Reklama

Reklama

Final Cut

  • Česko Konečný sestřih (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v době, ve které je možné celý život nahrávat pomocí speciálního očního implantátu. Po smrti se tyto údaje sestříhají a vzniká tak záznam o životě každého člověka. Alan Hakman pracuje právě jako takový "střihač životů", práce ho nesmírně baví a ve svém oboru je opravdový odborník, neboť dokáže i z toho největšího zločince pomocí správného sestřihu udělat nejčistšího světce. Všechno jde hladce, dokud Alan ve své další zakázce neobjeví člověka z vlastních chmurných vzpomínek, který měl být dávno mrtvý... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Trochu mě zarazila "bleděmodrost" v očích vás ostatních. 80 procet si v těch mých určitě zaslouží. Už jen krásně zříravá vina hlavního hrdiny, kterou v sobě má od dětství... že kvůli němu zemřel jiný chlapec. Už jen to má potenciál dobrého filmu s pomocí dobrých herců a scénáře. Ale když k tomu přidáte ještě tu sci-fi myšlenku Zoe imlantátů, spojíte ji s potencionálem č.1, dál k tomu přidáte otázku morálky, zda je v pořádku nahrávat vše co vaše oči vidí, dostane vás to na rovinu mnohem "uvěřitelnější". Škola střihu, originální nápad a bezchybný Williams. Prostě fajn filmový zážitek ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Ten námět je úžasný. Ze začátku mi přišlo báječné, mít takový implantát a pouliční demonstrace proti jsem nechápala...ovšem jen do doby, než mi došly ty důsledky. Hrozná představa, že by něco takového existovalo. Trochu mi vadilo to zpracování, spousta nedotažených věcí, něco zase až moc primitivní a jednoduché a závěr přišel najednou příliš rychle. 3,5* ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Spíš za 70%, ale Final Cut si objektivně zaslouží mírné nadhodnocení za velice zajímavý (a neakční) sci-fi příběh. Neodehrává se v uchvacujících kulisách, nejsou zde žádné fascinující triky, ale film obsahuje narozdíl od mnohých akčních sci-fáren nějakou myšlenku. Robin Williams se mi ve vážné roli velice líbil. Akorát mohl jít film ještě více do hloubky. Potom bych byl ještě spokojenější. ()

Phillo 

všechny recenze uživatele

Tak geniálny námet a tak pos..té sfilmovanie.. Taká škoda... Final Cut nie je ničím zapamätateľný a celý je len poctivo odtočený. Williams nejak nevyniká (čo môže byť sčasti dôsledkom scenára). Tak či tak, mohol z toho byť film roka, takto ostáva len nevyužitou šancou v rukách nešikovného reźiséra. 35% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak strašná škoda, protože Omar Naim měl neskutečně dobrý námět, který mě od začátku velmi bavil. Jenže pak došlo na to, že se to do sebe celé zamotalo a ze zajímavého námětu se stal naprosto nezajímavý film, který nezachrání ani Robin Williams, jenž opět hraje skvěle dramatickou roli. Ten závěr je prostě celý špatně a vychází z toho film o ničem. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama