Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Náhodou, mezi všemi těmi odpudivě animovanými rádoby serálky pro předpubertální obecenstvo je tohle určitě skoro jako růže mezi trním. Je to příjemné a zábavné a mě se to líbí. Špionky jsou fajn a pro malé holčiny jak vím ze svých zkušeností je to vážně baví. A to je důležité jelikož to je cíleno právě na tuto skupinu! Na tuto skupinu a mě :-) ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Čím viac dielov, tým išla kvalita príbehov dole. Začiatok výborný, koniec úbohý. Scény sa v niektorých dieloch opakujú, opakujú sa misie/dej lenže tam dajú iné prostredie a dajú tam inú "obeť". Keď už v novšej "vylepšenej" verzii špióniek stratili nápady, mali toho nechať, len pokazili asi jeden z kvalitných seriálov, ktorý sa vysielal na Jetixe... 5/10 ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál z francouzské produkce, animovaný ovšem typickým anime stylem. Tři středoškolačky, hlavní zbraň jedné tajné agentury, zachraňují svět před nebezpečnými šílenci a maniaky. Cílová skupina řekl bych 10-12 a spíše ta femininější polovička. Krátké epizody s typicky stále stejnou strukturou a vývojem. S rostoucím počtem epizod roste i nápaditost, ve srovnání se svými kolegy na FOX Kids a Children's Channell spíše nadprůměr. A upřímně, raději kouknu na 5 epizod tohohle seriálu než 5 minut novodobých "Charlieho Andílků". ()

Toyotomi odpad!

všechny recenze uživatele

-VAROVÁNÍ, NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK OBSAHUJE VULGÁRNÍ VÝRAZY- Tento zasraný a zkurvený rádobypořad, který kopíruje anime tak moc, až je mi s toho špatně, se neustále sere mládaži do hlavy, protože tato mládež je tak blbá že sleduje Jetix. Tu zmrdskou stanici, která cizojazičné filmy a seriály umí dokonale zprznit. Mamrdi, kteří tenhle spíčiseriál vymysleli, musí mít mozek v prdeli a v hlavě nasráno, protože není možné, aby tuto píčovinu vymyslel člověk který má všech pět hoven pohromadě. Berry, ty skurvysyne!___Fuj! Tohle jsem potřeboval ze sebe dostat! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Špionky tenkrát na Fox Kids kralovaly. Pár dílů jsem viděl, ale vždycky mi to přišlo, jako něco tak hnusně nakreslenýho, jenže jsem byl už zvyklý i na pohádky co dávaly na Cartoon Network, takže jsem si tak nějak zvykl. Stejnak je to ale šedý průměr. Mám takový pocit, že nějaký čas u nás o nich vycházel i nějaký časopis. Tenkrát to byl asi hit. Pro mě to nebyl nikdy hit. (3/10) ()

Galerie (187)

Zajímavosti (8)

  • WOOHP je zkratka pro World Organization Of Human Protection, neboli Světová organizace na ochranu lidstva. (mai)
  • Špionky mají své fiktivní místa narození. Sam se narodila v Los Angeles, Clover v New Yorku a Alex v San Franciscu. Nechybí ani data narození. Sam se narodila 26. 11. 1987, Clover 14. 12. 1987 a Alex 8. 2. 1988. To znamená, že v roce 2001, kdy seriál začínal, Sam a Clover měly 14 let a Alex jen 13 let. Tím pádem měly špionky Sam a Clover po skončení seriálu po pěti sériích 19 let a Alex 18 let. V roce 2013 by bylo dívkám 25 a 26 let. (mai)
  • Seriál se měl původně vysílat od 3. listopadu 2001 do 1. června 2010, ale začátkem roku 2012 byla oznámena produkce 6. série. (mai)

Reklama

Reklama