Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám rád Val Kilmer předvedl jako hlavní postava filmu,jeden ze svých nejlepších výkonu.Velmi dobrý příběh kdy se z normálního člověka kterému zavraždí ženu,stává feťácka troska,kterou drží při životě jen touha po pomstě.I přes to že film je drama,thriller najdete zde hodně scén,u kterých se s chutí zasmějete. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem více. Ten způsob vyprávění samotného hlavního hrdiny se sem moc nehodil. Kilmer zahrál přesvědčivě, ale i přesto ho moc nemusím. Líbili se mi některé vedlejší postavy jako Doug Hutchison, Adam Goldberg nebo chvilka slávy Glena Plummera, jelikož u něj v bytě to byla jedna z nejlepších scén filmu. Celkově mě to ale nezaujalo a nepomohla ani Newmanova hudba. 45% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Óda na hrdinskú cestu za pomstou Vala Kilmera. Podľa mňa jeho životná rola a najlepší herecký výkon. Začínalo to veľmi dobre, potom sa to však zaseklo aby potom celkový dojem vylepšil až koniec. Kamera bola dobrá, to áno, ale tie snové výjavy a plytké Kilmerovo žvatlanie o tom, kým vlastne je, ma moc nebralo. Zvyšok snímku sa preto skladá zo striedania sa prispatej nudy prekladanej klišé tupými rečami o rozjímaní o svojom pôvode a svižnejšieho tempa so zaujímavým dejom. Na druhú stranu má film aj silné miesta, napríklad pohľad na beznosého Vincenta D'Onofria je nezabudnuteľný kultúrny zážitok :) Ťažké rozhodovanie, ja to vidím na niečo medzi tromi a štyrmi hviezdami. 69/100 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mám rád príbehy mužov, ktorí si uvedomia, že po strate lásky cudzím pričinením nie sú ničím a tak sa (tesne pred vstupom do pekiel) idú pomstiť. Krvavo a bez milosti. Už aj tak nemajú čo stratiť. Revenge movie SALTON SEA je ozvláštnené tým, že dlho ako revenge movie nevyzerá. Caruso výborne režíruje a má pevne v rukách atmosféru i hercov. Hlavne Val Kilmer sa na chvíľku zasa vrátil. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Táhlý děj, který si hraje na rafinovaný příběh s promyšlenou zápletkou, a tentokrát více než kdykoli jindy. D. J. Caruso není schopen přijít s novou myšlenkou a tak využívá ty již dávno zažité - množné číslo používám zcela úmyslně -, nulová překvapivost se tak postupem času stává hlavním důvodem u kolísání atmosféry a hlavně pozornosti diváka... snímek začínán nudit. Prvním schématem je snaha o vykreslení atmosféry bezmocnosti, klasické feťácké doupě, hlas vypravěče jakožto nejsnadnější způsob vysvětlení nastolené situace a samozřejmě příjemné filtry a hudba. Caruso však nebre feťáka jako neustáleného vypravěče a pracuje se snímkem jako s obyčejným kriminálním dramatem. V druhém schématu se seznamujeme s hrdinovou minulostí a je nám naznačováno, že tenhle příběh má více vrstev a vůbec není jednoduchý, zůstává však pouze u náznaků, které na mozkové receptory útočí jeden za druhým, braňme se. Třetí je známá cesta pomsty, která je příliš rafinovaná a hrdina diváka stále překvapuje svou rafinovaností a důvtipem, hraje si s ním stejně jako s předmětem své msty. Jenže opět je to pouze póza. Krom neustálého oblbování a předkládání 'starých známých principů' tak nemá Selton Sea nic co by nám mohl nabídnout. Vlastně ano, přihlouplého Medvídka Pů bez nosu a s legračním úsměvem. [TOP 19/7 69%] ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Doug Hutchison (Gus Morgan) sa v spolupráci s policajtmi z protidrogového pripravoval na svoju rolu 3 mesiace, a to tak, že ich sprevádzal na policajných akciách. (vander19)
  • Predstavitelia štúdia Warner Bros. neboli fanúšikmi scény atentátu na JFK v podaní Macíka Pú (Vincent D'Onofrio) a ani narážok na jeho drogovú minulosť. (vander19)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama