Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Buď v klidu se John Travolta vrací jako Chili Palmer z filmu Chyťte ho! Tentokrát Chili opouští nevyzpytatelný filmový průmysl a vrhne se do hudební branže, zaplete se s ruskou mafií, s různými gangsterskými skupinami a ještě vezme pod ochranu mladou talentovanou zpěvačku Lindu Moonovou. Barry Sonnenfeld, který režíroval Chyťte ho!, nedávno prohlásil, že když John Travolta přijal roli Chiliho Palmera, chtěl ji hrát jako "pouličního Jamese Bonda." Travolta říká, " Chili je gangster, ale má image příjemného gangstera, jakoby Jamese Bonda. A jeden z mých oblíbených filmových idolů byl Sean Connery, zejména v roli Bonda, tak se stal mou inspirací mého pojetí Chiliho Palmera.

Travolta se nadchnul v okamžiku, kdy roli Edie Athens přijala Uma Thurmanová. "Uma a já si na plátně ohromně rozumíme," říká, "a ve filmu Buď v klidu jsme hráli úplně jiné postavy než ve filmu Pulp Fiction - historky z podsvětí, i když spolu opět tančíme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

genetique 

všechny recenze uživatele

Čistá Amerika! Príjemná somarinkové oddychovka s plejádou najrozmanitejších hviezd, ktoré by ste inak v jednom filme nečakali, v tých najnetradičnejších rolách. Celé je to tak správne uvolnené, že tie skoro dve hodinky aj napriek priemernému scenáru uplynú pomerne rýchlo a absolútne nenudia, hlavne vďaka roli Rocka a Cedrica. 75%. ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Nevim jak nekdo dokazal tuhle obrovskou reklamu snad na vsechno co me snad napadne produkovat jako seriozni film. John Travolta si po 11 letech opet zatancoval s Umou Thurman. Z hudebnich skupin se predstavili Black eyed peace, Aerosmith a mnoho dalsich, svuj stek mel i Kobe Bryant. Zkratka cele temer dvouhodinove snazeni na me pusobi prislovim, ze vlk se nazral a koza zustala cela. Ovsem co tim ziska "The Rock" mi zustava utajeno. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Množstvo odkazov, narážok, citácii a pomrkávania na zbehlého diváka sa stretlo s neskutočne debilným scenárom. Príbeh je degradovaný na slúžku amerického showbusinessu, ktorý sa tu premrštene opája vlastnou samožerskou nadustoťou, hraničiacou až s arogantnou prefíkanosťou celé to podsúvať iba ako "čistú oddychovú zábavu". ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

To je asi tak, ako keby ste mali trabanta a rozhodli sa ho pozlátiť a vyparádiť...Viete, že auto samo o sebe je úlne na hovno, ale chcete aby aspon navonok vyzeralo dobre...Chytrý producentský ťah- Be Cool je vyšperkované známymi ksichtami, to celé zabalené v ligotavom holywoodskom pozlátku, pod ktorého povrchom nájdete jedno veľké NIČ.. 1,5*/5... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné,co stojí za povšímnutí v této blbosti je Dwayne "The Rock" Johson a jeho zvednuté obočí(za to ta 1*).Ten chlapík mě dostává,jen pořád nemůžu pochopit,proč se ještě nedostal na trůn akčního krále!No,možná proto,že se účastní natáčení takovýhle zbytečností a nepustí se do nějakého pořádného nářezu?K filmu samotnému.Pokud mělo jít o parodii,nesmál jsem se,pokud mělo jít o krimi,nudil jsem se,pokud mělo jít o cokoliv jiného,nepochopil jsem.Naprostý chaos v ději,v postavách,ve scénách,desítky zvratů a nic z toho,jen jedno velké zmatečné klubíčko.Všeho moc a ničeho pořádně.Spoustu komentářů zde naráží na výborné vtipy a narážky pro zasvěcené,takže těm všem se asi musím tedy omlouvit,ale já teda zasvěcený v tom případě nejsem asi vůbec do ničeho,protože ve mě se nehnula ani brva po celý ten dvouhodinový paskvil. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Scény na zápase NBA se natáčely v Staples Center během zápasu L.A. Lakers a Sacramento Kings. (imro)

Související novinky

Durst míří do Hollywoodu

Durst míří do Hollywoodu

13.04.2006

Frontman rap-metalové formace Limp Bizkit, zpěvák Fred Durst, natočí svůj režijní debut. Nezávislý snímek THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS bude hudebníkovým prvním regulérním filmovým počinem, přičemž… (více)

Reklama

Reklama