Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzikál zasazený do prostředí dělnické třídy v New Yorku. Nick Murder (James Gandolfini) se rozhoduje mezi dvěma ženami – jeho dlouho trpící manželkou Kitty (Susan Sarandon) a ohnivou rusovlasou milenkou Tulou (Kate Winslet), která ví jak ho uspokojit. Teprve tehdy když Kitty přijde na manželovu nevěru, Nick pochopí rozsah bolesti, kterou způsobil své rodině. Ve filmu uslyšíte písně Bruce Springsteena, Nicka Cavea a Jamese Browna. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bez ohľadu na to, že hudobné filmy nijako extra "nemusím", v tomto prípade songy a ich zábavné fantázie v podaní skvelých hercov boli tým najlepším v celom filme. Je to ten zvyšok, čo ma stále privádza do rozpakov, i keď divné rodinky a malé príbehy z predmestí mám vo všeobecnosti rada. Tu mi však uletené dcéry Nicka Murdera ani jeho sexuálna životná dilema celkom nesadli. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Nick si cestou domů zapomněl nějaké svoje sperma u nymfomanky Tuly. Manželka Kitty chybějící ingredienci s bystrostí rysa ihned odhalila a za pomoci tří uječených rockových dcer dostal Nick pořádně za uši. To je výchozí situace "muzikálového představení", ve kterém dal Turturro při hudebních číslech průchod svým barevně zvráceným fantaziím. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Už je to týždeň, čo Gandolfini zomrel a ja som si ho chcel nejak pripomenúť. Siahol som teda po muzikále (milujem muzikály), v réžii jedného z mojich najobľúbenejších hercov a výsledok je nakoniec hodne rozpačitý. Pesničky sú fajn (až na Piece of my Heart ; štyria herci naraz nedokázali záverečný výkrik zaspievať tak ako Joplinka), herci tiež, len je to dosť divné, čo je miestami na škodu. Predovšetkým by Turturro scenárista potreboval usmerniť, kedy sú jeho dialógy ešte vtipné a kedy vulgárne a nevkusné (myslím hlavne Kate Winslet a všetko to "lízanie gulí" a "strč mi prst do zadku"). A smutný záver je buď od veci, alebo nefunguje. 65%. Rest In Peace Mr. Gandolfini ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších muzikálů co jsem kdy viděla :)) .. Perfektně zvolená hudba, vynikající taneční čísla. Herecké složení no prostě wow!! .. Susan Sarandon (už asi 30let vypadá pořád stejně, jak je to možné :D ?), Kate Winslet a M.L. Parker (41let? wtf?) v jednom filmu, co víc si přát. Občas pořádná ujetina, kostýmy šáhlé ale prostě co k tomu patří. Připomínalo mi to styl Cry baby. Zakončení smutné, dojemné ale perfektně provedené.Slabší 4* ale spokojenost. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film. Popravdě jsem dost přemýšlel, jestli se mi to vůbec líbilo. Ale ano, líbilo. Děj je celkem klasické story milostného trojúhelníku, ale už od počátku je jasné, že o to ve filmu vůbec nejde a celá dějová linka ustupuje do pozadí. Zde hrají roli především dokonalé herecké výkony. Především J. Gandolfiniho, S. Sarandon a Ch. Walkena. Do toho vtipná M.-L. Parker a neskutečně sexy K. Winslet. Jen ta muzikální stránka mě trochu uváděla do rozpaků. Texty vynikající, provedení už šlo podle mého lehce na hranu. Každopádně je film jako celek fakt funkční a natolik originální a nápaditý, že jde na jednu stranu souhlasně kývat hlavou, ale na tu druhou i pro mě pochopitelně, si říkat WTF.... Já byl ale spokojen. Mělo to hloubku, originalitu a Kate Winslet. Já jsem tedy spokojen. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Turturro temer oľutoval svoje rozhodnutie obsadiť Kate Winslet, keď jej prvý raz podával scenár, pretože bola príliš štíhla. Až po svojom druhom tehotenstve nabrala tie "správne krivky", ktoré boli pre postavu sexice potrebné. (matthew.17)
  • Počas posledného týždňa nakrúcania si Kate Winslet vyvrtla členok pri scéne, v ktorej v hoteli tancuje s Jamesom Gandolfinim. (U_S_O)
  • John Turturro sa rozhodol obsadiť Kate Winslet do postavy Tuly potom, čo videl jej snímok Ako dym (1999). (matthew.17)

Reklama

Reklama