Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ktoré nemajú tendenciu ani uraziť ale ani nadchnúť. Po príbehovej stránke sa jedná o všedný príbeh, ktorý je obohatený o trocha tej fantastickosti. Koepp, ktorý sa v tomto prípade podielal aj na scénari sa môže pochváliť naozaj zaujímavým nápadom, ktorý ale vôbec nie je spracovaný tak ako si zaslúžil a ktorý naozaj veľmi malým množstvom balancuje na tej humornej hranici. Čo sa týka tej emotívnej, tá je zvládnutá dobre, ale tiež len kvôli dobre zvolenej hudbe a tvári Ricky Gervaisa, ktorý sa jednoducho na tých životných looserov, hľadajúcich svoje šťastie neskutočne hodí. Inak v celku priemer, ktorého potenciál, je ďaleko za námetom. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Představa, že když hlavní roli hraje můj oblíbený komik Ricky Gervais, tak by to mohla být zábavná komedie, byla evidentně velice naivní a mylná. Žvásty, nuda, klišé, ale vtipná písnička na začátku - spojení ducha a I´m looking through you mě pobavilo...jen škoda, že to byla jen ta jediná zábavná věc z celýho filmu... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No cekal jsem teda o dost vic, potencial tu byl a zacatek je perfektni. Dokonalej Gervais, kteryho kazdej sere, otravny duchove v cele s Kinnearem a spousta hlasek. Bohuzel po chvilce to zacne jet v predvidatelnejch kolejich romanticky komedie, ktera je s pribejvajicim casem cim dal tim min vtipna a ke konci uz to tak zachranujou jenom ty herci. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak trošku typicky odvyprávěná duchařská komedie, kde prostě divák ví, jak to bude v každým dalším zaběru vypadat a co se bude dít, neni tady nic nečekanýho nebo inovujícího, nicméně z šedi průměru to vytrhuje celkem zábavně nevrlej Ricky Gervais, kterej dokáže svejma blbejma kecama nasrat témeř každýho ve filmu. Slabší 4* ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Bertram Pincus je zubař pocházející z Anglie. Má tedy svébytný suchý humor, který provází celý film. Tento zubař je ze samého úvodu nudný, osamělý a celkem vzato pěkný pruďas. Z počátku jsem se nudil, ale po chvilce jsem této komedii přišel na chuť, respektive stylu humoru hlavní postavy. Je možné, že někdo tento humor nepřijme, ale pokud ano, tak se bude přinejmenším usmívat. Příběh je komediálně laděný s příměsí romantiky, která vůbec nevadí. Herečka Téa Leoni je krásná žena a proto je zde jakousi pomyslnou třešničkou na dortu. Milovníci anglického humoru nebudou vyloženě zklamáni, možná naopak. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel většinou na Manhattanu v New Yorku. Při jedné scéně projížděl okolo autobus turistů, kteří poznali Rickyho Gervaise a začali na něj volat. Aby je nenaštval, a hlavně aby nevypadal prý jako namyšlenec, zamával jim zpět, čímž pochopitelně zkazil záběr. (don corleone)
  • V jedné scéně je možné si všimnout, že se Téa Leoni podívá na Grega Kinneara, ale on je přitom duch a nemůže být tedy viděn. (bosan)
  • Pes Leonard je v skutočnosti fena. (misterz)

Reklama

Reklama