Reklama

Reklama

Chyťte tu holku

  • USA Catch That Kid (více)
Trailer

Obsahy(1)

Připravte se na vzrušující dobrodružství s Maddy, Gusem a Austinem, třemi dětmi na supertajné misi! Jsou to blízcí a talentovaní kamarádi: horolezkyně šampiónka, počítačový génius a mechanik specializující se na nejmodernější vozítka. Jejich úkol: dostat se do dobře zabezpečeného bankovního trezoru a provést největší krádež, jakou kdy jejich třída viděla - a to všechno kvůli nemocnému otci Maddy. Mají naprosto spolehlivý plán, ale ještě nemají věk na řízení auta! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

bjindy 

všechny recenze uživatele

Keď je vám tak dvanásť, otecko náhle ochrnie, poisťovňa operáciu nepreplatí a banka odmieta poskytnúť pôžičku, tak je vykradnutie onej banky vlastne docela fajn nápad. Ide síce o film zameraný na decká, ale i tak tu množstvo hlúpostí bije do očí (a to bývam proti filmovým hlúpostiam docela tolerantný). Tak napríklad zamestnanci banky sa nemajú problém zdôverovať o citlivých informáciách, strážnu službu tvoria len dvaja divný týpci a bezpečnostná expertka (zhodou okolností matka dotyčnej delikventky), ktorej systém v banke používajú sa tiež ako bezpečnostná expertka neukázala práve v najlepšom svetle (aj keď šlo údajne o testovaciu verziu). Aj ako komédia je to dosť slabé. Pár nápaditých momentov by sa možno našlo, no je to žalostne málo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +Kristen Stewart, hudba, děj, akční spád, motiv... -chtělo by to verzi dějově o pět let později/// Tak tohle je parádní podívaná. Typ filmu, který prostě zbožňuju. Co je důležité: je snesitelný i pro starší publikum, což u těchto filmů bývá problém. A další důležitá věc, rozhodně neřeším jak je to reálné. Prostě vypnu mozek a užívám si tuhle akční jízdu, která je prošpikovaná dětským přítelstvím, bondovskou akcí a láskou k otci. Příběh je povedený, technické zpracování je na hodně dobré úrovni, především však musím pochválit herce a jejich postavy. Kris výtej v TOP10./// Celkem 81%/// ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmu je samozřejmě úměrná cílové skupině, nicméně už tehdy Kristen Stewart prokazovala slušný talent. Škoda jen, že se jí pak o pár let později mírně ZATMĚLO před očima, když podepisovala smlouvu k jedné pološílené stejnojmenné sáze.. Desetiletí ale tohle "vzrušující dobrodružství" rozhodně ocení.. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Maddy je docela normální 12letá holka, kteréžto největším problémem je jak utajit před maminkou vášeň k horolezectví (zděděnou po tátovi) a nebo rozhodnout se kterému ze svým kamarádů dát přednost. Až do chvíle, kdy její otec onemocní, a na operaci je potřeba sehnat 250 tisíc dolarů. Se svými přáteli se Maddy vydává na vyloupení banky (kde mimochodem její maminka právě spouští zabezpečovací systém), a uloupit peníze právě zde... Ehm uhm, asi jsem nespadal do té správné věkové kategorie pro tento film, nicméně nelze říct, že bych se až tak nebavil. Hromada správných fórků (dobrmani či pánové sekuriťáci jsou docela ok), ovšem zabíjí celý námět (V první scéně se ukazuje jak Maddy umí šplhat - a čirou náhodou sejf je xx metrů nad zemí, apod). A vzhledem ke svému tématu (krádež, ačkoli ušlechtilá je vždycky jen krádež), bych to ani nedoporučoval pro děti, tak nevím nevím... ()

Hartigan 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství určené výhradně pro kindroše do patnácti let, než vyfasují čerstvou občanku. Kristen měla krátké vlásky a dostala za úkol zahrát šikovnou horolezkyni, pro kterou je zdraví rodiny v jejích hodnotách na prvním místě. Ještě se seznamovala s Hollywoodem, panenka naše, ale jako herečka mnoha tváří se ukázala až v pozdějších filmech. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Max Theriot v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama