Reklama

Reklama

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (221)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Vazeny a mily soudruzi... Konecne som videl Stathamovku, ktora si ten plny pocet (hoci zo zazmurenymi ocami a vsetkymi ostatnymi telesnymi otvormi) zasluzi. Kupodivu ide o pozvolny pribeh...akcie vela nie je, ale ta co je tak je koulervouci a vacsina rakosnickych filmov sa moze ist zahrabat. Je to tvrde, nekompromisne a krvave. A ja to mam presne takto rad. Konecne Statham v ulohe, ktora mu sedi... Ja som si rochnil. Dovodom preco bijem plny pocet je mozno aj ten, ze predtym som videl Taken 3 a toto mi zase raz vratilo stavu do gul a presvedcilo, ze akcia sa da natocit aj za velkou mlakou. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nejslavnější kurýr všech dob si asi při doručování extrémně těžkého balíku strhnul záda (nebo moc dováděl s nějakou fanynkou v posteli) a tak během první hodiny nepředvede kromě jedné krátké blitky nic, pokud nepočítáte kecání, tváření se hustokrutopřísně a hraní blackjacka. No a já se chytala za hlavu a přemýšlela, jestli budu brečet, že další drsňák jde do kytek a nebo doufat, že to byl jen takovej úlet , co se nebude opakovat. Každopádně po hodině záda povolej a Džejsn zjistí, že se stále umí hejbat a ze samé radosti se nám rozhodne kousek ze svého umu předvést. Takže se konečně pořádně nakope několik šunek a chvilku na to se nakopou další šunky a tramtadadááá KONEC....takže za 92 minut to máme tři bitky a zbytek tvoří příběh dojemný asi jako použitej tampon. Ale tak dobře, za tu malou ukázku bojovnosti tento shit nespláchnu do odpadních vod, ale ukážu svou štědrost a fláknu tam jednu hvězdu. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

West,kdysi rozjel hodně slibně svojí kariéru,a první tři snímky byly naprostá bomba.To už je ale pryč,a teď v meteo hantýrce spíš střídavě oblačno.Stathama mám hodně rád,ale ani on se nevyhne zakopnutí maximálně za dvě,tři hvězdy.A tak se West kouknul na Equalizéra,trochu přizpůsobil tomuhle filmu tři akční scény,a celý to obalil děsnou vatou z kasína,kde to drhne,a neni to ani trochu zábavný.Škoda.50%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nic se nezměnilo. Není to vyloženej odpad jako Redemption, ale Jason si pořád jede v zajetých kolejích nudy a pokusů o rádoby herectví. Scénář to snad nemá (i Exp 2 jsou proti tomu Oscarovka) West to taky nepodržel, protože je evidentně akčním režisérem a tohle nedal. Statham chlastá a gambluje, nosí vánoční čepičku, nechá se naoko zmlátit, aby jeho kámoš udělal dojem na buchtu. Hází po protivnících Divoké karty. Všechno je zpomalený nebo zrychlený. A hlavně se v tom filmu lautr nic neděje. Cesta do pekla. Takhle už fakt dál ne.10% ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Velice slabé, hlavně po dějové linii. Akce nebyla vůbec špatná, ale problém je v tom, že v celém filmu jsou pouze tři scény (a to ještě dohromady na tři minuty), kdy Jason Statham přepne do úplného bojového módu. Klasická stathamovka, ale příběh stál uplně za hovno... Kdo rád Stathama, určitě se bude bavit. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Aby sa Jason Statham (Nick Escalante) pred natáčaním dostal do formy, držal diétu, počas ktorej jedol iba špenát a hnedú ryžu. (m.a.t.o.)
  • Nick vo filme jazdí na Forde Torino GT 1969. (Laslo)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama