Reklama

Reklama

Krtek a oslava

  • Slovensko Krtko a oslava
všechny plakáty
Rodinný / Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 1995, 6 min

Režie:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Zvířátka se scházejí a pořádají oslavu. Krteček chce upéct něco dobrého, ale ostatní si myslí, že u něj hoří a málem ho vytopí. Krteček se ale prokope ven a voda ho vyplaví. Koláčky uschnou a všichni si na nich pochutnají. (mau)

Recenze (24)

Wallas 

všechny recenze uživatele

Kamarádi z lesa oslavují (nevíme co ?!?) a Krtka nepozvali ani když vytáhli flašku. Krtek proto chce napéct koláče a když kamarádi ( = zajíc, ježek a myška) vidí kouř vycházející z krtiny, rozhodnou se naprosto brutálním způsobem krtka vytopit. Ten na poslední chvíli unikne nově vykopanou štolou a koláče se dostanou ven díky přílivové vlně. Vše končí šťastně u muziky. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem zažil podobné dobrodružství jako krtečkovi kamarádi. viděl jsem, že hoří, a neměl jsem u sebe kameru, kteru sosím skoro pořád, když se mi chce filmovat, či fotit výjevy ze života. Pořád to byl parádní, ale bez mé kamery, ta u něho chyběla. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Není nadto mít kamarády, kteří nezapomenou na vaše narozeniny, přinesou s sebou alkohol a ještě se postarají o muziku. A nebyla by to pořádná narozeninová oslava, kdyby se něco lehce nezvrtlo. ()

mau 

všechny recenze uživatele

Krteček peče dobroty na oslavu a zvířátka si myslí, že u něj v pelíšku hoří. Málem ho vytopí, ale Krteček si prokope tunel a voda ho vyplaví ven. Koláčky uschnou a všichni si na nich vesele pochutnají :) K vidění na You Tube.. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Tak to, zajíci, doufám, že to šampáňo byly Rychlý špunty Robby Bubble...a ty nacucaný koláčky musely taky chutnat... :) ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Taškařice při párty bez / s krtkem - tohle by měli pouštět na MTV místo těch oslav zdechlin šoubyznisu. ()

h0n24

všechny recenze uživatele

Morální ponaučení? Vidíte-li se z krtince linout se kouř, vytopte ho. Škoda, že to tolik zahrádkářů dělá, ale koláče jim krtek ještě nenapekl. Asi nemaj tu správnou lahev slivovice. Jak radno poznati z mého komentáře, jeden z psychedelických krtků. Si autoři na něčem ujížděli... ()

Reklama

Reklama