Reklama

Reklama

Piraňi II: Létající zabijáci

  • Česko Piraňa 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

U jednoho poklidného karibského ostrova se poblíž luxusního turistického letoviska před několika měsíci potopila americká námořní loď. Nikdo netuší, že na palubě byl kanystr se zárodky geneticky upravených dravých ryb, jejich nová generace začne ohrožovat obyvatele ostrova a návštěvníky letoviska a to nejen ve vodě, ale také na suchu protože ryby jsou schopny krátkého letu a přežijí nejen ve vodě, ale také na vzduchu. Děsivé pozadí tajemných útoků se pomalu vynořuje před instruktorkou potápění Anne Kimbroughovou, která začne pátrat po příčině smrti jednoho z přátel jejího syna, který zahynul během výletu spojeného potápěním. Společně s ní pronikne do márnice také rekreant Tyler Sherman, zkušený biochemik. Zděšeni svým objevem, pátrají dál a současně se pokusí přesvědčit hotelového manažera, aby zrušil každoroční piknikovou party spojenou opékáním ryb na pláži. Ten odmítne, což má pochopitelně nevyhnutelnými důsledky v podobě mnoha obětí velkého útoku krvelačných létajících ryb. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

V životě jsem nebyl ničím znechucenější než onou scénou, kdy dochází k pohlavnímu styku pod mořskou hladinou v laciném hororu z osmdesátých let, který je náhle narušen krvežíznivými piraněmi, o kterých se člověk ještě později dozvídá, že umějí i lítat. Jedno utrpení je sledovat nízkorozpočtové kraviny v dnešních byť levných, alespoň koukatelných rozměrech. Ale vidět odpadní horor z minulého století je skutečně na permanentní újmu. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Otázka za zlatýho bludišťáka pro dnešek zní,jak se po tomhle úletu ještě mohl stát Cameron jedním z nejlepších režisérů všech dob? Po natočení tohohle filmu si museli všichni říkat,že to je asi stejná sci-fi jako,že z moře vylítne Piraňa a kousne vás do zadku. Jako,každej nějak začíná,ale tohle? Lance Henriksen na to asi chtěl taky honem rychle zapomenout ...špatně natočený,herecké výkony tragické,scénář katastrofální a pokračovat už ani nemusim...tohle je strašná bída!--->10% ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Hudba je vynikající a dobře nasazuje napětí do scén, což mnoho režisérů neumí. Cameron a jeho umění pod mořem, které zdokonalil ve snímku "Propast". ALE to nezachrání stupidnost Létajích piraňí, což je fakt debilní nápad. Jednička byla až na to, že Piraňe nemůžou být ve sladkých vodách celkem reálná- tohle bylo sci-fi z ubohými efekty. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Krásný příklad toho, že Cameron jednoduše neumí udělat za málo peněž hodně muziky jako třeba Coeni nebo Nolan na počátku své kariéry. Opravdu skvělí režiséři ve svých filmografiích nemají slabinu. Něco tak ubohého jsem neviděl od dvojky Kanibalů. Především dialogy byly k smíchu. Jako podprůměrné italské porno bych to ještě v klidu přežil, ale jako horor je to výsměch žánru. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Létající piraně na provázku co plavou v moři. Dobrá šílenost. Skoro jsem to dokoukal. Škoda, že finále bylo tak neúnosně nudné a uspávající. Škoda, že oběti se chovali naprosto dementně (hlavně ten černoch, co chtěl pomstít svého syna).Létající piraně tady jsou na stejné trikové úrovni jako sojka bonzačka z krakonoše. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Režisér James Cameron, který byl od filmu odvolán, dostal pár dní poté vysoké horečky. V nich se mu zdál sen o kovovém zabijákovi vylézajícím z ohně. Cameron se jím nechal inspirovat, aby poté napsal scénář ke kultovnímu Terminátorovi. (oLí)
  • Rozpočet měl původně činit půl milionu amerických dolarů – posléze byl snížen na 300 tisíc, dle některých údajů to však mohlo být ještě méně. James Cameron pak měl za režii obdržet 10 tisíc – vyplacena mu ovšem byla pouze polovina. (fiLLthe3DD)
  • Kvůli omezenému rozpočtu byli do snímku obsazováni převážně Italové, přičemž většina z nich ani neuměla anglicky, což režiséra Jamese Camerona nesmírně iritovalo. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama