Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Diskuze

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Inak v deň začatia premietania u nás bola vypredaná menšia sála (112 miest) a tento film ani veľkú sálu pridelenú nemal tam bol film Gran Turismo (221 miest). Takže u nás tomu ani nezabezpečili najväčšiu sálu na začiatku na premiéru. 

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

My máme v našom kine toto teraz : Vážení návštevníci, vzhľadom na veľký záujem o premietanie filmu ONEMANSHOW: THE MOVIE pridávame ďalšie predstavenia. 

Ja osobne silne pochybujem, že niekto na to ide 8x ak áno aké percento a rád by som videl taký exemplár toho človeka.

Zároveň sa na to pozerať krátkozrako, že to je buď tak, alebo tak tiež nie je zdravé. Niekto na filme bol za Kazmove vylomeniny a to, že je to súťaž bolo dosť dlho istým spôsobom utajované. Tak neviem či je absolútne správne zvaliť návštevnosť filmu na súťaž, áno podieľalo sa to na marketingu, ale zároveň to nie je jediný dôvod zvýšenej návštevnosti, ale ponechám tu subjektívny názor :).

na příspěvěk reagoval PanWolf55

bobstock

bobstock (hodnocení, recenze)

Za nějakou dobu ohlásí konec soutěže. Poděkuje za největší dobrovolnou sbírku na nejrůznější neziskovky a nadace a všem, co na to šli 8x za vidinou pohádkové výhry zbudou oči pro pláč. Jelikož to udělal pro charitu za cenu podprůměrného filmu, ale s výbornou psycho hrou a propagací, kdo ho bude žalovat?

GanosLal

GanosLal (hodnocení, recenze)

Vždyť je to doslova a do písmene sprostý gembl. Odměna, kterou není povinnen vyplatit. Lidé nakupovali lístky jak zběsilí, aby zvýšili šanci vyhrát?!? To na něj ještě nikdo nepodal trestní oznámení? od 12 let navíc????? Dělají si z nás prdel???

PanWolf55

PanWolf55 (hodnocení, recenze)

ESNYR

No jo, ale jednak nevíš kolik do toho opravdu vrazil a pak musíš brát v potaz i jiný faktory. Třeba kolik by musel zaplatit za takovou reklamu na sebe? Zvýší to jeho cenu na trhu, přihraje mu to víc lepší práce a to dlouhodobě. Možná i do konce života. A když mu to nevydělá dost, tak prostě řekne - hele kámo, ty jsi tady porušil pravidlo 4.3.7a/4b a tak dostaneš piču. A jestli budeš brblat, tak i přes piču. Ale ta reklama, ta popularita, kterou tímhle / v podstatě již / získal, tu mu už nikdo nevezme. V podstatě je to kšeft, v kterým je téměř nemožný prodělat.

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

ESNYR

já zrovna nejsem zastánce Kazmy, ale něco ti tam nevychází. 1% a nepůjde ani polovina. 

Film už vidělo 2 dny zpátky 300tis lidí. To už jsou 3%  z celkového počtu obyvatel :)

A to se promítá teprve pár dní :)

A další věc, on do toho 72 mega nedal. Jestli se nepletu, tak tvrdil něco o 10 mega ze svého - zbytek jsou jiné zdroje. Co je holý fakt je to, že je to sedmilhář, takže mu nemůžeme věřit nic. Co holý fakt je, tak že se tomu daří hodně dobře. Otázka je trend návštěvnosti...

na příspěvěk reagoval TAMEHEMP

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Film si zrejme na seba zarobí, treba zarátať aj nie úplne viditeľné veci ako predaj Merch(u) atď 
Rozumiem, že sa niekto snaží navodiť dojem, že tento film je katastrofa zo sebeckých seba-uisťujúcich dôvodov. 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Ydrosten , TAMEHEMP , ESNYR

TAMEHEMP: Takže řešení by bylo... nediskutovat a vůbec se nevyjadřovat, aby člověk nebyl za užitečného idiota? A uvědomuješ si, že kdyby lidi nereflektovali soutěžní šméčko kolem "The Movie", případně se kriticky nevyjadřovali k tomu dle ohlasů nezvládnutému pokusu o žánrové vyprávění, tak by byly výhradně pozitivní ohlasy a jelo jenom Kazmovo PR? Není to tak, že kdo se vyjadřuje, automaticky přiživuje Kazmův nevábný produkt. Jsou lidi, které to zajímá jako určitý fenomén, ať už s ohledem na bezprecedentní návštěvnost, nebo třeba na ten vztah fikce a virálního marketingu.  

Ydrosten: Jaký může mít člověk problém s Fandíme Filmu, potažmo Anarvinem? U Kinoboxu to není třeba vypisovat, tam si to každý může velmi snadno domyslet (krom příšernosti některých textů tam). 

ESNYR: Prosimtě, tvoje pokusy o uvažování nad tím, kolik co stojí a jak početná je cílovka, když o tom zjevně víš piku, jsou fakt dost bolestivé. (Ještě víc než tvé rasistické výrony jinde.) 72 milionů je číslo, které uvádí pro veřejnost. Nevíme, jestli do toho třeba není započítáno těch 22 milionů, jestli již v té částce nejsou náklady na marketing, jak ne/má - třeba přes sázkovou kancelář, která je partnerem filmu - pořešenou onu ne/výhru. To je ale z kategorie dohadů, a tak nelze nic pořádně vyvozovat, jak se pokoušíš.

Pak je zde nesmysl o cílovce s ohledem na obyvatelstvo. Vážně "tak 1% (sic!)"? U snímku, který jenom za víkend dal skoro tři sta tisíc diváků? V republice, která má mírně přes deset milionů obyvatel, z toho navíc ne všichni jsou ekonomicky aktivní/mohou na snímek jít. Navíc OneKazmaShow je z podobného ranku jako Vyšehrad: Fylm, přisprostrlá komedie, která navazuje na populární webový pořad, takže kupní síla je předem daná. Kombinuješ dohady, na základě kterých je něco nesmyslně předpokládáno, a nesmysly.   

na příspěvěk reagoval TAMEHEMP

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

ic

Asi nechápeš jak to funguje finančně.

Pokud přijmu fakt že do toho dal 72 + reklama + dodatečné finance (třeba na ty karty, což tak nějak beru jako součást oněch 72) tak jsme řekněmě na 100 milionech. Aby byl "na svém" tak by to muselo vydělat tak 200, protože něco si nechávají kina, něco chce vydělat producent (asi z velké části  on ale určitě jich bude víc) a samozřejmě tu jde o to aby na tom něco trhly i sponzoři (ona i ta reklama není tazvaně zadarmo)

A to všechno v republice kde je cílovka tohoto žánru tak 1% obyvatelstva s tím že z toho 1% jich do kina nepůjde ani polovina.

200 mega tu nedávají pomalu ani velký kinoblockbustery, natož pan komik u kterého se předpokládá podraz na entou.

na příspěvěk reagoval Bluntman, Rypicong

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Plus je ten film prolezlý product placementem, takže pokud měli dobře udělané smlouvy, tak náklady na natáčení mohou mít už pokryté. Ani by mě nepřekvapovalo, kdyby ona "výhra" - vzhledem k těm podmínkám - nebyla odvislá od toho, jestli to bude úspěšné (a pak zaplatíme), nebo úspěšné nebude (a pak nezaplatíme, protože důvodů je řada, viz podmínky, např. někdo někdy napsal něco nehezkého o sponzorech/partnerech či Kazmovi, třeba že si nemyje nohy, jeho matka je nenaložená africká vlaštovka a jeho fotr smrdí po bezinkách). 

ic

ic (hodnocení, recenze)

ESNYR

Za první čtyři dny v kinech vydělal přes 54 milionů. To bych nenazýval nulovou návratností, ten film se zaplatí i s potenciální výhrou.

na příspěvěk reagoval Baxt, ESNYR

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

PanWolf55

Nechci tu ani odhadovat nebo vynášet nějaké bláboly, o finančím zázemí Kazmy nebo OMS nevím nic ale 22 milionů je sakra velká částka. To se mi nějak nechce věřit že by jen tak někomu dal.

Když si ještě vezmeš že se tu prohlašuje že to stálo 72 mega .... no nevím teda. Návratnost je doslova nulová (to nevydělá ani těch 22 natož 72) a další výdaj na "výhru" + reklama (jen vyrobit ty karty muselo stát půl pytle peněz)

Pokud tomu opravdu někdo věří (čemukoliv z toho) tak je mi ho líto.

na příspěvěk reagoval ic, PanWolf55

PanWolf55

PanWolf55 (hodnocení, recenze)

Beztak tu Bartošek věčně prdí a směje se nám. Teda vám. Teda jim. Já tu lest prokouknul hned! Jasný Kazmo? Na mě jsi krátkej ty prde!

