Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentská komedie vypráví o středoškolákovi Erikovi Riversovi, který miluje skateboard. Se svými kamarády - workaholikem Dustinem a lenochem Mattem chce poslední prázdniny strávit cestováním po Americe a hledáním těch nejlepších ramp. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Správná teen komedie o skate tripu za svým snem. Film je především určen fanouškům tohoto sport, jejichž věk se pohybuje okolo 10-15lety. Je to asi přirozené, že každý kluk chce být vrcholným sportovcem ve svém odvětví, především být sponzorován, nějakou vábnou značkou, která by jeho free live zabezpečila. Povede se to této komické čtyřce? Uvidíte sami… ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Grind sa v zoznamoch 00s nostalgikov nenachádza takmer nikdy, no možno by mal, aj ak je len (podarenou) sondou do subkultúry skejtov a všeobecnejšie presahy má veľmi sporadické v rámci nejakých trópov, prípadne slabších odvarov stereotypov (myslené v dobrom). Grind je stominútová cesta po Amerike s cieľom nájdenia vysnívaného života, ktorej duša presakuje skrz skejtové scény, obalená je však pre obdobie typickým záchodovým humorom, jednoliatymi charaktermi a minimálnou snahou prekvapiť zápletkou. Má však jeden z najlepších dobových soundtrackov, ktorý výberom skladieb konkuruje a možno aj prekonáva aj takú výberovku, akú mal napr. House of Wax z r. 2005. Grind nie je na úrovni Lords of Dogtown, no ani nemusí, vystačí si. A vracať sa k nemu rozhodne budem. Mierne nadhodené štyri... A tiež radosť, že som vďaka filmu objavil kapelu The Used, ich rovnomenný album a skladbu 'Poetic Tragedy' <3 ♪♫ / ♪♫ (23.7.2022) (13.2.2023) (8.10.2023) ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ralph Sall: 1. Too Bad About Your Girl - The Donnas ,2. Boom - P.O.D. ,3. Get Busy Remix - Sean Paul ,4. I'm Just A Kid - Simple Plan ,5. Smoke Two Joints - Sublime ,6. Seein' Red - Unwritten Law ,7. No Letting Go - Wayne Wonder ,8. The Jump Off Remix - Lil' Kim ,9. These Walls - Trapt ,10. Poetic Tragedy - The Used ,11. More Than A Friend - All Too Much ,12. Look What Happened - Less Than Jake ,13. 99 Bottles - SLR Whitestar ,14. Ay Dawg - Jazze Pha ,15. Fly From The Outside - Shinedown ,16. Goin Down On It - Hot Action Cop ,17. Stupid Little Fellow - The Peak Show , ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Teda viděl sem todle kdysi v originále, a tak hrozný mi to nepřišlo, ale teď v televizi jsem byl téměř v šoku jak příšernej ten film je. Pojednává to sice o čtyřech skejťácích, ale všichni se chovaj jako banda s prominutím buzerantů a jeden je trapnější než druhej. Obzvlášť zrůdnej je Vince Vieluf, nesympatičtějšího a odpornějšího herce jsem snad nikdy neviděl, a vážně proč se chovaj celou dobu jako banda teploušů? Buď se vzájemně osahávaj, olizujou anebo je vidíme spát v těsném objetí na sobě, nebo si aspoň strkat ruku do kalhot. Z Joeyho Kerna coby hyper-playboye mi bylo taky blivno, vypadal spíš jako vymazlenej homosexuální metrosexuál než skejťák. Rád bych dal hvězdičku aspoň za to, že skejt je slušnou součástí mého života a za Jenn Morisson z doktora Housky, a za Toma Greena ve fajn mini-roličce, ale příšernost tohoto snímku je tak velká, že to prostě nejde. čistý odpad. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Začátek byl hodně nadupaný. Jak hláškami, tak různými situačními vtípky a výbuchy, prostě příjemná roadmovie s trochu nečekaným prvkem - skejtem. Bohužel jak se film blížil ke konci a měl gradovat, tak naopak ubíral a ubíral, až tak nějak vyhasl. Asi stejně jako scénář. Škoda, jinak by to byla parádní ztřeštěná komedie. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • 12-ti letý skater, který vyzve tým na souboj, když si tvoří vlastní demo, je ve skutečnosti proskater Ryan Sheckler. (PußyMagnet)
  • Mnoho scén ve filmu je improvizovaných. (PußyMagnet)
  • Kapela hrající na festivale je Blindside, křesťanská kapela ze Švédska. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama