Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (122)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že to má nápad a aj vzťahový vývoj je pekné. Lenže to prichádza v dobe, kedy ma Marvelovky už neberú a ani ma nemajú veľmi čím zaujať. Toto bohužiaľ pozerám len zo zotrvačnosti, lebo som už do toho investoval veľa času. A k nejakému koncu sa chcem dopracovať. Páči sa mi, že to nebolo hlúpe a že si to dopomohlo aj vtipom. Rovnako oceňujem, že tam funguje aj kauzálnosť. Mrzí ma zbytočné spomaľovanie a zbytočné logické kiksy ( aspoň zo začiatku). Čím sme bližšie koncu tým dávajú aj nelogické scény zmysel. Tempo je dakedy trestuhodne pomalé, inokedy som mal pocit, že to svojou dynamickosťou utlmuje realitu okolo mňa. Ale tým pádom sa tu ukazuje určitá nevyváženosť. Bez tých moralitiek by to bolo krajšie. V temnejšom vyznení aj pamätnejšie. Takto je z toho prapodivná depka. Tretiu sériu už prosím nie. 2. séria 60% ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele

KONEČNĚ! Konečně MCU seriál, co udrží kvalitu po celou dobu a naopak ještě stupňuje! Konečně vytoužené pokračovaní jednoho z nejlepších projektů Marvelu! Vše do sebe zapadá, zakončení je... no prostě úžasné. Postavy jsou posunuty o kus dál, více se prokreslují, chemie mezi nimi je lepší jak v první sérii. Režijně jde o audiovizuální skvost s krásnou kamerou, snímáním, oneshoty, střihem, hudbou, barvami,... Loki dokazuje, že když Marvel nedrží tvůrce na uzdě, tak to jde. Dokazuje, že MCU seriály dokážou být funkční a dávat smysl. Jde o výborné pokračování, které dodává svěží nádech a uceluje první sérii. Smekám před tvůrci, tohle je BOMBA! ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoci, ale pro mě byla druhá sezóna Lokiho po nářezové první po většinu série velkým zklamáním a slabounkou čtvrtou hvězdičku pro mě zachránilo až krásně odsýpající finále. Z novinek mě tu nezasáhlo téměř nic. Ouroboros je pro mě nezajímavá postava, Sophia Di Martino tu má příšernou paruku (v posledním díle ve flashbacku jsem se ujistil, jak je fakt hrozná), Victor Timely je naprosté mrhání potenciálu, jaký skrývá do budoucna Kang v podání dokonalého Jonathana Majorse (snad na to vůbec dojde, fňuk), ale hlavně...hlavně je tu naprosto nezáživný děj, který se motá v kruhu, což většinou nereflektuju, ale tohle bylo vyloženě do očí bíjící a když už se dostaneme někam jinam mimo otřepané kulisy TVA, je to spíš nuda to sledovat (celá návštěva Victora v minulosti). Až ve finále se konečně začlo něco dít, režisér epizody k tomu vrhl parádní hudbu a mně těch 50 minut uteklo jako voda. A Tom Hiddleston v MCU bude citelně chybět (pochybuji, že kdy bude třetí série nebo se někdy objeví v tak velké roli). Takže zklamání, které mírně rozmělnilo finále. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem velké pochyby, že se LOKI dočká uspokojivého zakončení, ale klobouk dolů. Proč titulní hrdina dělá to co dělá mi bylo totiž záhadou. Proměna ze sebestředného zmrda v hrdinu mnohovesmíru snadno a... o několik tisíc let později... rychle. Hiddleston si Lokiho neskutečně užívá, hlavně v téhle nové poloze agenta TVA a ne boha, ale dokáže v pohodě z komického blbnutí přepnout do tučného severského mýtu o Yggdrasilu. Majors je herecký chameleon, ale stejně je nejlepší v poloze z konce první řady. Wilson, Quan i Di Martino jsou všichni výborní a každý dostane svůj prostor, ale výměnu názorů dvou hlavních hráčů prostě nemají. Prostřední díly jsou možná výplňovka, ale velice důležitá k charakterovému vývoji a kdo to nechápe se může směle zařadit k hlavounům od Disneyho+, kteří chtěli víc a do oddělení kvality nabrali kývače co můžou za průsery poslední doby. Kvalita, ne kvantita. LOKI 2 ukazuje, že to jde. Zvláště, když se otěží chopí chytří realizátoři jako Justin Benson a Aaron Moorhead. Už vím, jaký Bůh mám být. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, pořád se něco řeší, když se to dořeší, tak se objeví další problém. Atmosféru to má, výkony to má a chápu o co šlo v závěru, ale přesto se tam našlo pár nelogičností a zbytečných dějových odboček. SPOILERY. Třeba jsem vůbec nepochopil, když nechají tu Renslayerovou s Minutkou na konci času u mrtvoly Kanga, proč jim nechali tempad, aby odtud mohly uprchnout? A bylo mi jasný hned, že pokud se čas nekonečně větví, tak celej ten usměrňovač bude ve finále vždycky nedostačující. Prostě bych to zařezával a hotovo. Ale pokud byla postava, kteoru jsem si užíval, tak Victor Timely, ten byl skvěle zahranej, na rozdíl od Kanga. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • Na úplném konci titulků zazní hláška: „You died! Insert your coin, loser,“ což odkazuje na konec hry v arkádové hře „Zaniac“. Tato hra je založena na stejnojmenném filmu, který natočil ve fiktivní časové lince X-5 (Rafael Casal), jenž hlášku také namluvil. (UhLee)
  • Ruské kolo, které vidíme na Světové výstavě v roce 1893, je první postavené kolo tohoto typu na světě. (NiWi)
  • V jedné ze scén z Londýna roku 1977 je možné zahlédnout plakát odkazující na bollywoodský film „Saraush ke putra“, v němž hraje hlavní roli jeden z Eternalů – Kingo (Kumail Nanjiani). Stejný plakát měl Kingo ve svém soukromém letadle ve scéně z filmu Eternals (2021). (NiWi)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama