Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med II

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (více)
Trailer 1

Medvídek Pú a Prasátko jsou zpět a tentokrát se k jejich pomstě přidávají i Tygr a Sova! Od masakru ve Stokorcovém lese uplynulo pět měsíců. Kryštůfek Robin navštěvuje psychologa a snaží se vyrovnat s hrůznými událostmi. Mezitím pátrací tým marně pátrá po domnělých příšerách v lese a nic nenachází, takže Kryštůfkovi Robinovi už nikdo moc nevěří. Psycholog se během terapeutických sezení snaží vyvolat vzpomínky z dětství, kdy si Kryštůfek Robin vzpomene na své páté narozeniny, což je výchozím bodem pomsty zvířat. (Vertigo International)

(více)

Recenze (35)

FawayitanaXX 

všechny recenze uživatele

Stydím se, že jsem to podpořil? Ano! Ale užil jsem si to? Taky ANO! Pro lidi co si pořád stěžují a nechápají ve skrze kladná až průměrná hodnocení, cožpak nebylo úplně zřejmé jak zento film dopadne? Já a sál se kterým jsem tam byl v tom měl poměrně jasno. Je to slasher jako jiný jen s nižším budgetem. Na film jdete s přáteli pod záminkou zábavy a odpočinutím od reality. Film je za mne pěkně natočený, masky příšerné, ale to tomu dává ten prvek odlehčení. Hlášky top! Příběh někdy nelogický, ale zajímavé rozuzlení. Dvojka sice už vůbec nehituje nostalgicky, to je rozdíl od jedničky a přetváří děj dle svého. Je to jenom využítí veřejně známé postavy za účelem přilákání co nejvice lidí? Ano, ale krapítko kreativity tam je a film potěší i milovníky gore hororů ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl jsem díky hrozivému hodnocení skipnul, ale dvojce jsem tedy díky spokojenějším ohlasům dal šanci a rozhodně neurazilo. Je to teda strašný béčkový brak, kde děj neexistuje, postavy bez sympatie a vizuálně je to pořád oproti konkurenci neoslnivé, byť je to alespoň snesitelné, ale jestli teda něco stojí za chválu, tak masky! ( Kryštof Robin vypadá fakt parádně) a gore!  kde především v závěrečné třetině na discotéce se rozjedou takové jatka, že jsem byl velmi mile překvapen. Občas ještě diváka vyděsí hrozivým CGI ( oheň, kyselina), ale většinou jde o praktické efekty a takový uřezávání hlav pěkným ženským působilo obstojně. ( zapíchnutí ruky do chřtánu taktéž působivé) některým fatalitám se rozhodně nemůže upřít kreativita a fanouškovský zápal, takže za tohle plusy nahoru. Kdo tedy chce brakovitý slasher s Focusem na Gore, kde nic jiného bohužel nefunguje, tak uražený nebude, kdo má vyšší nároky, tak může vynechat. Škoda, že se to bere až moc vážně, kdyby film podali odlehčenou formou, přidali hlášky i nějaké ty hot slečny, které by ukázaly kozy, myslím, že výsledný dojem by byl příjemnější, protože na nic víc se tvůrci totiž nezmůžou.6/10. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rhys Waterfield si ide svoju pesničku a po recesistickej jednotke, prichádza s pokračovaním, ktoré je síce po dejovej stránke tak nejak menej drbnuté a snaží sa tomu dať nejaký ten príbeh s pointou, no čo divák docení ďaleko viac, je vyšší budget, ktorý sa odrazil najmä na lepšej kvalite gore, pričom nič viac nič menej, od tohto snímku očakávať neradno. No a tohto roku sa dočkáme aj hororovej verzie s milovanou "Bambi" s podtitulom: "Bambi: The Reckoning", ktorú sa Waterfield rozhodol zacvakať z vlastného vrecka. Tak sa teda nechajme prekvapiť, či pôjde o totožnú sračku pre úzkoprofilové publikum, ako je táto, alebo tentokrát bude obohatená aj o skutočný scenár, ktorý by navyše dokázali pochopiť aj retardovaní voliči žobrajúcich "Demokratov". Jednotke som dal tri, dvojka je lepšia a tak prihodím, lebo takýchto variácií na krvavé "fairy-tale" rozhodne veľa nie je. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel anglický snímok "Medvedík Pú: Krv a med" (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey), ktorý v roku 2023 zrežíroval podľa vlastného scenára filmár Rhys Frake Waterfield. Potvrdil som si ním svoju teóriu, že Medvedík Pú nebola žiadna roztomilá, dobrosrdečná postavička, ale choromyselný, šialený, vražedný netvor. Napriek tomu, že to má veľmi nízke hodnotenie som sa pri tom nenudil. Dal som tomu dve hviezdičky. Bol to béčkový slasher horrorový bizár. Preto som ihneď siahol po druhej časti, ktorú Waterfield natočil v roku 2024. A keďže už som zhruba vedel, čo od toho čakať, tak som si to aj celkom fajn užil. Dej sa odohráva pár mesiacov po udalostiach, ktoré sú zachytené v prvom filme. Vyšinutý medveď Pú znova rozpútal svoje brutálne vražedné besnenie a ja tomu tento krát dám tri hviezdičky. Titul "Medvedík Pú: Krv a med 2" (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2) je sequel, ktorý predčil pôvodný snímok. *** ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak totok úplně nechápu. Jednička byla totálně imbecilní odpad což tu naštěstí většina normálních hodnotících uznala, ale z nějakýho pro mě nepochopitelnýho důvodu to něco vydělalo a tak mohla vzniknout dvojka která sice je na první pohled dražší, ale na druhou stranu o to víc tu vynikne to totální neumětelství toho stejnýho tvůrčího týmu kterej ani vyšší budget v tomto případě nespasí. Tady se prostě někdo snaží působit hrozně vtipně a cool a zároveň neotřele jako u podobných kousků z víc požehnaných starších let, ale zoufale se to nedaří. V době mýho hodnocení dvojka naprosto nelogicky v červených číslech, ale počítám, že to časem spadne tam kam to patří a zatím to asi hodnotili lidi co ujíždí na dobrým materiálu kterej bohužel nemám k dispozici. Za mě každopádně stejnej odpad jako první díl a omlouvám se předem za komentář k týhle sračce. Chtěl jsem původně svojí dnešní triumfální komentářovou session zakončit grandiózní recenzí k Občanské válce na který jsem byl dneska po Uherským roce v kině, ale sorry zejtra je taky den a dneska už to ve svým současným rozpoložení asi nedám. Že je Medvídek Pú krev a med pěknej žumpoidní zmrd ze kterýho nevyjde ani prd tak na to vem jed.0% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne příjemně překvapilo a skoro se mi nechce věřit, že za filmem stojí stejný tým, jako za jedničkou. Navíc R. Waterfield produkuje, režíruje i píše nejbrakovější filmy špatné po všech stránkách. Což, jak se zdá, neodradí náročné diváky, co tu pak fňukají. Jinak - je to slasher, a pokud někdo od tohoto žánru čeká něco jiného, než bohapustou vyvražďovačku, pak může litovat jen sám sebe. Po formální stránce výborné - kamera, hudba i speciální efekty. OK, občas byla vidět gumová maska nebo ručička, ale jako celek skvělá připomínka zlatých 80. let. Některé scény jsou až poetické - dívčina na diskotéce lapená do želez a následně proměněná v atomy byla jak z básně nejlepšího dekadentního veršotepce. Pokud jednička byla jen lacinou legráckou, pak dvojka jde mnohem dál. Jednak vysvětluje, odkud se vzali Pú a jeho kamarádi, a druhak je hlavním motivem rodinné drama. Odkaz na - možný spoiler - doktora Moreaua není špatný. A co mě rozhodně potěšilo, že film hraje na vážnou notu (tedy pokud se člověk neválí smíchy při trhání hlav a rukou...to umlácení utrženou rukou jsem už někde viděl...) a že z toho nevznikla trapná taškařice. Skoro se těším na další díl... ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Hororovej bizárek pro všechny, kteří chtěli jako malí bydlet s Kryštůfkem Robinem u Stokorcového lesa. Není to tak amatérsky low-budgetový jak jednička, ba naopak – je to tak akorát béčková parodie stylizovaná do psychologickýho dramatu o (post)traumatu z dětství, kde se gorem, krví, násilím, medem, a nejdebilnějšími filmovými klišé fakt nešetří. Finále se navíc odehrává na raveu, takže co víc si od béčkovýho horroru přát. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

3,14čovina jako první díl. Příběhově snad ještě větší debilita. Má to ale evidentně větší rozpočet což je znát především na gore stránce filmu. S čímž souvisí, že Pú a jeho kamarádíčci divákovi dopřáli celkem vysokej bodycount. Do kvalitní filmařina má tenhle film sice hodně daleko ale s tím se dalo tak nějak počítat. Takže se posaďte, dejte klidně mozku voraz a dopřejte si tuhle samoúčelnou vybíjenou. 3hvězdy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po slibném traileru jsem byl dost natěšený. Ano, po všech stránkách jistě lepší než jednička, ale takové té nešikovné poloamatérštiny a nedotaženosti scénáře se film pořád nezbavil. A že by srábek jako Kryštůfek vyřídil monstrum Púa sekerou? Pche. Nejvíc mě asi mrzelo, že detaily mordů si tvůrci často ulehčovali rychlým střihem, čímž si hodně usnadnili práci s triky. Pár skvělých gagů jsem už sice viděl jinde (umlátit někoho jeho vlastní utrženou rukou), ale víc bylo pro mě těch nových (vede utržení hlavy pastí na medvědy na řetězu a následné odpálení ji jako při baseballu). Jo a vsadil bych klidně pár stovek na to, že při vytváření vizuální podoby Púa se tvůrci hooodně inspirovali jistým pitbullem od jistých šílených Afrikánců. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Blood and Honey odpadového režiséra Rhysa Waterfielda, ktorý točí C-éčkové filmy ako Demonic Christmas Tree alebo Dinosaur Hotel akýmsi omylom minulý rok zablúdil do kín a ešte väčším omylom zarabil aj nejaké peniaze, takže si tento režisér povedal, že tých omylov je akosi málo a naservíroval nám pokračovanie, ktoré má síce o niečo väčší rozpočet, no rovnakých neschopákov za kamerou, aj pred ňou. Vo výsledku je síce dvojka oproti jednotke o niečo málo lepším filmov, ale to je ako keď máte akútny průjem štrvnásťkrát za deň a následne ho máte iba dvanásťkrát. Trochu poteší, ale stále poriadne na hovno. Takže sme dostali zase film, ktorému chýba akýkoľvek nadhľad a prvú hodinu sa berie neskutočne vážne a so všetkou serióznosťou servíruje príbeh o zmutuvanom Mackovi Pu, aby v záverečnej pol hodine ponúkol nejaké to gore s absolútne debilnými postavami. Toť celé. Ešte viac ako celý tento film ma však desí predstava, že dostaneme tzv. Poohniverse. Rhys Waterfield je fakt filmovým stelesnením grcu. CELKOVO: 2/10 ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Žádnýho zlepšení jsem si teda nevšim, je to stejně, možná ještě víc, dementní jak ten první film. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Dvojka zatiaľ oslovila divákov viac a musím povedať že je kvalitnejšia najmä čo sa dejovej línie týka, inak je to nadpriemerný retro slasher so svojskými hrdinami. Jednotka padla v retro kine na retro stoličkách a mala to aj vďaka tejto atmosfére za štyri *, na dvojku v kine nejako nevychádzal čas čo je možno trochu škoda ale tie 4* zopakujem aj teraz. Bez nejakých ďalších spojlerov skrátka potrebuje pozrieť sa na sériu trošku s nadhľadom a fanúšik béčkových hororov bude spokojný. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jednička byla retardovaná, nedávala moc smysl a i přes přehršel násilí to byla docela nuda. Dvojka je retardovaná o něco méně, smysl nedává úplně stejně, ale je na ní přeci jen vidět větší rozpočet a nějakou záhadou je to asi o deset procent větší zábava. Prase vystřídal tygr a hlavně ve druhé polovině jsou to prakticky nekončící jatka, ale to je tak nějak všechno. Další díl už bude beze mě…30% ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Druhý díl si zaslouží pochvalu hlavně proto že se jedná opravdu o upgrade, a větší budget jde vidět všude. Jsou tu lepší masky, nasvícení, záběry a hlavně gore. Toho je tu poměrně dost a i když se tu občas praktické efekty střídají se CGI, tak se z většiny jedná o dost slušnou práci. Taky potěšilo to že “zvířátka” už mluví, škoda jen že tygřík který měl fajn hlášky tu byl jen chvilku. Taky zamrzelo to že se i dvojka bere vážně a tím zabijí zábavnost, protože v takovýmto filmu opravdu nechcete řešit drama vatu (dost to filmu škodilo). Proto i teda film má několik hodně hluchých míst (hlavne ta dramaticka pribehova linka, co proste nikoho nezajima). Jinak ale proste fajn trash ktery má chyby ale jedná se o výrazné zlepšení, TAK DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO NE? ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl trochu popírá jedničku dozvíme se zde , že Pú a ostatní nejsou zmutované zvířata, ale děcka co někdo unesl pro nějakého genetika ten na nich zkoušel zvířecí séra a oni zmutovali. Genetika pak zastřelil ten únosce a ty mutanti zůstali. Jinak navazujeme na jedničku Kryštůfek (horší herec než ten v jedničce) řekne  policii o vraždících mutantech ta mu nevěří a myslí si, že to udělal on. Někdo mu věří a vydá se ty mutanty hledat Pú se tak nemá kam schovat a vydává se vraždit do města. Zde vraždí opět prase (neumřelo náhodou v jedničce jak ho ubodala ta holka?) tygr (ten má jen jednu scénu bohužel) sova (ta má více scén ,ale taky je nevyužitá)  a opět hlavní Pú. Tenhle díl  přidal na brutalitě (scéna na diskotéce je boží masakr ) a celkově působí lépe než odpadní jednička. Co mě bohužel brání dát více hvězd je herec Kryštůfka co vypadá, že má vše na háku a to vysvětlení o tom genetikovi je podané nudným způsobem. Aha tak, že oni jsou nesmrtelní tak to může být i 50 dílů rovnou.  60 procent ()

jefff 

všechny recenze uživatele

První díl byl solidní shit, kde nefungovalo prakticky nic. Druhý díl je ale o poznání lepší kousek, který alespoň dokáže svou stupidností pobavit. Autoři si dokonce dali práci se scénářem, který je překvapivě docela fajn a mnohé vysvětluje, funguje i hudba a některé vraždy jsou opravdu brutální. Potěšilo i rozšíření původního monster týmu, a tak kromě Púa a prasátka tu máme i skvělou sovu a tygříka. Nejotřesnějším bodem je herec Scott Chambers v roli Kryštůfka - na Scary Movie by to stačilo, ale i v takto brakoidním hororu je jeho výkon bolestivou parodií na herectví. Když Kryštůfek bojuje se szlými sny a vzpomínkami nebo když mu teče z oka slza...no...to je prostě potřeba vidět. Hurá na třetí díl. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

I to malé zlepšení dokáže pohřbít zbytečně vysoká ambice tvůrců. Proč se po příšerné jedničce snažit o něco víc, než obyčejný slasher, je pro mě nepochopitelné. Takhle i dvojka zůstává hlubokým dnem tohoto subžánru. Pů přestal slintat med (nebo co to vlastně bylo), to je rozhodně pozitivní změna. Celkově působí jako klasický americky redneck v dost nepovedené masce, ale ta mohla být odpuštěna, kdyby tu nebyly jeho další motivace. Dramatická linka samozřejmě nefunguje ani jako vtipný doplněk příběhu, už vůbec ne jako cosi vážného. Zbytečně tak podkopává těch několik povedených mordů, především úvodní karavan, jenž měl dokonce nějakou atmosféru. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak reziser Rhys Waterfield sa polepsil a zjavne sa dvojka vydarila viac ako jednotka,je sice stale citit mensi rozpocet,ale masky su super,efekty kolisaju hore-dole,raz je to lepsie,raz horsie,no to hlavne je,ze clovek sa nenudi,zabija sa vo velkom,najma zaverecna 20-minutovka je krvavy masaker,takze tak a podla konca by mala svetlo sveta uzriet aj tretia cast,uvidime,ze ci...:⁠-⁠) ()

Reklama

Reklama