Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

noriaki 

všechny recenze uživatele

V zásadě nesledovatelná zvrácenost, která by možná byla zábavná kdyby byla kratší a méně zběsilá, ale na 104 minutovém rozsahu - a pocitově má tak trojnásobek, je doslova ubíjející. Přitom děj není výrazně mimóznější než kupříkladu Krotitelé duchů. Jenže zatímco Ivan Reitman věděl kdy zvolnit oduševnělou scénou a kdy vsadit na vypointované hlášky, takže si publikum pečlivě připravil na nálož šíleností, tak zdejší režisérská dvojice akorát vrství jednu úchylárnu na druhou. Ve výsledku nefunguje vůbec nic. Bob Hoskins se snaží, a je jediná pozitivní věc v celém tomhle mišmaši. Zbytek nestojí za pozornost. ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Spíš průměr. Hra byla mnohem lepší, Měla lepší vzhled a záporák hry byl ( narozdil od tohodleho) zajímavý,chrlil oheň. Efekty se nepovedly ( díky bohu, že nejsou ve hře). Tady byli jen takový ulitý blbosti jako ten dinosaur zmutovaný s člověkem. Herci byli nic moc a postavy byli úplní blbečci, což ve hře nejsou. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Explodující mauzoleum. Zpočátku jsem si u tohoto filmu řekl, že nebude tak špatný, jak podle hodnocení může vypadat. Já se ale mílil. U tohoto filmu jsem v polovině usnul, a pak mě ke konci vzbudila má ségra, která se se mnou na to dívala. Omlouvám se, ale tohle podle mě není dobrý film. Nudil se, a špinil jméno kultovní videohry. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být i horší. Mnohem. Ale také to mohlo být diametrálně lepší. Vždyť přece Mario je tak nosná frančíza, že z tohohle filmu mohla být opravdová bomba. Výsledek je ale nanicovatý paskvil, který má s hrou společného opravdu málo. Dobře to ale uteklo, takže s hodnocením to je tak na půl cesty. Škoda nevyužitého potenciálu. 50% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

První západní videoherní adaptace historie a rovnou šílenost inspirovaná “realistickými” obaly z doby, kdy videohry byly v plenkách, která “paradoxně” propadla okamžitě. Ale svým způsobem je to skutečně vtipné a ne křečovitě. Jen škoda toho, že si byli tak ololol jistí úspěchem a skočí na režii sequelu, což z toho samo o sobě křičí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Dennis Hopper (kráľ Coopa) tvrdil, že natáčanie bola nočná mora, miesto plánovaných päť natáčacích týždňov ich strávil pri filme 17. (Raccoon.city)
  • Kulisy pro Dinohattan byly postaveny v opuštěné továrně na cement v lesích nedaleko Wilmingtonu v Severní Karolíně. (HellFire)
  • Zbraně používané Koopou a Daisy připomínají pistole prodávané s Nintedem. (HellFire)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama