Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Filmpub.cz (Tomáš Vyskočil)

"Na začátku recenze jsem byl nakloněn třem hvězdičkám, a to především díky neodolatelnému Jeanu Renovi a jeho smyslným kruhům pod očima. Teď mi tu zbývá pachuť odbyté komedie, co nestojí za zhlédnutí. Nebo možná tak jednou někde jako náplň zabitého nedělního odpoledne. A večer si pusťte Pravdivé lži…"

Kinema.sk (Michal Korec)

"Mám pre vás dve správy: 1. Návštevníci 3 nie sú až takí strašní, ako nám ich predstavil trailer. 2. Na dobrú komédiu však ani vytrhnutie z trailerovej letargie nestačí..." více

Reklama

Reklama