Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (471)

Tomco 

všechny recenze uživatele

Milovať je síce zábavné v každom veku, no v tomto prípade by som si radšej pozrel Jacka a Diane aspoň o 20 rokov skôr. Niežeby Diane stratila niečo zo svojho mladíckeho šarmu alebo nebodaj Jack kus zo svojho hereckého umenia, to rozhodne nie. Škrípe to v scenári, ktorý baví len na pol plynu. Nebyť spomínanej dvojice, bolo by to ešte o poznanie horšie. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Snímek programově staví na přítomnosti dvou velkých hereckých jmen americké kinematografie. Což o to, Nicholson ještě pořád dokáže rozdávat charisma a Diane Keaton předvádí, že se dá stárnout s vkusem, bez přemrštěných zásahů plastických chirurgů a přitom má stále jiskru a šarm. Potíž je v tom, že sami přece jen film neutáhnou a potřebovali by scénář předepisující kvalitní dialogy a chytrý dobře cílený humor. Skutečně vtipných scén je pomálu a svůj potenciál vyčerpají poměrně záhy, nejdéle v polovině snímku. Korunu všemu nasazuje ten nejbanálnější happyend v duchu klasického Hollywoodu. Celkový dojem: 45 %. ()

Reklama

Aidan 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson je celkem zábavný. Toliko ke kladům filmu. Sexuální problémy bohatých, krásných a promiskuitních Američanů mě jinak nechávají naprosto chladným. Čtenářky Cosmopolitanu a čtenáři časopisu Quo nechť si přidají hvězdiček co srdce ráčí, na mě však ze snímku dýchá především prázdnota světa jeho hlavních protagonistů, světa lidí úspěšných a sytých a nemajících co řešit než to, zda kopulovat a s kým kopulovat, když je vám víc než šedesát. Kam kráčíš Západe? (Omlouvám se; jsem zapšklá, upjatá konzerva.) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem ti nikdy nelhal. Vždycky jsem ti říkal určitou verzi pravdy." Báječně zhýralej Harry a sarkasticky inteligentní Erica se do sebe pustili od začátku tak, že jsem se skvěle bavil. I ten sex dvou lehce zmuchlanejch osob jsem přežil bez újmy na zdraví. Jenže pak se to scházelo, rozcházelo, trápilo, mudrovalo a já jsem toužil po tý počáteční lehkosti. Jenže komedie nenápadně odešla a já jsem si přál konec. Jakejkoli - šťastnej, drastickej nebo klidně otevřenej, ale hlavně rychlej. Nebylo mi přáno a to vždycky zamrzí, když je partie tak skvěle rozehraná. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická slaďárna, akorát moc zdlouhavá a to bych viděl jako největší problém. Po hodině jsem toho měl dost a už koukal jen na hodiny kdy bude konec. Děj byl zvládnut v celku slušně, i když né na 100%. Příběh zajímavý a herecké obsazení dobré jak v hlavních tak i vedlejších rolích... 6/10 = 65% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Keď Harry Sanborn (Jack Nicholson) v závere prichádza do Paríža, povie vetu "It's showtime", ktorá je odkazom na Burtonovho Batmana (1989), kde presne rovnakú vetu Nicholson povedal v úlohe Jokera. (ČSFD)
  • Při natáčení scény v plážovém domě, kdy se Erica (Diane Keaton) a Harry (Jack Nicholson) poprvé políbí, Diane Keaton nechtěně opakovaně kazila záběr chybnou replikou. Jak sama později přiznala, bylo tak vzrušující líbat Jacka Nicholsona, až zapomněla, že točí film. (kenny.h)

Reklama

Reklama