Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Go je skvělej film, kterej jsem viděl už dávno, ale už jsem si ho tak moc dobře nepamatoval, takže jsem si ho netroufal hodnotit. Teď se mi konečně podařilo ho vidět znovu a rozhodně to stálo za to. Jak už tady napsalo několik lidí přede mnou, tak při sledování si určitě vzpomenete na Pulp fiction. Mně to ještě trochu připomínalo Acid house. Ale Go má oproti oběma zmiňovaným filmům dvě velký výhody - ani na chvilku jsem se u toho nenudil a všechny 3 povídky jsou +/- stejně dobrý. Když se k tomu přičtou zajímavý herci a celkem dobrej soundtrack, tak mi to vychází na takový lepší 4 hvězdičky - 85% ---------- update: Pod vlivem alkoholu zvedám hodnocení na 5 hvězdiček. Ten film si to zaslouží a ještě k tomu dodávám - Mně se to líbilo VÍC než Pulp fiction. A teď mě klidně ukamenujte... ()

El Loco 

všechny recenze uživatele

Doug Liman sa pri tvorbe tohto filmu zjavne inšpiroval Tarantinom a Ritchiem. A v ničom za nimi nezaostáva. Spád filmu je obdivuhodný. Divák sa nenudí ani sekundu čomu pomáhajú aj charizmatickí herci aj v tej najmenšej úlohe. Prirovnanie k tarantinovke je namieste, pretože Go je postavené na rovnakej forme, kde využíva skvelé dialógy a hlášky („V branži platí - nejdřív kuřba, pak družba“ ) či zábavnou formou podané násilie. Jediný rozdiel je v tom, že tu hrajú mladší herci, čím pôsobí snímok modernejšie. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Velkolepý úspěch Tarantinova snímku Pulp Fiction nastartoval vlnu filmů, které se ho snažily buď kopírovat nebo aspoň napodobovat a vytěžit z diváckého zájmu maximum. Go spadá přesně do této kategorie filmů, jeho inspirace snímkem Pulp Fiction je zřejmá už z toho, že kopíruje jeho strukturu. Je také rozdělena do několika samostatných příběhů jednotlivých postav, které se vzájemně proplétají. Opět se tam vyskytují zajímavé stylizované postavy, které vypouštějí z úst hlášky, zabývají se nelegální činností a žijí životem, který je na hony vzdálený běžným měšťáckým představám. Kladní hrdinové se v tomto světě v podstatě nevyskytují, všichni jsou nějak pošpinění. A důležitá je i humorná nadsázka, kde jsou násilí a zločin podávány jako forma zábavy. Na druhé straně, slabinou Go je scénář, který jednak až příliš napodobuje některé filmy minulosti a jednak není tak vypilovaný. Navíc scénárista ani režisér neměli tak velkou dávku odvahy, takže nezacházeli do krajnosti a příznačné je, že na konci filmu se vlastně nikomu nic nestane - hrdinové filmu zažili prostě jen jeden divoký víkend, který nezanechal žádné následky kromě toho, že mají na co vzpomínat. Zároveň je zřejmá snaha orientovat se na mladé publikum. Je tam znát příklon k teenagerské komedii, tak populární v 90. letech. Celkový dojem: 65 %. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tak těchhle skoro sto minut jsem si opravdu užil. A to hlavně ze tří důvodů. A to hodně dobrých důvodů. Zaprvé herci - je zde spousta herců, které člověk zná, i když to nejsou TOP stars z Hollywoodu. No a nikdo se nenechá nikterak zahanbit. Zadruhé - scénář. Ten je super. Nevím, jestli by mě příběh jako takový zaujal, kdyby byl vyprávěn postupně pěkně tak, jak se všechno událo. Jak už jsem v komentáři uživatele "Lima" zahlédl, scénář Go snese dokonce srovnání s legendárním Pulp Fiction. Jen a jen souhlasím. No a trojka? Třetí důvod, proč na Go kouknout? Hudba. Jednoznačně si musím sehnat soundtrack. No a budu opakovat hodně podobné věci jako u herců. Je zde přítomna hudba, kterou sic ne moc znám, ale okažmitě poznávám skupiny typu No Doubt nebo Natalii Imbruglia. No nic, k filmu se brzy ještě vrátím. Teď je čas na OST. Režie: ****; Scénář: *****; Herci: *****; Hudba: ***** ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Go go go děcka, go! . . . Tři hvězdičky tedy za tři historky mladých vymaštěných, bordelpapá se synátorem a jednoho fízla s ženuškou jak paní Grossovou, obchodníky to s teplou vodou... Hotový sametový podsvětí... ;-] . . . Přes snahu o trendy propletenost a cool happyendek jinak ale klišoidní rutinní jakože nezávislý hwproduct se špetkou těch dobově tuctucových beatů pro mladé vymaštěné. Vyklidněné třeba k tomu... Víc k tomu netřeba. - - - - - (Poprvé viděno 25.11.2011 ve vyklidněné odpoledne na dvd /s původní zvukovou stopou a originálním formátem obrazu/, hodnocení 1724., gomentář zde odzívnutý jako šestasedmdesátý - 25.11.2011) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)
  • Původně Doug Liman nechtěl obsadit Scotta Wolfa, protože už ve filmu měl jednu hvězdu televizních obrazovek (Katie Holmes). Když jej ale zahlédl, jak si na chodbě povídá s Jayem Mohrem, hned mu došlo, že je to správná dvojka. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama