Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Lorge 

všechny recenze uživatele

5* si zaslouží už jen scéna, ve které hlavní hrdinka v tanku útočí na náklad zbraní a během útoku zvládne sledovat balet, opékat si klobásy a sestřelit chlápka šípem, načež se projede na hlavni jako na serfovacím prkně a ještě trousí jednu hlášku za druhou. Sice se snad najde pár hluchých míst, ale film jede takovou rychlostí, že si jich nelze všimnout + je tam Jack Kerouack reinkarnovaný jako obří klokan. Obří Klokan !!!!!!! :-D Turbobooster!!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Komando zmutovaných klokaních ľudí vyvinutých ako biologické zbrane sú v skutočnosti komické, pojašené, tancujúce, latexové, ušaté figúrky neustále hovoriace o tom, že by si dali sušienky. Sú asi takou špičkovou bojovou jednotkou, ako huňaté okaté zajačiky, ktorým by som šéfoval ja s dvoma promile v krvi. Malý rozpočet je vidieť aj na tom, že PRIAMO VO FILME sú použité kreslené komiksové pasáže, čo je wtf. Vrcholom je výborne oblečený okuliarnatý klokan, ktorý je reinkarnáciou spisovateľa Jacka Kerouaca a uprostred večere bežne vstáva a začne recitovať príšernú báseň a hrať na saxofóne. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příšerně ujetá kravina, která se mi jako malýmu docela líbila, ale možná proto, že jsem nechápal veškerý narážky okolo, a sledoval příběh, nebo spíše jeho kostru. Ta pancéřová holka, ačkoliv je komiksová, a ve filmu to dává rázně znát, je taky příšerně netaktní a nepříjemná. Co víc si do filmu přát to už opravdu netušim. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Punkový riot grrrl Mad Max 2 bez koulí ale za to s fištrónem a sexy podáním. Komiksovou předlohu neznám, ale minimálně, co se týče filmových komiksáren, je Tank Girl nejšukadeličtější komiksová hrdinka. Tahle holka si Deadpoolem vytřela pozadí. Lori Petty je skvělá, rozkošná a úchvatná. Líbí se mi ten nadhled a nevážnost, s jakou se to bere. Parádní hudební doprovod a levná futuristická výprava. ()

belldandy 

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu, co tu všichni říkáte. Ovšem pro mě jde o jednu z nejpovedenějších komiksových adaptací. Splňuje přesně to, co si představím pod pojmem - komiksový film: rychlá akce, bizarní postavy, ujetý děj ... Rozjezd je popravdě docela pomalý, konec taky stojí za prd, ale alespoň v prostředku se film povedeně rozjede a je zatraceně cool ... Přesně tak, jak to podle mě vyžaduje undergroundová komiksová předloha. Celý film taky nakonec vyzní tak nějak hodně undergroundově ... což k předloze a vůbec celé hlavní hrdince bezvadně sadne. (Vivat Tank Girl, vivat zmutovaní klokani a vivat Gorillaz!) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Když Lorri Petty poprvé viděla náčrt své postavy řekla, „to jsem já, já jsem Tank Girl!“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama