Reklama

Reklama

Tajemství nesmrtelných

  • USA Tuck Everlasting (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající Winnie Fosterová, kterou tyranizuje její matka, hledá svobodu na toulkách v lesích. Spřátelí s Jessem Tuckem, který se nepodobá nikomu, s nímž se Winnie doposud setkala, a chlapec ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. A Winnie postupně zjišťuje, že Tuckovi skrývají mocné tajemství, které navždy změní její život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Hild 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film, první polovinu jsem byla až překvapena jak moc příjemný. Přesně ten typ filmu na odpočinkový večer, kdy si chcete dát sklenku vína a na nic nemyslet. Škoda, že se ve druhé polovině už vytratila ta celková poetičnost z té první. Sice uznávám, chvíli mi cukala ruka k té čtvrté hvězdě a to hlavně proto, že mi na konci jedna slzička ukápla, jenže pak si divák začne uvědomovat jisté věci, například jak je postava Bena Kingsleyho v tomto filmu zbytečná a bezvýznamná, nebo jak by si téma věčného života zasloužilo mnohem větší rozpitvání, než jakého se mu dostalo zde. Nicméně jsem moc ráda, že jsem film viděla. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Především romantickým snímkem je Tajemství nesmrtelných i přes využití tématu věčného života, který ve spojením s láskou dostává nový rozměr. Adaptace knihy, o které jsem popravdě nikdy neslyšel je příjemným filmem s překvapivě zvučným obsazením. Mladičká a roztomilá Alexis Bledel každého potěší (v pár scénách je to tedy krásný andílek) a vedle ní třeba William Hurt, Sissy Spacek nebo Ben Kingsley. Herecky není, co vytknout, i když je trochu poznat, že všechny hvězdy jedou na trochu ubraný plyn. Celým filmem nenuceně prochází myšlenka věčného života a jeho významu, které dává pointa filmu netušený rozměr, který potěší snad všechny. Právě závěr mě velmi potěšil, protože byl poměrně netradiční. Co by jste dělali vy, kdyby jste mohli být nesmrtelní? ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nemá to poutavej příběh, nemá to pořádnou zápletku, herci nevýrazný, včetně nevině se tvářící Bledel, Kingsleyho a Spacek, zakončení se míjí jakýmkoliv účinkem, dobrý je to tak maximálně do televize, tak proč sem na to vlastně čuměl? Netušim, ale příště už to asi neudělám, ne, kecám, samozřejmě že udělám ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ale joo, proč ne ... Film byl celkem příjemný, nic extra, ale přesně tohle jsem dnes potřebovala. Uvolnit se u milého příběhu a moc nad ničím nepřemýšlet. Tvůrcům se podařil dozajista zajímavý kousek, kterýžto dějově zasazen do počátku 20. století. byl podbarvený romantickou a sympatickou hudbou. Konečně jsem viděla "Rory" hrát v něčem jiném než v ukecaném seriálu. A taky ještěže ty časy, kdy dospívající děti byly nuceny rodiče bezvýhradně poslouchat, jsou pryč. Bylo jen otázkou času, kdy si mladičká aristokratka dupne a odběhne do lesa ... tajemného samosebou. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodiný snímek na téma, je nesmrtelnost dar nebo prokletí? Odpovědi budeme hledat spolu s nádhernou Alexis Bledel a držiteli oscara Sissy Spacekovou, Ben Kingsleym a Williamem Hurtem v sluncem zalité poetické pohádce od Disneyho. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc,bylo to takové až moc prvoplánové a se slabounkou zápletkou.Která řeší zda je nesmrtelnost darem či prokletím a že lidský život je potřeba prožít a né v něm jen přežívat.Za klady bych považovalá příjemné prostředí a herce a opravdu hezký dojemný konec. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +nádherný příběh, příjemná Alexis Bledel, romantika, hudba, výprava -mohlo to být klidně velkolepější/// Pěkný film se zajímavým námětem a dobrým scénářem. Takové filmy mám neraději. Mohlo to být klidně delší. I přesto je to moc pěkná podívaná a ten závěr byl hodně dojemný./// Celkem 76%/// ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Kdo znás někdy nepomýšlel na nesmrtelnost a nebál se smrti? Pomalé, romantické, fantastické až pohádkové, ale nejlepší je ten konec. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Bez příběhu, bez nápadu, bez překvapení, bez výraznějších hereckých výkonů, bez zajímavého zakončení... Vlastně mě to chvílemi už dost štvalo... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Celkem triviální příběh o tom, že nesmrtelnost není žádná výhra. Film celkem nazajímavě vypráví, že není důležité žít věčně(mít srdce z kamene, vidět jak ztrácíte své blízké a vám se nemůže nic stát), ale o tom že je důležité život prožít. Prostě typický film z produkce Walta Disney, plný moralizování. Jen škoda, že z tak zajímavého hereckého obsazení, nebylo vytěženo trošku více(vina scénáře). Zvláště Ben Kingsley byl velmi toporný. Prostě zcela průměrný, v pohodě zkouknutelný a lehce zapomenutelný film. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Film so zaujimavou myslienkou vecneho zivota pretaveny do nie prave najlepsieho scenara, za to vsak s preciznou kompoziciou zaberov, strihom, hudbou, vypravou, atmosferou a vybornou reziou Jaya Russella (Ja a moja prisera, Moj pes Skip). Zial napriek mnozstvu kladov radim toto dielo do kategorie na jedno pozretie. Avsak velmi prijemne pozretie. 70% ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka z dílny pana Disneye o životě, nesmrtelnosti, lásce. Škoda, že do celého příběhu nevneslo parádní herecké obsazení více elánu, nadšení a emocí, stálo by to pak mnohem víc, než jen průměrnou podívanou, na kterou do příštího pátku zapomenu. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Pomalé rozprávanie, snová fantasy atmosféra, zaujímaví herci a v konečnom dôsledku inteligentné podanie skôr pre dospelého diváka, než pre deti, ma prinútili k dopozeraniu tohoto filmu bez jediného rušivého momentu, so zapalením pre pútavý príbeh. ()

veronikav 

všechny recenze uživatele

Po několikerém shlédnutí plný počet bodů :) Už jen za to, že to neskončilo jako vždy -dokonale :) I když -vlastně jo :) ---moc se mi líbí ta myšlenka : žít chvíli naplno -nebo navěky stejně? ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Film má zajímavý namět, nádhernou hudbu a víceméně kvalitní hercké obsazení. Dávám mu ale jenom tři hvězdičky, protože to všechno bylo natočené tak neoriginálním způsobem, postrádajím potřebné kouzlo, které takový příběh má mít. Možná kdyby se filmu chopil Cuarón nebo někdo podobný, vyšel by z toho magický snímek s opravdu tajemnou atmosférou a hloubkou. Navíc mě nebaví koukat na to jak se Alexis Bledel (ze které si opravdu na pozadí nesednu) mucká s nevýrazným J.Jacksonem (něco pro náctileté slečny). Takže škoda, mohlo to být lepší. Ale jako film na deštivé nedělní odpoledne plní svou funkci dobře. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Zásadně bych nesouhlasil s názorem, že tento film je určen pro děti. Těm by asi sotva co řeklo řešení otázky nesmrtelnosti a vším, co by s tím náleželo. Inteligentně sentimentální, zamyšleníhodné, přijemně romantické, dobře obsazené, s krásnou hudbou Williama Rose a krásnýma očima Alexis Bledel - vše velmi pěkné. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná, byť trošičku prvoplánová, mírně přeslazená romantika - s tajemstvím, které především díky nevýraznému zpracování nedokáže zcela využít svůj potenciál. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Závěr pak vyústí ve výchovné ponaučení, které nijak zvlášť nepotěší fanouškovskou základnu "Twilight ságy". P.S.: Jak je možné, že se v blízkosti pramene nepřemnožila nesmrtelná a tím pádem i nezlikvidovatelná lesní zvěř - včetně ptactva nebeského ??? Studánka se nacházela na zcela obyčejném a dobře přístupném netajemném místě ve zcela obyčejném a dobře přístupném netajemném lese, jehož jedinou výhodou (v souvislosti s uchováním avizovaného tajemství) byla velká rozloha. Je těžko představitelné, že by její voda nesloužila VŠEM živým tvorům, kteří se čas od času potřebovali napít. Jediným možným vysvětlením, které mě napadá, je instinkt. Díky němu divoká zvířátka mohla vycítit, že s inkriminovaným zdrojem pitné vody není všechno v pořádku. Na rozdíl od koníka, který jakožto zvířátko domestikované své dávné instinkty už z větší části ztratil ... ;-) ()

Reklama

Reklama