Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na super vlka Gmorka nebo sexy Xayide, hlavními padouchy zde budou náctiletý pankáči v čele s jedním špekosaurem. Pokud jde o hlavního hrdinu Atreye, tak ten se nejspíš ožral do němoty, že nedorazil ani na plac. Příběh je jak z nějakýho blbího německýho hororu. Úplně nejstupidnější je ale konec filmu, kde se Bux snaží trapně napodobit van Damma. To už mi začalo docházet, že režisér se scénáristou nejspíš ulítli na heráku. ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Ani dceru to nebavilo a to je v podstatě ještě dítě. Na koksu závislí producenti musely zalepit tunelování studiových peněz, tak natočily třetí díl nekonečné story která měla zkončit hned špatnou dvojkou. Když se po tomto debaklu začalo spekulovat nad restartem, přiznám se že se mi chtělo brečet. Jack Black byl už tehdy otravný a nepříjemný člověk bez hereckého talentu. ()

Reklama

Lilloos odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci tohohle blivajzu jsou nejspíš zarytými odpůrci Nekonečného příběhu, jelikož takovou hovadinu dokážu pochopit jen jako pomstu. Sakra co jste to udělali s Falcem? A proč na něj řvete Falcore, což v rádoby akčních scénách zní jako Magore? Ale třešničkou na dortu je Kamenožroutí famílie, která pohřbila i mou poslední naději. Tohle je KONEC. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nejen, že je to o ničem (nebo spíš o Nicotě:)), ale změnám k horšímu neunikl ani v předchozích pokračováních perfektní drakopes Falco.... mladičký Jack Black je jako záporák slušně slizký, čili tam aspoň tohle pozitivum je, ale stačí to tak na jednu hvězdu pro naprostou zbytečnost urážející diváka svojí drzostí těžit z Nekonečného Příběhu. 20% ()

Aaron_Hill odpad!

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, těžko se mi tento snímek hodnotí. Jestliže první pokračovaní bylo nepovedené, nevím co slusného poznamenat na adresu druhého pokracovaní. Je to už dlouho co jsem tento film videl, ale už tehdy jsem byl nadmíru zhnusen. Kdyby Falco zůstal takový jaký byl, přemýšlel bych alespoň o jedné hvězdě, ale takhle je mi líto.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. října 1994 v Německu. (Varan)
  • Natáčelo se od 9. srpna do 9. listopadu 1993 v Německu, Kanadě a v Jižní Dakotě (USA). (Varan)

Reklama

Reklama