Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Jsou i horší filmy, než je tenhle, ale jsou také mnooohem lepší než tenhle. Nepříliš záživný děj, ve kterém začínající hvězdička Sara Foster prožívá dilema na jakou stranu barikády se přidat a zda je lezbička nebo heterosexuálka či snad bisexuálka? Nevím, co je na tomhhle filmu tak komického, ani jednou jsem se nezasmál a to je právě hlavní nedostatek tohoto kousku. Tři hvězdičky dávám za obsazení do hlavní role Jordanou Brewsterovou. V tomhle filmu z ní vážně udělali sexy holku. Tři hvězdičky jsou tedy celkem adekvátní. (kdyby tam Jordana nehrála, byly by dvě!) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

HA HA HA HA HA.... to není smích štěstí ani kvůli pobavení, to je smích čistého zoufalství. Já se ptám PROČ? Proč to někdo dělá? My (diváci), a teď si troufnu mluvit i za ostatní, nemáme vůbec potřebu se dívat na nepodařený, milionkrát provařený a úplně příšerný parodie, který jsou postavený na kozatých protagonistkách v minisukních. Myslím, že inteligence velké většiny je tak vysoká, aby se tímhle nenechala oblbnout. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Jak já bych chtěl točit filmy pro bravácké puberťačky! Žádná blbost pro ně není moc blbá a žádná trapnost moc trapná. Slepice, pardon postavy jsou charakterizovány nikdy neodkládanou cigaretou nebo věčně otevřenými ústy a ve školních uniformách a na vysokých podpatcích štěbetajíce cupitají s obrovskými kanóny komiksově nadsazeným a zhusta nelogickým dějem. Mohla to být velká prdel, jenže režisérka má daleko do Roberta Rodrigueze i do McG a pokud jste viděli SPY KIDS a CHARLIEHO ANDÍLKY 2, nemá vám kromě pár popových hitů a koček Jordany Brewster a Devon Aoki absolutně co nabídnout. Tedy pokud vám není dvanáct a nemáte nad postelí plakát Orliho Blooma. Hlavně nečekejte nějakou akci, vtip nebo erotiku (jen dva nebo tři lesbické polibky). Jinak MiDe, ve svém zbytečně obšírném obsahu jsi pominul dost zásadní věc a sice co jsou vlastně zač ty agentky D.E.B.S, což je, nezlob se na mě, to nejzajímavější na celém filmu. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Nesmyslné, nelogické, překvapivě naivní × ta romantika. Při sledování tohoto počinu jsme absolutně nechápala o čem to vlastně je. Jasné, krásné děvy, každá jinak specifická, bojují na straně dobra proti zlu - chápu. Když se bojovník za spravedlnost zamiluje do představitele zla - to se dá ještě taky pochopit. Ale, že to jsou dvě dívky, kdo si spolu užívá - to jsem nečekala.(nejsem prudérní!) A jak se najednou všechny bojovnice dobra postavily na stranu zla a ta "zlá" slečna přestoupila ke straně dobra a prchla se svojí novou společnicí - to už bylo moc! ()

prasokote 

všechny recenze uživatele

Z touhy po něčem trošku ujetém a naprosto nenáročném jsem sáhla po tomhle filmu. Viděno někdy před 2-3 lety a dnes tedy podruhé. No, a musím říct, že jsem se fakt pobavila, některý scény a kecy v tomhle filmu jsou tak unikátně ujeté, hloupé a trapné, až je to celé vlastně velká zábava. A takhle je ten film i myšlený, na nic si totiž nehraje. Takže z původní 1* zvyšuju na 3*, mám pro tyhle ujeté věci prostě někdy slabost... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)

Reklama

Reklama