Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Aaron_Hill odpad!

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, těžko se mi tento snímek hodnotí. Jestliže první pokračovaní bylo nepovedené, nevím co slusného poznamenat na adresu druhého pokracovaní. Je to už dlouho co jsem tento film videl, ale už tehdy jsem byl nadmíru zhnusen. Kdyby Falco zůstal takový jaký byl, přemýšlel bych alespoň o jedné hvězdě, ale takhle je mi líto.. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Ono to není podle mě zase až tak zlé, jak to podle zdejších komentářů může vypadat, na druhou stranu je to bezpochyby nejslabší pokračování Nekonečého příběhu. Kouzlo prvního, potažmo i druhého, značně slabšího dílu, vymizelo a je nám servírována moderní podívaná, kdy proti sobě zápasí slušňáček s partou záškoláků. Není to rodinná podívaná, kterou bych často vyhledával nebo doporučoval. Faktem je, že po dlouhých letech jsem si to připomněl rád... Ten Falco se jim tady ale krutě nepovedl ! ()

Reklama

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na super vlka Gmorka nebo sexy Xayide, hlavními padouchy zde budou náctiletý pankáči v čele s jedním špekosaurem. Pokud jde o hlavního hrdinu Atreye, tak ten se nejspíš ožral do němoty, že nedorazil ani na plac. Příběh je jak z nějakýho blbího německýho hororu. Úplně nejstupidnější je ale konec filmu, kde se Bux snaží trapně napodobit van Damma. To už mi začalo docházet, že režisér se scénáristou nejspíš ulítli na heráku. ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mi přišel asi nejlepší , druhý díl nic moc , ale dalo se na to ještě koukat , ale tohle třetí pokračování mi přišlo nejhorší a nejtrapnější vůbec mi to nepřišlo zábavný. Hned od začátku sem si říkal že to je blbost , ale myslel jsem si že po čase to bude zajímavý , ale nebylo. Celej film byl o ničem !!! ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to hrůza, to ale novinka asi nebude. Důvodů je bohužel nespočet a hned zkraje je třeba říct, že třetí díl naštve či znechutí v první řadě ctitele prvního dílu, těm zvlášť bych tuhle patlaninu nedoporučoval. Nezatížení milovníci špatných filmů snad neodejdou zklamáni a neusnou nudou. Je totiž fakt, že se tam v jednom kuse něco hýbe, něco řve, něco běhá, něco zpívá... Dohromady to dává slušný bolehlav, kde divák nutně fandí těm špatným. Nemůže se nikdo ze štábu divit, až příliš dobrý záporák Jack Black a jeho trapná partička jsou stále o kilometr lepší než ukňouranec Jason James Richter a jeho družina. Nehovoříc o bytostech z říše Fantazie. Zde budou fanoušci originálu utírat slzy hojně, jelikož tak odpornou partičku dementních potvor v čele s myšlenkově vymazaným Falcem jen tak neuvidíte. Tvůrci hláškami nešetří, zvlášť v oblibě mají kulturní odkazy (i třeba k Stevenu Seagalovi?!) a očistcem zůstává nakonec i hudba. Dočkáte se velké míry i známých hitů, ale tak necitelně užitou hudbu jsem snad ještě nikdy neviděl. Že scénárista loví zbytky nápadů z kanálu a nažene postavy z Fantazie do naší reality bych pochopil, ale co s nima provádí je otřes. Celek je otřes, ke konci k nekoukání. P.S - odporně hrající sestře Richtera jsem přál něco velice zlého, drahá Melody Kay, od filmu se drž prosím navěky dál.... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Jelikož byl celý děj původní literární předlohy zpracován již v prvních dvou dílech filmové série, museli si tvůrci vymyslet pro tento díl zcela nový příběh. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se od 9. srpna do 9. listopadu 1993 v Německu, Kanadě a v Jižní Dakotě (USA). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 27. října 1994 v Německu. (Varan)

Reklama

Reklama