Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Tahle veselá holka není moc "srdceryvná". Kdyby aspoň přibylo toho divného humoru, ale ani to ne. Jede se nějak na sucho, nic "pořádně echtovně bizarního" se neděje a ani hlava šéfa VaM nebyla nijak oslňující. Zato již chápu jak se liší komiksové adaptace špatné, dobré, lepší a geniální a jakým způsobem se dají časově zařadit podle data vzniku. 1995 - to je přesný kámo.... Lepší slabota na sobotní večer... i když Lorry Petty má hodně divné rtíky... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Punkový riot grrrl Mad Max 2 bez koulí ale za to s fištrónem a sexy podáním. Komiksovou předlohu neznám, ale minimálně, co se týče filmových komiksáren, je Tank Girl nejšukadeličtější komiksová hrdinka. Tahle holka si Deadpoolem vytřela pozadí. Lori Petty je skvělá, rozkošná a úchvatná. Líbí se mi ten nadhled a nevážnost, s jakou se to bere. Parádní hudební doprovod a levná futuristická výprava. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pokusit se zadaptovat tuto komiksovou šílenost byla celkem odvaha, protože jestli lze námět nějak charakterizovat, tak to leda jako nezfilmovatelný. Ale odvaha sama prostě mnohokrát nestačí. Béčkovou produkci tady doplňuje nudná režie, která je většinou jen bezradným záznamem a ač je všude nápadů na rozdávání, práce s nimi je nepřesvědčivá. Obsazení mi víceméně sedí, i když výkony kolísají (je zajímavé kam až se od té doby dostala Naomi Wattsová, zatím co kde je konec Lori Petty?). Hlášky tu jsou zábavné a film sám je něčím, co se tak často nevidí a to je potřeba taky docenit :-) 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Komando zmutovaných klokaních ľudí vyvinutých ako biologické zbrane sú v skutočnosti komické, pojašené, tancujúce, latexové, ušaté figúrky neustále hovoriace o tom, že by si dali sušienky. Sú asi takou špičkovou bojovou jednotkou, ako huňaté okaté zajačiky, ktorým by som šéfoval ja s dvoma promile v krvi. Malý rozpočet je vidieť aj na tom, že PRIAMO VO FILME sú použité kreslené komiksové pasáže, čo je wtf. Vrcholom je výborne oblečený okuliarnatý klokan, ktorý je reinkarnáciou spisovateľa Jacka Kerouaca a uprostred večere bežne vstáva a začne recitovať príšernú báseň a hrať na saxofóne. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší na celém filmu byly animované sekvence a obrázky z komiksu. Obojí v docela hojné míře. Tank Girl je místy dost pomalá a závěr se fakt moc nepovedl. Holt malý rozpočet. Na druhou stranu Lori Petty se docela ohání a tu Tank Girl jí věřím. A klokánci? Jé hlavně ten co byl v minulém životě psem a ted povíšil na "lidského klokana" je super. i přes kupu nedostatků dost povedený přepis naprosto šíleného komiksu na plátno. A srovnávat film za pár šupů s hollywoodskými miliardovými spektákly je hodně scestné. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Tank použitý ve filmu je americký M5A1 Stuart, doplněný o různé nástavby, z nichž za zmínku stojí skoro celá zadní část Cadillacu Eldorado z roku 1969. (KM Phoenix)
  • Rachel Talalay dostala knihu Tank Girl od nevlastní dcery jako vánoční dar. Bylo to její první seznámení s příběhem. (Pumiiix)
  • Lori Petty v roli Tank Girl vymění během filmů 18 druhů oblečení a změní stejný počet účesů. (Pumiiix)

Reklama

Reklama