Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

Reniii 

všechny recenze uživatele

Takešiho hrad, je to stále o tom stejném, ale pokaždé se na to musím znovu a znovu dívat, Asi kouzlo Japonska. Tlupa japončíků se přišla dobrovolně ''zničit'' na bláznivých úkolech, které pro ně připravili další škodolibý japončíci. Dala jsem tomu 4 hvězdičky protože abych dala 5 tak by tam nesměly být někdy stupidní komentáře překladatele. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vymyšlená televizní šou, která svého času byla k vidění na stanici DSF. Japonec se připravil na start, zařval něco heroického a v dalším okamžiku si dal tak tvrdě přes hubu, že kolikrát zůstal rozum stát. Tak to neustále pokračovalo a postupně se počet Japonců doslova vybil až na jednoho vítěze. Disciplíny byly rozmanité a občas inovované. Každopádně do té doby bych nevěřil, že Japonci mají i veselou stránku svého charisma. ()

Reklama

chaometic 

všechny recenze uživatele

Rád jsem sledoval takové seriály jako Hry bez hranic a Takešiho hrad.... Dnes s už se nedá nikde sehnat, jedině na youtube. V jednom díle si pamatuji, že se do finále dostal jeden Američan s pár Japonci, ovšem neskorovali. Jednom v pár dílech vyhrali...... Jeden díl obrovské kameny, kuželky.... v životě jsem se víc nenasmál. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

V době natáčení se jednalo o převratnou a novou podívanou, která neměla moc obdob, ale já se k ní dostala až teď na Prima Cool a už na mě ani zdaleka napůsobí tak, jak by asi působila, kdybych se k ní dostala dřív. Zkrátka davy ukřičených Japonců, co se marně snaží vyzrát nad překážkami, u kterých v mnoha případech závisí jejich překonání na pouhopouhém štěstí (nikoli zdatnosti nebo chytrosti soutěžících), nad nimiž vyčnívá jeden ještě více křičící chlapík v bílé uniformě. Ale jako kulisa pro vaření nebo odreagovačka po náročném dni to ujde. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbina, ve které Japonci dokazují svoji ujetost a u které se jeden pobaví na účet druhých. To pobavení je o to upřímnější, protože o to tu právě jde. Pobavit sebe i ostatní. Co mě ale vždycky dostává do kolen je fakt jak je svět malý. Nikdy by mě nenapadlo, že Japonci budou hrát hru Cukr, káva, limonáda, kterou jsme hrávali kdysi dávno před školou. :^) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama