Reklama

Reklama

Mrtví mladí detektivové

(seriál)
  • USA Dead Boy Detectives
Trailer 1
USA, 2024, 7 h 13 min (Minutáž: 52–57 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Briana Cuoco, Caitlin Reilly, Max Jenkins, Yuyu Kitamura, Ruth Connell, Alexander Calvert, Jenn Lyon, Alix West Lefler, Michael Beach, Lukas Gage (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dva náctiletí duchové řeší spolu s jasnovidkyní záhady pro svoje nadpřirozené zákazníky. Mocná čarodějka jim ale udělá škrt přes rozpočet. (Netflix)

Recenze uživatele YumiOkami k tomuto seriálu (5)

Mrtví mladí detektivové (2024) 

zajímavý nápad. většinou, když mě seriál hodně chytne, tak ho dovedu zhlídnout maximálně za dva dny, ale tenhle byl takový skvělo-nudný, že jsem si ho nechávala do zásoby, třeba když jsem nevěděla, co sledovat při jezení oběda. líbily se mi případy a postavy, ale pak mě ty vztahy začaly docela štvát a řekla jsem si, že tomu nemůžu dát pět hvězdiček, protože to bylo moc messy. milovala jsem postavu edwina, niko a samozřejmě cat kinga ztvárněného dokonalým lukasem gagem. ten když někde hraje, tak to je zábava. moc moc moc se těším na druhou sérii sandmana a ostatní očividně taky, proto pak na sandmanově instragramu museli tvůrci říct, že ano, druhá série sandmana bude, ať se konečně přestaneme ptát :D taky bych chtěla na konci mé recenze ocenit vytrvalost jednoho uživatele, který na každou epizodu nasypal odpad, skvělá práce, snad se už cítíš líp. :) ()

Případ dvou mrtvých draků (2024) (E05) 

to, že v tomhle seriálu uvidím ženskou verzi joe goldberga, jsem teda nečekala :D ()

Případ strašidelného lesa (2024) (E06) 

kocour, vrána a duch jsou spolu v lese... ne, to není začátek vtipu, to byla šestá epizoda :DD ()

Reklama

Reklama