Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto príjemné spríjemnenie jesenného večera stavia hlavne na tom, že ide o úplne originálny štýl komédie s prvkami drámy, sústavné prihováranie sa divákovi je presné a trefné v každej situácii a absolútne nenarušuje dejovú líniu, ktorá aj tak sama o sebe výborná. A samotný Jude bol tak v pohode bývajú herci v málo filmoch. 80%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Film o muži ve středních letech, který si jen užívá, neváží si své přítelkyně a hodí se za stále novými děvčaty, až jednoho dne přijde nejen o přítelkyni, ale také o nejbližšího přítele, kterému se vyspal s jeho dívkou a hrozí mu docela vážné onemocnění. Když se podezření ukáže jako falešné, jde do sebe a začne uspořádávat svůj život. Některé chyby už jsou však nevratné. Poměrně zajímavá studie prostopášného života s příjemným Jude Law v hlavní roli. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Ani neviem preco, ale viac sa mi od rezisera Charlesa Shyera pacili obe rodinne komedie Hlava rodiny alebo dokonca aj Zboznuju trable s J. Roberts. Nie ze by bol Alfie zly film, ale trosku mi tam vadili neustale komentare Alfieho v podani Judea Lawa, ako sa vyprava a vysvetluje s nami divakmi a diva sa do kamery. Najprv som to povazoval ako nejaku komediu, na ktorej nic smiesne nebolo. Mozno je to len film na zamyslenie, ake problemy alebo nasledky mozu priniest neustale kratkodobe romaniky so zenami, ktore maju deti, maju inych priatelov, mozu otehotniet, alebo ktore maju problemy s drogami atd... Cim dalej minuty filmu ubiehali, tym stupal aj nadych dramatickych situacii hlavne pre hrdinu Alfieho. Judea Lawa povazujem za vynikajuceho herca a zahral si v tomto filme pravy opak roly z filmu Prazdniny. Kto videl obe filmy, vie o com hovorim. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

V tomhle kousku si musi Juda zamilovat snad kazdy bez ohledu na pohlavi. Svizny a lehky zacatek, zabavnejsi mozna pro zeny, co mely tu cest se potkat s podobnymi a nekdy az temer stejnymi typy muzu :) Dokud vsechny ty postrehy a zivotni pravda mileho floutka byly obaleny vtipem, byla to svezi jizda, pozdejsi sklouznuti k prozreni floutka uz to byla trochu skripajici jizda, ale porad je to filmik, co budu hodne doporucovat .) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

a 1/2 * ! One man show J. Lawa, který tímto svým výkonem snad již nadobro přesvědčil veškeré pochybovače, že se v jeho případě nejedná pouze o " pěknou reklamní tvářičku " , ale že umí i hrát a to více než dobře! Mě přesvědčil již dávno! Nicméně musím hned na začátku říci, že ve mně po shlédnutí tohoto snímku převládlo lehké zklamání. Mé očekávání ( vzhledem k tématu ) byla o něco větší! Škoda, takhle to zůstalo někde napůl cesty. Film střídá výborné momenty s těmi slabšími. Kdyby celý snímek neodtáhl výborný Jude Law, jednalo by se o veskrze průměrný film, takto je to u mě tak za 70% a to i díky skvělému ženskému hereckému obsazení, počínaje Siennou Miller,Susan Sarandon, Jane Krakowski, N. Long a jako třešínka na dortu ( pro mě ) Marisou Tomei. Pro tuto dámu mám jednoduše slabost :o) Výhodou ( předností ) tohoto snímku je, že jednotlivé slečny ( dámy ) tu nejsou brány pouze " jako kusy masa " , ale každá z nich je jiná, osobitá, svým způsobem jedinečná s vlastním osudem, nesoucí si své šrámy životem a to vše výborně zahrané jednotlivými herečkami. Co sráží tento snímek je scénář! Jednoduše mi nikdo nevymluví, že s daleko vybroušenějším scénářem ( by se vzhledem k tématu a trumfu v podobě J. Lawa ) jednalo o daleko lepší záležitost! Škoda, snad někdy příště..... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • V scéne, keď je Afie (Jude Law) u lekára, si hodinky na jeho zápästí menia svoje miesto – raz sú na ľavej ruke, raz na pravej. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku i v anglických mestách Londýn, Liverpool a Manchester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama