Reklama

Reklama

Spy Kids 3-D: Game Over

  • Česko Spy Kids 3D: Konec hry (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý špion Juni Cortez natrvalo opustil OSS, organizaci sdružující všechny nadějné agenty jakéhokoliv věku. V současné době podniká na vlastní pěst jako soukromý detektiv. Není moc spokojen a moc se mu nedaří, ale o návratu do OSS nechce ani slyšet. Toto rozhodnutí však přehodnotí poté, co se dozví, že jeho sestra Carmen má velké potíže. Jako agentka OSS byla vyslána do kyberprostoru, aby ukončila nebezpečnou videohru jménem Game Over, kterou ovládá muž jménem Hračkář. Ten touží po vystoupení z kyberprostoru a ovládnutí všech dětí, čili celé budoucnosti lidstva. Carmen ve hře uvízla a už se nedokáže sama Hračkáři postavit. Juni neváhá a do kyberprostoru vyráží za ní ihned poté, co obdrží nutné informace k akci od manželů Gigglesových. Zpočátku má Juni ve hře jako nový hráč problémy, velmi brzy přichází o jeden z devíti životů. Navíc se dozví, že mu vyměřený čas pro záchranu sestry utíká rychleji, než předpokládal. Následně ale potkává uvnitř hry tři další hráče, kteří testovali jednu z verzí hry a poprosí je o pomoc. Ti mu poradí, že další kolo hry je na druhé straně Měsíce a tak se tam Juni nechá vystřelit. Na Měsíci obdrží zprávu z OSS, že si může vybrat jednoho člověka, který ho bude jako pomocník při hře doprovázet. Vybere si svého dědečka Valentina... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tady se porušilo známé pravidlo, že každým novým pokračováním filmu upadá kvalita. Řekla bych, že první díl ušel, druhý díl byl naprosto ubohý ale třetí díl byl skvělý. Měla jsem to štěstí, že jsem ho viděla ve 3D, čímž byl zážitek ještě lepší. Vztahy mezi postavami byly propracovanější, scénář nebyl jak pro malé dítě a triky v tomto filmu byly docela zdařilé... Pro mě 3.díl nejlepší. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zajímavý projekt, který určitě dopadl dobře. Sabara jako Juni Cortez je asi i díky dabingu otravný a dětský až běda, ale Stallone ukázal, že si umí ze sebe udělat srandu a jeho čtyřrole je výborná. Zbytek zachraňuje kupa známých herců v malých roličkách a především Clooney a E. Wood mají bezva role. Pěkná zábava pro děti moderního věku. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Prvních 70 minut to vypadá jako pokus o moderní pojetí košické Zlaté brány, kde písničky nahradily herní skeče, jako hosta se podařilo ukecat Sylvestra Stallona a kam jakýmsi nedopatřením zabloudila zmatená Salma Hayek. Zpočátku jsem doufal, že jde o záměrnou stylizaci do bizarní montypthonovské grotesky, ale pak mi došlo, že je to bohužel jen hloupé. Toporné herecké, tedy spíš neherecké výkony, jalové jakoby dialogy, děj, který pachatel scénáře zplodil, aniž se namáhal použít mozek. Co platno, že se Stallone sem tam blýskne coby komik, když ten zbytek je nesledovatelné peklo. A těch posledních 5 minut, ve kterých vedle rychle sekaných vteřinových hvězdných hostovaček (Buscemi, Paxton, Trejo) nechybí ani humor, to nezachrání. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mistr hračička Robert Rodriguez si asi myslí, že si může dovolit opravdu vše a taky si vše dovoluje. Jen si kapku neuvědomuje kolik ztrácí diváků a jak se stává, jak to říci přesně, zbytečným a nudným režisérem. Ne vždycky je dobré rčení co si neuděláš sám to nemáš. Už by mu to někdo měl říct. Člověk co začal kariéru na ultralevném El mariachim by neměl točit kraviny pro malé děti. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že si Sly umí ze sebe udělat srandu. Škoda, že není srandovní. Konečně se tam objevila i Salma Hayek, jak jsme u Rodrigueze zvyklí. Škoda, že tak trapná. A tak bych mohl pokračovat. Ty CGI efekty, to byla tragédie jak Číslovánky nebo něco. Nechápu to. Takovou sračku natočit. Je to opravdu jeden z nejhorších filmovejch zážitků, co jsem kdy zažil.... a přežil. Tak moc mě to znechutilo, že už ani nemám chuť to dál kritizovat. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy jde Juni (Daryl Sabara) do OSS po zjištění, co se děje v projektu „Game Over“, je možné spatřit Rocketa Rodrigueze, nejstaršího syna režiséra Roberta Rodrigueze. (Elbarto08)
  • Díky natáčecímu plánu natočilo mnoho herců závěrečnou scénu zvlášť a později do ní byli digitálně doplněni. (Elbarto08)

Související novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (více)

Reklama

Reklama