Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Peter Parker, vybavený novým pavúčím oblekom s lepšou ochranou, zväčšovacím priezorom a infračerveným videním, prenasleduje svojich úhlavných nepriateľov Venoma a Carnagea. Pri pokuse prekaziť ich zločinnú misiu stroskotá na palube vesmírnej lode Solaris a padne do zajatia militantných mutantov, ktorí ho držia ako rukojemníka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Jako Spiderman to působí velice kontroverzně už proto, že je to v rozporu s celou Spideyho filmovou filosofií. Na druou stranu námět to není tak špatný, leč studiová grafika z toho udělala ke konci seriálu naprostou hovadinu, ale jak říkám. Chtělo by to aby Raimi přijal tuhle velkou výzvu a pokusil se zfilmovat něco takovéhleho.V jeho pojetí by to stoprocentně stálo za vidění a nějakou tu hvězdičku. ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Tento spider-man je horší, to všichni ví. Ale musíte si uvědomit, pro jakého díváka je to vlastně udělaný. 3 letý děcko se nebude zabývat tím jestli se děj odehrává na jiné planetě nebo proč má takovej divnej kostým a jestli to je nebo není správně podle komiksu. Když si to všechno přeberete zjístíte, že se celkem bavíte. Že spidey metá jednu hlášku za druhou a v celku to není tak příšerný, jak o tom tady všichni hovoří. podle mě to na odpad! není určitě a tak dávám jednu* za zpracování a příběhy a druhou* z nostalgie k této komiksové legendě mezi superhrdiny. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Totální zneuctění "původního" seriálu (http://www.csfd.cz/film/72377-spiderman/), na kterém jsem vyrůstala a který mě zasvětil do světa Spideyho a Marvel komixů. Přiznám se, že jsem viděla asi 3 díly a víc bych už nezvládla, protože větší slátaninu jsem neviděla. Příběhem se ocitáme kdesi v jiné dimenzi v budoucnosti. Pro fanoušky sci-fi možná dobré, pro fanoušky Spider-mana výsměch. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Spiderman v ještě více Sci-Fi hávu než obvykle. Podle mě to není zas tak špatný seriál. Spiderman stále hláškuje (občas se objeví i vtipné scény, například třetí díl ve kterém goblin udělá věc kterou ještě žádný hrdina neudělal - sundá si kalhoty), sice se nemůže srovnávat se seriálem z roku 1994, ale 20 % je fakt málo. Pokud si zvyknete na nový oblek a jinou planetu, tak se budete skvěle bavit. 75 %. ()

damic 

všechny recenze uživatele

Taky se přidám k těm, který říká, že tento Spidey si 20% nezaslouží, není to top, ale jsou daleko horší seriály a daleko lépe hodnocené, takže nechápu proč toto. Navíc Marvel je naprosto otevřený všemu a v psaných komiksech Parker taky nezůstal pouze na planetě zemi, tak stejně Hulk a plno dalších postav, takže nevidím důvod, proč by měl Spidey dostat kvůli sci-fi tématu takto málo. Taky mi chybí jeho klasický "look", ale není to nic, co bych nepřekousl, navíc jeho vtípky mě vážně někdy pobaví. Za mě 3,5 * a 70%. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Toto je jediný seriál, kde nikdy nepromluvila teta May. V seriálu se objeví, ale nemluví. (kellne)

Reklama

Reklama