Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sběratel andělů vypráví příběh Laury, která se specializuje na kybernetickou kriminalitu. Laura je na nemocenské s poporodní psychózou a shodou okolností narazí na případ s bestiálním sériovým vrahem, který vzbudí její zájem, a rozhodne se, že je čas, aby se vrátila ke své práci kriminalistky. (Bontonfilm)

Recenze (20)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Slušne napínavá kriminálka seknutá psychologickou drámou avšak s dosť patologickým koncom, ktorý skôr patrí do záverečnej epizody nejakého televízneho seriálu, ktorému tak zhodí celkové hodnotenie. Film ma však bavil , hlavná dvojka sympatická a ten koniec prekúsnem, takže silnejšie tri hviezdy. 60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Načo bolo dobré 30 minút pred koncom odkryť “karty”? Úplne zbytočne si ten snímok znížil svoju ťažko vybudovanú, kvalitatívnu úroveň. A že teda vôbec nebola vyslovene márna, i keď spracovaním samotný film pôsobí skôr televízne a o závere by sa dalo taktiež polemizovať. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Řekl bych průměrná(v pohodě koukatelná) kriminálka z Dánska. Myslím si, že snímek sázel především na šokující závěr. Ten je ale poněkud diskutabilní a hlavně tak trošku přitaženej za vlasy. Ale budiž. 3hvězdy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Naprosto rutinní a zaměnitelná detektivka, využívající veškerá známá klišé a pracující s nimi na hodně laciné až hloupé úrovni. Navíc hlavní hrdinka, neuvěřitelně nesympatická, otravná a psychicky nevyrovnaná, že by v životě nemohla dostat do ruky zbraň. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Skandinávský kriminální temný a syrový noir thriller sleduje Lauru, která je detektivem specializující se na kybernetickou kriminalitu, která je zavolána do práce když je nalezena mrtvá žena. Objeví video na němž muž zabíjí nahou ženu. Film je intenzivní od první minuty a vzrušující do poslední. Laura má vlastní trauma, což je ukázáno v některých scénách. A závěr je překvapující. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Televizní vzhled. Obsazení slušný. Napětí minimální, akce žádná. Na severskou kinematografii málo všech znamení, podle kterých poznáte místní filmy. A zabil to konec, kdy rachitická pinda zvládne nemožné. 30%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Malý dánsky krimi filmík s charizmatickým Rolandom Mollerom s priemerným scenárom, ktorý zbytočne skoro vyloží karty na stôl, aby sa nás potom pokúsil ku koncu šokovať, ale žiaľ až príliš nasilu a okato. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Zklamání.... Příběh dobře začíná a vrah je zajímavý.... A to je vše. Pak vidíme psycho policistu, která má trauma a snaží se předstírat, že vše zvládá.... Blablabla pořád dokola, X krát viděno v jiných kriminálkách. Brzy se odhalí vrah, atmosféra nijaká. A ten konec byl opravdu až k smíchu.... Ne nebylo to šokující, bylo to až trapné a amatérské... ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Typická severská studená kriminálka o vrahovi a zápletke s nenarodenými deťmi. Hlavná hrdinka policajtka má traumu rovnakého razenia. Dve tretiny mi film pripadal ako epizóda detektívneho seriálu. Rozuzlenie je nečakané. Obstojný film a Roland Møller vyzerá dobre. ()

Emílio 

všechny recenze uživatele

Kto čaká niečo "severské", tak ostrúha. Natočené podľa univerzálneho scenára, ktorý sa asi dá zadarmo stiahnuť niekde na internete s nachvíľu prekvapivým, ale vlastne hlúpym koncom. Koho baví pozerať stále to isté dokola, môže si dať 2 alebo 3, ale je to len gaučová z núdze cnosť. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Je to takový správně reálný, správně surový a protože si to na nic nehraje, o to víc se tomu daří. Mě se tyhle severský kriminálky líbí víc a víc. Ani nechci porovnávat s jakýmkoliv jiným dílem, protože to by bylo dost zavádějící a potom bych musel dát hodnocení jiný. Ale pokud si pustím kriminálku ze severu, tak se na to těším a přesně takovou si jí užívám. Za mě 4* a DOPORUČUJU ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Severská krimoška, ktorá nerobí dobré meno severskej krimoške, lebo je značne prekombinovaná, skúsení poliši v nej robia fatálne prešľapy, sériové vraždy sú málo sériové, fantázia ťuknutého kilerka je žalostná a celkovo je tam hrozne málo krvi, takže 35%. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Jak jen mi ta Laura lezla na nervy :)) Dobrá čtvrtina filmu zabere její traumatizovaný osobní život, což by bylo fajn, kdyby to neubíralo prostor pro vyšetřování, to tu bylo jen takové okrajové. Na severskou krimi to bylo hodně slabé. ()

Filmoar 

všechny recenze uživatele

Fajnová krimi jednohubka, sériový vrah, sem tak dáke to bububu, jedna psycho rodinka a slušný koniec až veľmi... Ale niečo tomu chýbalo, také to wou... Za mňa 73% ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná krimoška, asi jsem nepochopil když vám dá někdo igelitový pytel přes hlavu,že se nesnažíte protrhnout díru abyste mohl dýchat, Konečný zvrat nevím,jestli je to technicky možné, ale celkem to šlo. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Strašně mne to mrzí, ale tohle po slušném rozjezdu najelo na strašně strmý (televizní ) hank a hrozně rychle padalo dolů.  Aneb jak ze slušně rozjetého krimi-thrilleru udělat dvacátý druh díl Policie Modrava. ()

patto 

všechny recenze uživatele

taký Harry Hole v ženskom vydaní. Rovnako má svoj kúsok neopracovanej, hrubej krimi. Kto má rád tento Nórsky "style" kriminálok, kľudne do toho ako jednohubku. Slušných 68% a 5x* ako. podporu skore filmu ()

Reklama

Reklama