Reklama

Reklama

Pluto

(seriál)
Trailer 3
Animovaný / Akční / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Psychologický
Japonsko, 2023, 8 h 15 min (Minutáž: 56–71 min)

Předloha:

Osamu Tezuka (komiks), Naoki Urasawa (komiks)

Kamera:

Micuhiro Sató

Hudba:

Júgo Kanno

Hrají:

Jóko Hikasa, Šinšú Fudži, Minori Suzuki, Hidenobu Kiuči, Mamoru Mijano, Rikija Kojama, Hiroki Jasumoto, Kóiči Jamadera, Tošihiko Seki, Hidejuki Tanaka (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Sedm nejmodernějších robotů na světě a jejich lidští spojenci se postupně stanou oběťmi neznámého vraha. A inspektor Gesicht brzy zjistí, že taky není v bezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele karnifex k tomuto seriálu (8)

Episode 1 (2023) (E01) 

Podmanivé! Klasicky japonské střídání patosu a sentimentu na hranici kýče, "laciná" animace, a k tomu detektiv jménem Gesicht - no ze začátku jsem se spíš smál, ale postupně si mě to nějak získalo a začalo se mi to líbit. A můj výsledný dojem byl velmi pozitivní. ()

Episode 2 (2023) (E02) 

Tady už nastupuje mezinárodní politika - parafráze na (nezákonnou) invazi američanů do Iráku. A taky mezi hlavní hrdiny přibydou děti - samozřejmě, bez toho by to nebyli Japonci.. Ale pořád to má dobrou úroveň. ()

Episode 3 (2023) (E03) 

Jak dobře vědí tvůrci dokumentů: když chceš zvýšit atraktivitu pořadu, hoď tam Hitlera. I scénáristé Pluta se této poučky přidrželi, a skutečně - hned bylo o zábavu postaráno. Ale je potřeba dodat, že jejich postava Adolfa je pojata zajímavě, nápaditě - určitě nebudí hrůzu, spíš soucit.. ()

Episode 4 (2023) (E04) 

V této epizodě se hodně hraje na city. Navíc postava Hérakla je značně plochá a nezajímavá. ()

Episode 5 (2023) (E05) 

Velmi slabý díl. Seriál ztrácí šťávu - jakoby tvůrci nevěděli, co dál (ale nejspíš se jen snaží natáhnout děj, než dojde k nějakému rozuzlení). Bída.. ()

Episode 6 (2023) (E06) 

Po předchozích dílech změna k lepšímu - konečně to mělo nějaký děj a taky zajímavé lokace (Persie Nizozemí). ()

Episode 7 (2023) (E07) 

Velmi slabý díl - infantilní a na konci děsně sentimentální. Navíc je zde velký prostor věnován Epsilonovi, který působí tak přejemněle (až přitepleně), že to brzo začne divákům lézt na nervy. A k tomu ten příšerný Vasilij.. ()

Episode 8 (2023) (E08) 

Poslední díl měl trochu lepší úroveň (akce, objasnění některých věcí z minula), ale stejně je to sotva průměr.. ()

Reklama

Reklama