PanWolf55

PanWolf55 (hodnocení, recenze)

ESNYR

Je to tak. Tuhle část jsem hodil pod souhrn s názvem " je tam toho víc ". Tak teoreticky by to mohl dát, když mu celá ta akce dost vynese. Když nedá, tak by si kazil vlastní obchod, protože by mu na něco podobnýho už tolik lidí znova neskočilo. I když...

na příspěvěk reagoval ESNYR

TAMEHEMP

TAMEHEMP (hodnocení, recenze)

ale hlavne vy, co mu vsichni nadavate, resite nejakou soutez. to je vtip, ne? jako lidi, jestli mate trochu rozum, vek a neco zazito, venujte se radsi svy praci, misto soutezeni o milion dolaru, doporucuju

TAMEHEMP

TAMEHEMP (hodnocení, recenze)

koukam ze nikdo tady absolutne nepochopil zakladni pointu. ten clovek se tim zivi a soucasne je to i jeho konicek, tvori show pro lidi a kazdej, kdo to sleduje, nebo treba se o tom jenom zminuje v diskuzich, na sitich atd, je jeho prispevatelem. fakt nechapu lidi, ktery na nej nadavaj a jdou to jeste napsat treba sem do diskuze, to zasnu tyvole :DDD 

na příspěvěk reagoval Bluntman

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Bluntman

Ty máš problém s Kinoboxem, já z Fandíme Filmu.

Cílovka nejsem, sleduju to proto že to je "kauza" a proto že mě baví číst ty kydy okolo, kdy je evidentní že na to Kazma šel opět přes kontroverzi a opět na tom královsky vydělá. Film není film ale jeho stoupenci to budou pětihvězdičkovat, protože .... proto.

----------------------------------------

Pravidla soutěže nemá smysl řešit když je snad každému alespoň trochu rozumě uvažujícímu jasné, že tu výhru s takovýmy pravidly, nemá nikdo šanci získat (+ ještě onen dodatek o inflaci + dolar se jako zahraniční měna daní jinak než česká koruna + poplatky, poplatky poplatků, převod mezi účty .... to všechno sežere tak půlku ?)

na příspěvěk reagoval Bluntman

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Rypicong

Nebude následně satisfakcí, až s velkou pompou bude za půl roku oznámeno, jak si Kamil ze všech platících vystřelil? Teda pokud si za půl roku ještě někdo vzpomene.

Ale říkám si, že zase takhle okatě by přece fanouškovskou základnu nepodrazil, pokud chystá rozjet další projekty.

na příspěvěk reagoval Rypicong

bobstock

bobstock (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Klasicky v každým pražským kině, ale Východní Čechy houno. Hradec, Pardubice nic. To bude zase čekání na kviff.tv 🤨

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

(Takové to, když se povyšuješ nad Kazmovu cílovku, ale pleteš si České nebe od Cimrmanů a Český sen dua Klusák/Remunda a píšeš mimo jiné/mnohé "výkend".

 

Chjo.) 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Aleshgang

Počet kartiček je prý omezený, takže ne, každý ji opravdu nedostane, respektive by dostat neměl/a. Touhle taktikou se navíc zvyšuje tlak na to, aby lidi šli co nejdřív, dokud kartičky jsou, a ideálně opakovaně, aby rozluštili kód a vyhráli milion dolarů. (V době inflace, vyplacený v průběhu následujícího půl roku, takže ani ta částka nesouhlasí, vedle toho, že pravidla v podstatě znemožňují výhru a bude to další kazmovské šméčko, na jehož konci bude při nejlepším obdarování někoho potřebného nějakou částkou, aby se neřeklo.)  

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Fifer , Ydrosten

Ydrosten: Nenapadá mě, jaký kdo může mít problém s Anarvinem, pokud se naráží na něj. Nevím o tom, že by byl publicistickou obdobou Kazmy (umělecké jméno by mohlo být třeba Kila Kilič) jako ta bytost, jejíž text jsem spíš pro pobavení linkoval. Mám za to, že kdokoliv aspoň trochu gramotný (finančně a mediálně), kdo si pročte pravidla "soutěže" v souvislosti s filmem, pozná, že jde o scam. Na takové ale, obávám se, Kazma necílí. 

Fifer: Ok. Ovšem protesty se netýkaly jenom žádosti o stažení, byly o něčem dost jiném. A i protest je forma vyjádření názoru, takže to v demokratickém zřízení dost dobře nelze zakázat. Jedna věc jsou protesty, druhá pak diskuze a její podoba. Kdyby se ČSFD inspirovala kdekoliv jinde (u jiných filmových webů, u soc. sítí - a ne zrovna u X), bylo by to leda dobře. Pro všechny s výjimkou trollů a bigotních trotlů.  

na příspěvěk reagoval Ydrosten, Fifer

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama