Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

figliar 

všechny recenze uživatele

Aj keď je seriál určený pre podstatne mladšie publikum, musím sa priznať, že som aj ja veľakrát prepol na novú časť Špióniek. Aj keď je skoro každý diel rovnaký a zápletka je vždy vyriešená rôznymi vychytávkami a serepetičkami, ktoré špiónky vytiahnu z kabelky, podpätku či rukáva, pozeranie bolo stále celkom zábava. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to celkem nijak nakreslené, dost brzy se začne opakovat a i když u některých seriálů je zápletka díl od dílu stejná, u tohoto vám přijdou samotné epizody sobě podobné. Nesnášel jsem ty hrozný barevný agentský uniformy, síť vchodů do centrály po celém Beverly Hills mi nedávala smysl ve světě, který se jinak bere celkem vážně a doslova mě vytáčelo, kterak agentky dostaly špionské vybavení a všechno ho ZROVNA na tu misi použily. Na druhou stranu počítám s tím, že je to pro děti, něco mě nutilo na to neustále koukat (dřív, časy se mění) a Jerry byl slušnej. Připadám si teď trochu jako předpubertální děvče, nicméně musím hodnotit jak hodnotím. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Na pár dílů se dá koukat, ale po delším sledování jsou všechny díly hodně podobné, na čemž se dá poznat, že tvůrci nápadem moc neoplývali a všechny nové historky jsou jen zabalené do nového hávu. Na zabití času asi dobré, ale po delší době omrzí, . . kresba nebyla také nejlepší a zdálo se mi, že je vše nakresleno jen výraznými třemi barvami v podobě latexových obleků hlavních hrdinek. 25 % ()

Mr.Floyd odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto môžu naozaj pozerávať len pripečené teenagerky od 10 do 14 rokov, ktoré v živote nevideli inú knihu ako dievčenský "román", za najlepší seriál momentálne považujú Škaredú Betty (pre poriadok tú americkú), počúvajú populárnu hudbu a mohol by som ešte pokračovať vo vymenovávaní iných tuctových charakteristických vlastností dnešnej generácie obyčajných dievčat. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál z francouzské produkce, animovaný ovšem typickým anime stylem. Tři středoškolačky, hlavní zbraň jedné tajné agentury, zachraňují svět před nebezpečnými šílenci a maniaky. Cílová skupina řekl bych 10-12 a spíše ta femininější polovička. Krátké epizody s typicky stále stejnou strukturou a vývojem. S rostoucím počtem epizod roste i nápaditost, ve srovnání se svými kolegy na FOX Kids a Children's Channell spíše nadprůměr. A upřímně, raději kouknu na 5 epizod tohohle seriálu než 5 minut novodobých "Charlieho Andílků". ()

Galerie (187)

Zajímavosti (8)

  • WOOHP je zkratka pro World Organization Of Human Protection, neboli Světová organizace na ochranu lidstva. (mai)
  • Mimozemšťané v seriálu jsou hodně podobní klasickým šedivákům, jenomže na rozdíl od nich mají špičaté uši, menší oči a zelenou barvu kůže. (Jan.Kanak)
  • Úloha s prevozom špióniek cez rieku je variáciou na hlavolam "vlk, koza a kapusta". (Mandragor)

Reklama

Reklama