Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

lardko 

všechny recenze uživatele

Celkem dost srandovní , ale mohli by tam dát občas nějakou novou překážku. Ze začátku mi to přišlo dost skvělý , klidně i na pět hvězdiček , ale když jsem viděl jak v několika dílech se to pořád všechno opakovalo tak mi to až tak skvělý nepřišlo. Teď mi to přijde jako nudná blbost v který mě zaujme pár věcí. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Na toto sa mohli dať nahovoriť naozaj iba Japonci :D Nenáročná oddychovka a nedocenený kult, u ktorého sa dá pomerne slušne pobaviť. Mal som to šťastie a podarilo sa mi raz vidieť aj diel, kde gróf Takeši neubránil svoj hrad, a tak nezaznela najčastejšie požívaná veta v tejto relácii: "Dnes nemáme v Takešiho hrade žiadneho víťaza" 80% a nostalgické 4* ()

Reklama

jane1106 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda - snad nikdy jsem se u televizní produkce tolik nenasmála. Asi není třeba říkat, že hlavní esencí zde není soutěživost ducha a překonávání sebe sama, nýbrž schopnost pobavit se na vlastní účet. A to se cení. Plus ta asijská nátura, která je tak jiná od té evropské, tomu celému dodává tu správnou šťávu. Jo a generál Lee, pro toho mám vážně slabost!;D ()

InsulinBoy 

všechny recenze uživatele

Cítíte tu bolest? Ano, správně, to cítíte bolest účastníků této soutěže. Pokud vám jako Japonci v 80. letech už nebyl život milý nebo jste si jenom potřebovali pořádně namastit kapsu, tak jste se mohli přihlásit právě do této soutěže. Pokud vám nenaklepali řízky už v první disciplíně, tak vám v těch dalších udělali z páteře druhou Irohazaku. Asi každé české dítě narozené mezi lety 2000 - 2005 si tuto show užívalo plnými doušky, joo to jsme my Češi, cizí utrpení = nejlepší utrpení! ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Rád jsem sledoval takové seriály jako Hry bez hranic a Takešiho hrad.... Dnes s už se nedá nikde sehnat, jedině na youtube. V jednom díle si pamatuji, že se do finále dostal jeden Američan s pár Japonci, ovšem neskorovali. Jednom v pár dílech vyhrali...... Jeden díl obrovské kameny, kuželky.... v životě jsem se víc nenasmál. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama