Reklama

Reklama

Mstitel

Trailer

Obsahy(1)

Hlavní postavou je bývalý policista Frank Castle, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu, bomby, kterou pod jejich auto nastražil úlisný mafián Gianni Franco. Protože také on byl úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. Za těch pět let jich má na kontě hodně přes stovku a brzy přibudou další. Jedním z těch, kdo tuší pravou totožnost tajemného mstitele je bývalý Castlův parťák Jake Berkowitz. Do tuhého jde v okamžiku, kdy se do města vrátí Franco, aby znovu doplnil prořídlé řady zločinu, zdecimované nelítostným Punisherem. Chce spojit všechny mafiánské rodiny pustit se s nimi do boje proti japonské Yakuze, vedené nelítostnou kráskou Lady Tanakou, která se chce zmocnit nadvlády nad městem. Její tah je krutý a postaví Punishera do nečekané situace. Tanaka totiž unese mafiánům jejich děti, včetně Francova syna Tommyho. A protože Punisher netrestá nevinné, pronikne do sídla Yakuzy a zachrání je. Jediný, kdo shodou okolností zůstane v zajetí japonské mafie je právě Tommy. Punisher se pro něj vrátí, ale je přitom dopaden. Zoufalý ze ztráty svého syna, pomůže Franco Punisherovi uniknout z vězení a přesvědčí ho, aby se společně s ním vydal zachránit jeho syna. Společně pobijí poskoky Lady Tanaky a nakonec i ji samotnou. Zachrání Tommyho, ale nakonec stanou proti sobě. Dva nesmiřitelní rivalové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Nekoukej na Lundgrena, nekoukej na Lundgrena, nemá dobrý filmy. Můžu si tohle opakovat kolikrát chci a stejně se občas zapomenu a neco si pustim. Punisher je ještě snesitelné béčko plné střílení a hmm nindžů s vraždícími kovovými ježky. Ale fakt nevím proč bych jej měl někomu doporučovat. Je tu přeci celá kupa osvědčených akčních řežeb. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

prijemne akcne a brutalne spracovanie komixu o punisherovy. skoda ze film nedostal lepsieho rezisera, lebo vsetka akcia (ktorej je dost a je roznoroda) je nakrutena prinajlepsom priemerne. lundgren ma dost vela kvalitnych hlasok (What the fuck do you call 125 murders in 5 years? Work in progress.) a je spravne temny frank castle. napriek svojej relativnej lacnosti (vsetky zabery interierov posobia dost prazdno) je to solidna zabava a pre mna najlepsi z filmov o pomstitelovy... ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Od dětství znám a viděl jsem nesčetněkrát „Zúčtování v Malém Tokiu“, „Rudého škorpióna“ nebo „Univerzálního vojáka“, ale tuhle Lundgrenovku jsem poznal až nyní. A musím, říct že je to povedený kousek. V žádném případě nejde očekávat Oskarové herecké výkony, nebo malebné záběry kamerou. Ale jako zábavné, nenudící a velmi zajímavé béčko ho jde určitě brát. Dolph Lundgren má charisma jako řemen, v kožené bundě mu to s na černo obarvenými vlasy opravdu sekne, to samé lze říci i o Jeroenu Krabbém. Hodně slušná akční podívaná s bezva temnými uličkami, drsnou jakuzou a jedním maxidrsným mstitelem. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tahle verze Punishera mi docela sedla. Mám jenom mlhavou představu o čem komiksy s Punisherem jsou, tudíž nevím, jestli se tenhle konkrétní příběh v komiksech vyskytuje nebo ne, každopádně se mi ale líbilo prolínání klasického amerického podsvětí s nepoměrně exotičtější japonskou Yakuzou. Ani akce nebyla špatná, v podstatě se to rozbíhá bez delších průtahů už od začátku. A dočkáme se nejen klasického střílení, honiček v různých vozidlech, ale i soubojů nablízko v asijském stylu. Zkrátka taková všehochuť příjemná na pohled. P. S.: Dolphovi tmavé vlasy sice sluší, ale stejně je to nezvyk, když ho furt člověk vídá ve filmech blonďatého :). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelna klasika! a ukazka ze starych casu jak se maji delat filmy podle komiksu asi muj nejoblibenejsi film z Dolphem jiz tradicne krute podhodnoceny na zdejsi skvele databazi ale to je mi fuk Dolph tu je ve sve nejultimatnejsi roli film nema prakticky hlucha mista atmosfera i hudba je skvela a hlavne akce tu je opravdu od zacatku az do konce sice mi chybi nejaka poradna bitka ale to je detail protoze to zase svedci o tom ze hlavni hrdina je naprosto ultimatni a neda nikomu ani cuchnout klasika meho detstvi a u mne jasne plnej pocet neni co resit ()

Galerie (18)

Zajímavosti (15)

  • Punisher nikdy nepoužil rovnakú zbraň dvakrát. (m.a.t.o.)
  • Všetky bojové scény boli improvizáciou samotných hercov, a to kvôli tomu, aby vyzerali čo najreálnejšie. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 16. augusta 1988 do 3. januára 1989 v Austrálii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama