Reklama

Reklama

Mstitel

Trailer

Obsahy(1)

Hlavní postavou je bývalý policista Frank Castle, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu, bomby, kterou pod jejich auto nastražil úlisný mafián Gianni Franco. Protože také on byl úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. Za těch pět let jich má na kontě hodně přes stovku a brzy přibudou další. Jedním z těch, kdo tuší pravou totožnost tajemného mstitele je bývalý Castlův parťák Jake Berkowitz. Do tuhého jde v okamžiku, kdy se do města vrátí Franco, aby znovu doplnil prořídlé řady zločinu, zdecimované nelítostným Punisherem. Chce spojit všechny mafiánské rodiny pustit se s nimi do boje proti japonské Yakuze, vedené nelítostnou kráskou Lady Tanakou, která se chce zmocnit nadvlády nad městem. Její tah je krutý a postaví Punishera do nečekané situace. Tanaka totiž unese mafiánům jejich děti, včetně Francova syna Tommyho. A protože Punisher netrestá nevinné, pronikne do sídla Yakuzy a zachrání je. Jediný, kdo shodou okolností zůstane v zajetí japonské mafie je právě Tommy. Punisher se pro něj vrátí, ale je přitom dopaden. Zoufalý ze ztráty svého syna, pomůže Franco Punisherovi uniknout z vězení a přesvědčí ho, aby se společně s ním vydal zachránit jeho syna. Společně pobijí poskoky Lady Tanaky a nakonec i ji samotnou. Zachrání Tommyho, ale nakonec stanou proti sobě. Dva nesmiřitelní rivalové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý Grand opening filmové série Punisher, jednoho z drsnějších členů rodiny Marvel.. který nejdříve střílí pak se ptá. No někde i i mučí a přitom se ptá... ale, né že by v tom byl pak nějaký rozdíl... :) Každopádně, i když jsem se dobře bavil, nějak mi to legendární tričko z lebkou chybělo. Pač ty díky spíš patřily Fantomovy... což je úplně jiná liga a uplně jiná DOBA! Zvučné jméno známé postavy prostě nestačí... Takže v podstatě máte chvílemi pocit že se díváte na úplně jiný film. Ale né že by to nebylo špatně to neříkám... jen jsem čekal trochu víc odkazů na Marvel. Každopádně mě to bavilo i vzhledem pokročilému věku... který už za sebou tento snímek má. Kupodivu mi ten Děcký faktor ani moc nevadil, netrvá moc dlouho a vraždění je i tak dost... Ostatně Tommy si ve filmu zalítá víc než superman ve všech 3 filmech dohromady. :D Dokonce je tam přidaná i nějaká ta závěrečná myšlenka "A když né" Tak si na tebe počkám! :D Za zmínku též stojí i Soundtrack a i když je v něm ten zub času znát... nezní to věru špatně. Takže 1 hvězda navíc určitě letí.... Za mě" 80% Bohužel to co následovalo dál.. už není třeba komentovat. Ať si říkáte co chcete, tenhle Punisher je asi nejpovedenější ze všech tří filmů.. Ten zbytek je spíše bohužel jen pohřeb. Tedy né Katovna kterou by si snad fanoušci FC přáli: ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Nekoukej na Lundgrena, nekoukej na Lundgrena, nemá dobrý filmy. Můžu si tohle opakovat kolikrát chci a stejně se občas zapomenu a neco si pustim. Punisher je ještě snesitelné béčko plné střílení a hmm nindžů s vraždícími kovovými ježky. Ale fakt nevím proč bych jej měl někomu doporučovat. Je tu přeci celá kupa osvědčených akčních řežeb. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Že vraj komix je temný a akcia je krížená s humorom. Tak v tomto filme ostala len tá temnota - aj to vznikla len tým, že hlavný hrdina žije v kanály a je špinavý. Klasická Lundgrenovka, kde vymlati pár šikmáčov a povie pár viet "na zamyslenie". Akcia v pohode vzhľadom na vek filmu, Dolph tiež v pohode, len ten samopal tam mať nemusel, ale to by zase nebola Lundgrenovina.... (čo však dorazilo komix najviac, je nový Punisher, kde hra napr. aj Travolta)... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Trochu netradiční film s Dolpehm Lungrenem, kterého si ani pořádně neužijete. Tajmený Mstitel se rozhodl po smrti své manželky pomstít všechny nevinné a tak dychtivě vyhlíží ze svého kanálu co se kde děje. Řemeslně nepříliš povedený snímek s Lungrenem, který vypadá jako na pokraji smrti. Příběh je prostý jak facka, což ovšem neznamená, že si tvůrci nenajdou prostor pro podstrčení několika už mnohokrát viděných scén. Příšerný hudební doprovod a několik chutných stříkanců krve + jako třešnička na dortu vražda žlutozubé japonky. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Miláček Doplh ve své vrcholné formě, tentorkát rozjetý jako divoká svině. Podle neoficiálních zdrojů ve filmu odkrouhne asi 96 lidí, čemuž se nejde divit, zvlášť po vrcholné scéně, kdy spolu s mafiánským bossem vtrhnou do místnosti s asi 30 meditujícíma samurajema a všechny je na jeden zásobník postřílí. A podobně se Dolphie nesere vůbec s nikým. Každou chvíli na něj vyběhne nějaký čong s řetězem a nebo katanou a on na to bez mrknutí oka reaguje dávkou z brokovnice do břicha. Celou dobu navíc nahazuje pohled zfetovaného baseta a jeho mimice obličejových svalů při ničení kasina těžkým kulometem se nevyrovná snad ani Jim Carrey v nejlepších letech. Kamera, režie a všechno ostatní jsou sice podřadné, ale úroveň zábavy se drží v maximálních hranicích. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (15)

  • Punisher nikdy nepoužil rovnakú zbraň dvakrát. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 16. augusta 1988 do 3. januára 1989 v Austrálii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama