Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ruská ruleta je český komediální seriál z roku 1994, ve kterém Oldřich Kaiser a Jiří Lábus vždy připravili divadelní scénku v krátkém časovém limitu na náhodně vylosovaný motiv zaslaný diváky. Pořadem provázel Marek Eben, který v době, kdy mistři připravovali scénku, bavil diváky povídáním s pozvanými herci. (Panavision)

Recenze (98)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nápad za milión, ve kterém prvních pár dílů trio Lábus - Kaiser - Eben excelovalo improvizačním gejzírem skvělých scének a gagů. Bohužel s přibývajícími díly se měnilo jak zaměření humoru až k vyloženě trapnému, tak jim došli i nápady... Ať již tak či onak zvrhlo se to v trapnou záležitost. Ovšem první díly nebo BEST OF výběry jsou geniální - to zase ano. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Ve své době jeden z nejlepších zábavných pořadů, které jsme mohli v televizi vídat. Ze začátku jedna perla za druhou a Marek Eben to skvěle moderoval. Když Marek odešel, úroveň o něco klesla. Ale i tak to stojí za podívanou, hlavně kvůli hereckému resp. komickému umění Jiřího Lábuse a Oldřicha Kaisera. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna vrchol televizní zábavy pánů Kaisera s Lábusem, ale pořád se to drží v nadstandardních vodách. Oni si reputaci zkazili teprve až Zeměkoulí. Pro mě jedna z nejlepších scének, kdy Jiří Schmitzer improvizuje a během chvilky splétá z hovna bič :-)....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

infernet 

všechny recenze uživatele

Scénky měly sice dost kolísavou úroveň, ale co byste taky chtěli od improvizace, že? Už jen za to, že do toho pánové Kaiser s Lábusem šli, si zaslouží uznání a ikdyby "jen" každá třetí scénka byla opravdu vtipná, pořád je to úctyhodný výkon. Znám spusty rádoby-komiků, co mají scénář dlouhý jako bakalářskou práci a zasměju se jednou za večer. "Upozorňujeme řidiče, že ve večerních hodinách se na některých silnicích druhé třídy může tvořit tma!" ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Ruská ruleta je televizní pořad, který lidi opravdu bavil a hlavně se u televize zasmáli. Rád si ty díly a scénky pouštím znovu a znovu. Škoda, že ji nedávají v hlavním vysílacím čase ale jenom upozaděnou v nějakém vedlejším televizním kanále v dopoledních hodinách, kdy na to nikdo nekouká. Chtělo by to natáčet víc takových pořadů. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama