Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Taký nevinný supermarket a aké kšefty v ňom začínajú. Dokonalé Pulp Fiction to nie je, ale blíži sa. A čo z toho vyplýva? Že drogy jsou špatné, hmmm...? Najkrajšie na filme je, že je ako ten vianočný darček - čakáš, otvoríš a je v ňom niečo celkom iné. –––– Je to bezpečný mít rádio takhle na koulích? –––– V zásadě napůl sice zcestně a napůl neplánovaně udělali jsme dobrou věc. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu hodně povedená záležitost nahlížející do duší nejen mládeže v L.A. na konci 90tých let. Tři odlišné příběhy jsou dokonale propojeny a každý má svou skvělou atmosféru. Rozbor postav a jejich příběhů. Ronna___na vlastní kůži a kosti se přesvědčí, že dealerství je výnosný, ale velmi nebezpečný podnik. Simon___buran, který to ovšem v Las Vegas umí pořádně roztočit. A těžký život mají i seriálové celebrity, dva kucí, kteří se mají opravdu rádi. Výborný snímek, který se staví do řady kvalitních alternativních filmů z 90tých let. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří příběhů, které jsou zde odvyprávěny tak, že na konci zjistíme, jak a co o tom celém, se mi nejvíc líbil ten první (o drogách, hodně se mi zalíbila Sarah Polley, příběh mi - nevím proč, asi svou atmosférou - připomínal film "Helloweenská noc"), pak ten druhý (příběh podobný filmu "6 pohřbů a jedna svatba"). Ten třetí pro mne byl trochu sušší, ale zase to kompenzoval manželský pár policajta a jeho ženy coby horlivých amwayistů - dnes tady máme horlivce ze ZFP. Celé dohromady to tedy vytvořilo příjemnou zábavu na večer ať už s přáteli či bez nich. A ikdyž to není nic světoborného, v hlavě mám aroma tohoto filmu pořád. PS: Možná proto ta "Helloweenská noc". ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Go go go děcka, go! . . . Tři hvězdičky tedy za tři historky mladých vymaštěných, bordelpapá se synátorem a jednoho fízla s ženuškou jak paní Grossovou, obchodníky to s teplou vodou... Hotový sametový podsvětí... ;-] . . . Přes snahu o trendy propletenost a cool happyendek jinak ale klišoidní rutinní jakože nezávislý hwproduct se špetkou těch dobově tuctucových beatů pro mladé vymaštěné. Vyklidněné třeba k tomu... Víc k tomu netřeba. - - - - - (Poprvé viděno 25.11.2011 ve vyklidněné odpoledne na dvd /s původní zvukovou stopou a originálním formátem obrazu/, hodnocení 1724., gomentář zde odzívnutý jako šestasedmdesátý - 25.11.2011) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný film, který mne velmi zaujal. Hned na začátku mého komentáře chci říct, že srovnávat nehodlám, alespoň ne s Tarantinovými filmy, protože jsem od něj dosud nic neviděl. Ale připomnělo mi to trochu jiný film, a to sice Pátek čtrnáctého. Tam to bylo dělané docela stejným způsobem. Ale zpět k filmu. Jsou zde hezké holky a je zde velice zajímavý děj, který mě nenechal vydechnout. Byla to prostě jízda a mě tenhle snímek nesmírně zaujal svým dějem. Rozhodně jsem ho neviděl naposledy, protože si ho určitě někdy v budoucnu pustím znovu. Co více dodat? K maximálnímu hodnocení chybí jen velmi málo a není vyloučeno, že tam ta pátá hvězdička časem přibude, protože ten snímek je fakt docela dobrý. Ale zatím uděluji čtyři hvězdičky. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Všimněte si, že kdykoliv dojde ve filmu na sex, nebo se o něm třeba jen mluví, vždy se stane něco hrozného. (Ai.ma)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno