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama