Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří příběhů, které jsou zde odvyprávěny tak, že na konci zjistíme, jak a co o tom celém, se mi nejvíc líbil ten první (o drogách, hodně se mi zalíbila Sarah Polley, příběh mi - nevím proč, asi svou atmosférou - připomínal film "Helloweenská noc"), pak ten druhý (příběh podobný filmu "6 pohřbů a jedna svatba"). Ten třetí pro mne byl trochu sušší, ale zase to kompenzoval manželský pár policajta a jeho ženy coby horlivých amwayistů - dnes tady máme horlivce ze ZFP. Celé dohromady to tedy vytvořilo příjemnou zábavu na večer ať už s přáteli či bez nich. A ikdyž to není nic světoborného, v hlavě mám aroma tohoto filmu pořád. PS: Možná proto ta "Helloweenská noc". ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistý zařazením tohoto snímku do patričných kategorií ale na komedii mi to přišlo poměrně velmi slabé. Pár okamžiků, kdy se člověk pousmál se našlo, ale čekal jsem asi trochu více. Thriller? Ani náhodou a už tuplem ne nějaký zdrcující. Sám o sobě je snímek celkem slušný, ale není to zrovna případ toho, že by jste se na to chtěli dívat opakovaně. Možná škoda, že nedostal více prostoru Timothy Olyphant... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Nezávislá vánoční srandička pro mládež inspirovaná PULP FICTION. Scenárista hodil do hrnce pár rádobyvtipných historek o drogách a sexu plus pár tarantinovských bigmackáckých dialogů, rozdělil je do tří povídek, které nijak zvlášť rafinovaně propojil a Doug Liman vyzbrojený ruční kamerou ten guláš natočil svým typickým chladným a odcizujícím stylem. Kolem a kolem to není žádná sláva, nenajdete tu jedinou zapamatovatelnou scénu nebo hlášku a po dokoukání si nebudete pamatovat jméno ani jedné postavy, ale koukat se nato dá, už kvůli pestrému obsazení. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dobrá mozaika skládající se z několika propojených příběhů, jak to bylo tenkrát zvykem a opičením podle Pulp Fiction. Ale to nevadí, tohle se docela povedlo. Je to o drogách, sexu, zbraních a multi level marketingu. Skvělej soundtrack. Nevím proč, ale dycky se mi to pletlo s Human Traffic (možná kvůli použité hudbě nebo extázi?). A příhoda z Vegas mi asi připomněla jednu historku z Lásky nebeské, jak ten Brit jede do USA kamsi a balí tam buchty. Byla to zábava a vidět to takhle po X letech potěšilo - i když už to není taková bomba, jak když jsem byl mladší. Za tohle mám Douga Limana nejrači, ale vidět to za život asi 3x už stačilo, protože už teď mám nutkání jít s hodnocením trochu níž... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Go je skvělej film, kterej jsem viděl už dávno, ale už jsem si ho tak moc dobře nepamatoval, takže jsem si ho netroufal hodnotit. Teď se mi konečně podařilo ho vidět znovu a rozhodně to stálo za to. Jak už tady napsalo několik lidí přede mnou, tak při sledování si určitě vzpomenete na Pulp fiction. Mně to ještě trochu připomínalo Acid house. Ale Go má oproti oběma zmiňovaným filmům dvě velký výhody - ani na chvilku jsem se u toho nenudil a všechny 3 povídky jsou +/- stejně dobrý. Když se k tomu přičtou zajímavý herci a celkem dobrej soundtrack, tak mi to vychází na takový lepší 4 hvězdičky - 85% ---------- update: Pod vlivem alkoholu zvedám hodnocení na 5 hvězdiček. Ten film si to zaslouží a ještě k tomu dodávám - Mně se to líbilo VÍC než Pulp fiction. A teď mě klidně ukamenujte... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)
  • Původně Doug Liman nechtěl obsadit Scotta Wolfa, protože už ve filmu měl jednu hvězdu televizních obrazovek (Katie Holmes). Když jej ale zahlédl, jak si na chodbě povídá s Jayem Mohrem, hned mu došlo, že je to správná dvojka. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno