Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Skvělá, nestárnoucí komedie, u níž jsem ovšem trochu zmaten tou „alternativní“ americkou verzí. Že by mi něco uniklo? Evidentně ano. Ale to stále nemění fakt, že to není tak špatné, jak to zdejší komunita prezentuje - to ani v nejmenším. Viděl jsem již několikrát a klidně se v budoucnu podívám zase. Já se dobře bavil. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tihle Návštěvníci vaří z vody, nepřináší nic nového a zmohou se jen na opakování otřepaných vtipů. Americká mánie pro předělávky opět zrodila špatné dítko, herecky příjemné, ale neskonale otravné. Z toho filmu jednoduše čpí ta hořká snaha vidět aspoň letmý pohyb vašich úst. Někteří připisují tragický punc, tak to mi zase nepřišlo, jen zbytečné a špatné setkání starých známých. A na špatném místě, a ve špatný čas... ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Další úsměvné pokračování. Vtip převažuje spíše v první polovině, což je určitě dobře. Bohužel ta druhá polovina o to dost rychle přišla a stala se příliš nezajímavou. A myslím (mluvím snad i za ostatní), že by radši další díl být neměl. Hodně mě zklamal Jean Reno, že se mohl podepsat pod takovou ubohost jako jsou právě Návštěvníci. 40% ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Příjde mi, že kouzlo filmu se vytratilo. Nevím jak a kam ale není tam. Sice scény v restauraci a to jak u stolu tak u záchodu jsou vydařené, ale na celý film to nestačí. Christýna Jablečnábrána se mi ze všech ženských rolý v serii líbila uplně nejméně, snad proto, že mám tuto herečku v hlavě zakodovanou jako Kelly z Ženatý se závazky. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Moje nejmilejší zachytila konec tohoto dílka a jelikož jsme nadšenými fanoušky francouzských dílů, byli jsme rádi, že to běželo příští den. Americká verze opravdu nemá na původní dva díly, ale vykoukali jsme to se zájmem, jistou pietou a snahou zjistit, jak je film potřeba pozměnit, aby byl stravitelný pro amíky. Moc jsem se bavil, že vypustili „saracény“ a že jich tam bylo! Amíci nejspíš potřebují zesílené emoce – vřískání školní mládeže i vyvinuté hlídačky v museu. Pani Žinet, natož potomek z budoucna, neměly téměř žádné charisma. Vůz americké, svobodomyslné „pani Žinet“ byla odporná plečka, ale ta francouzská si pořídila pořádnou „ameriku“, co jednoznačně odkazuje na hnutí hippies a bezesporu poněkud snáze navozuje „svobodu“, rozhodně lépe než narudlé proklamace Liberté, égalité, fraternité. Zarazilo mne, že nebylo nutné vrátit ukradený klenot, aby se vše zcela vrátilo do normálu i když jsem měl pocit, že našlápnuto k tomu bylo (mrazivé chodby). Že by byly, na zásah producenta, vypuštěné některé scény? Francouzská verze byla mnohem víc propracovaná. Působí to na mne, že frantíci zapůjčili herce a námět výměnou za... nějaké technologie, jinak mi to nedává smysl. Dalo se to vidět (hlavně ze studijních důvodů), ale nikomu bych to nedoporučil. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama