Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (471)

Aidan 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson je celkem zábavný. Toliko ke kladům filmu. Sexuální problémy bohatých, krásných a promiskuitních Američanů mě jinak nechávají naprosto chladným. Čtenářky Cosmopolitanu a čtenáři časopisu Quo nechť si přidají hvězdiček co srdce ráčí, na mě však ze snímku dýchá především prázdnota světa jeho hlavních protagonistů, světa lidí úspěšných a sytých a nemajících co řešit než to, zda kopulovat a s kým kopulovat, když je vám víc než šedesát. Kam kráčíš Západe? (Omlouvám se; jsem zapšklá, upjatá konzerva.) ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Už jenom sledovat na jednom plátně Jacka Nicholsona a Dianu Keaton je nevšední zážitek, když si k tomu přidáte Keanu Reevese, Armandu Peet, Frances McDormand, velmi inteligentní scénář a přebornici na romantické komedie Nancy Meyers, tak z toho prostě nemůže vzniknout blbost. Neříkám, že jsem neviděl lepší, ale myslím, že tenhle film plně docením až tak za dvacet let. Keaton a Nicholson opět výborní (navíc on tu Nicholson hrál sám sebe :)). Tahle komedie ve mě zkrátka zanechala opravdu vynikající pocit a s chutí si jí pustím kdykoliv znovu. Můžu jen doporučit...... ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jak já se na Jacka a Diane těšila..... so much..... a oni nebyli vůbec špatní, ale možná proto, že zmlsaná jejich kreditem a životními hereckými kousky, jsem čekala trochu víc. Ne snad, že by starej kocour nemohl chodit s mladou kočkou. Ne snad, že by se nemohl vyspat se starou nicméně zachovalou.... ehm, její matkou. Ne snad, že by se do starý větve nemohl zamilovat mladej, perspektivní, atraktivní doktůrek...... všechno beru. Ale: v návalu rauše jít měřit tlak? Protlemit (a pláč to teda nebyl) půl filmu, když to s Jackem nedopadne? Kdyby tak scénář trochu ubral ( to počáteční pošťuchování bylo milé, ale jak šel čas .......) , kdyby ho aspoň trochu ovanul "allenovský" duch, byla by to, ať nežeru, pětihvězdičková lahůdka ........ ach jo, přes ten tlakoměr se nepřenesu, ale slušné tři protentokrát dám. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný filmeček. Asi se ptáte, proč dávám jen 3 hvězdičky a zároveň říkám, že se mi film moc líbil. Totiž tohle dílko má hned 2 problémy. Ten výraznější problém je to, že má přetaženou délku (128 minut na romantický film je opravdu mnoho) a ten druhý a menší problém je konec, který je zbytečně sladký. Zrovna tomuto filmu by slušel konec hořký. Jinak, abych jen nekritizoval, tak musím vyzdvihnout hned několik věcí: 1. překrásná šansonová hudba, 2. výborné herecké duo Nicholson a Diana Keaton, 3. svěží humor a 4. citlivá a na pohled příjemná kamera. Celkově se tedy jedná o pěknou romantickou komedii, která si rozhodně zaslouží červené zbarvení na CSFD a ode mě 3 velmi pěkné hvězdičky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $124,728,738Tržby Celosvetovo $266,728,738║ Jedna z mála romantických komédií čo majú niečo do seba, príbeh je tu silným článkom a nie len nejakou vedľajšou výstuhou, známe herecké obsadenie funguje vo svojich úlohách doslova perfektne a dá sa povedať že režisérka Nancy Meyers skutočne vie ako na to u takýchto tipov filmov. /80%/ ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Dva roky po natáčení přišel Diane Keaton (Erica Barry) šek na několik set tisíc dolarů coby podíl ze zisku. Diane byla zmatená, protože ve smlouvě podíl na zisku neměla. Pak si vzpomněla, že při loučení se Jack Nicholson (Harry Sanborn) zmínil o malém kousku něčeho. Věnoval jí část svého podílu. (kenny.h)

Reklama

Reklama