Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na severozápadě USA je město, omývané oceánem, obklopená modravými horami - Seattle. A v tomhle velkém městě je dům plný malých bytů, jako stvořených pro svobodné lidi. Sledujeme tři mladé muže a tři mladé ženy - jejich vzájemné vztahy jsou různé: bydlí ve stejném domě, takže někdo někoho zná dobře, jiného od vidění, dalšího skoro vůbec ne, a někdo je do někoho možná zamilovaný až po uši. Stejně tak různá jsou i jejich povolání - od inženýra - urbanisty přes ortodoxního rockera, ekologickou zachránkyni světa až po číšnici v kavárně. Ale ať každý z nich dělá cokoli, jakkoli se snaží vyniknout v práci nebo skvěle zahrát v rockovém klubu, odjet spasit Aljašku, uvařit dobrou kávu nebo si jen tak zatancovat, v jejich věku je prostě za vším láska... Jeden ji hledá, druhý jen čeká, třetí si vybírá tu pravou, další ji "zatím" odmítá... a jedna z dívek chce dokonce té své lásce pomoci operativním zvětšením ňader! Naštěstí to příroda zařídila podle svého, takže se ti praví po všech nadějích, zklamáních, bolestech a nejistotách nakonec najdou - vždyť to jsou vlastně sousedé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé...jako tehdejší puberťák odkojení stylem Grunge, jsem o tomhle filmu samozřejmě dost slyšel, ale nějakým nepochpitelným řízením osudu jsem se s ním potkal až dnes...A musím říct, že mě docela zklamal. Je to opravdu víceméňe nuda - takové rockovější Beverly Hills. A ostatně - myslel jsem že té muziky tam bude taky víc. A nemyslím si, že bych hodnotil jinak, kdybych to viděl už tehdy... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pro mě jsou 90. léta spíš happy hardcore, rave, eurodance a akce jako Love Parade. Nějaký depresivní umaštěnci ála Kurt Kombajn mě neberou. Když jsem se dočet, že tento romanticko-vztahovej film (tento typ filmů fakt nevyhledávám) se má navíc odehrávat někde v klubech, kde se hraje grunge, ani jsem neměl chuť se na to dívat. Ale můj šestej smysl mi řikal, že na tom filmu určitě něco bude. A opravdu z toho vylezla celkem pohodová komedie. Jako nějaký to vzlykání do telefonu mi sice lezlo chvílema dost na nervy, ale v podstatě po celejch 99 minut mě to celkem bavilo. Konec teda byl klišoidní až hrůza, ale ty 3 hvězdičky dám. Jinak doporučuju spíš film Bolestná realita. ()

Reklama

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Úžasný film! Síce má už pekných 20 rokov, ale skvelo to vystihuje život/životné situácie či už tie kruto pravdivé alebo tie komickejšie. Postavy sú sympatické, človek sa v niektorých ich myšlienkách/zamýšľaní nájde. A samozrejme je to doplnené skvelou hudbou (Seattle ´92 - grunge, Alice in Chains, Soundgarden, Pearl Jam, Eddie, Chris). ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem sháněl opravdu strašně dlouho, nakonec jsem ho sehnal na kazetě (dokonce v původním znění), není divu, že se mi ruka chvěla, když jsem kazetu vkládal do videa. Čekal jsem možná až příliš od režiséra takového snímku jako je Almost famous (pravda, že je to asi jediný film, kterému se ta atmosféra v jeho filmech opravdu - ale opravdu velmi povedla - film je v mém top), na druhou stranu natočí takový hrozný film jako je Elizabethtown. Singles jsou někde mezi, ale abych jim nekřivdil, docela mě bavili, ale co je horšího než velké očekávání...třeba při příštím shledání s nimi budu méně přísný, ale zatím mě bohužel nedostali. ()

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Víc takových filmů! Singles jsou snad nejlepší romantická komedie, kterou jsem kdy viděla. I když se je do téhle škatule tak bojím řadit, protože všichni víme, co se se žánrem "romantická komedie" za ta léta stalo. Ano, je z ní hnusná, klišoidní a smradlavá žumpa. Singles jsou naopak velice lidský a příjemný film o tom, co se prostě děje a dít se pořád bude. Korunováno parádním scénářem a skvělým obsazením, téměř se to dotýká jednoduché dokonalosti. Abych pravdu řekla, už dlouho jsem se tak nenasmála a neztotožnila s filmem. Co se soundtracku týče, je to jen další třešnička na už tak dobrém dortu :) (A Burton v mini roli "druhýho Scorseseho" potěšil :)) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (16)

  • V cameo rolích se ve filmu objeví Paul Giamatti (mladík z vášnivě líbajícího se páru v restauraci) a režisér Tim Burton (muž natáčející videoseznamky). (Chrustyn)

Související novinky

Reklama

Reklama