Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pár solidních scén se najde a Tima Robbinse mám rád, ale bohužel Martina Lawrence moc ne. Tady je většinu času nesnesitelnej, jako skoro vždy. Má to s odstupem času nečekaně příjemně devadesátkovej nádech, ale že bych se válel smíchy to zrovna ne. Taky míra ztřeštěnosti postav je někdy trochu moc a sklouzne spíš k vrtění hlavou, proč to či ono nelogicky vyvádějí. ()

Borat 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nezasmál! Upřímě se přiznám, že jsem od této akční komedie moc nečekal. Ale opek je pravdou. Úvodní rozhovory s manželkou, gagy a narážky byly naprosto geniální. Tim Robbins si zahrál zhrouceného manžela, který načapal svou manželku inflagranti. Nutno dodat, že ho azhrál skvělě, bylo mu jedno co se děje atd. Po boku Robbinse si zahrál Martin Lawrence, který určitě výkonem "bláznivého" zlodějiíčka nezaostal. Film má spád, mnoho nápadů, ale hlavně vtipu. Jenom škoda, že film ubral na tempu poslední 3/4. Kdyby udržel to zabijácky vtipné tempo, asi bych moc neváhal na pěti hvězdičkami, ale i tak Oedekerkův výtvor nedostane špatné hodnocení. |85%| ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Komedie, jakých podle mě Hollywood posílá ročně do světa deset tisíc. Lucky ten, kdo se u toho tak bavil, že tomu dal víc než tři pecky. Tyhle lidi musej být 365 dnů v roce totálně vysmátý a rozjuchaný. Já to štěstí bohužel nemám. Dobrý, fakt dobrý řachačky objevím dvě za rok a konkrétně tenhle film mezi ně nepočítám. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Tim Robbins + Martin Lawrence.. tyhle dva když jsem viděla vedle sebe řikala jsem si - Proboha, jen to ne.. Ale realita byla jiná :D A u tej hlášky se sochou a jejím ptákem sem byla mrtvá smíchy :D A scénu s pavoukem ani nekomentuju.. to byla málem moje smrt :D Jo, s radostí se na to zase jednou podívám :) Teda, to je ale velkej, sviňskej pavouk, vole.. " ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ďalší stratený čas, počas ktorého som dúfal, že zažijem nejakú napínavú, akčnú alebo smiešnu situáciu. Nedočkal som sa. Bola to zmeska nudy a trápnosti, ktorú nemal šancu zachrániť ani Tim Robbins v štandardnej úlohe a už vôbec nie tá opička na gumičke, ktorú je ľahšie vystreliť si v lunaparku, než kvôli nej nakrútiť film. Takže v rozpore s názvom bolo možné niečo stratiť - a to čas, o ktorom som písal na začiatku. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nickova (Tim Robbins) kancelář se nachází v US Bank Tower. (Borrtex)
  • Okrem viacerých miest v Kalifornii pracovali filmári aj na východnom pobreží USA v štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Rig (John C. McGinley) a Charlie (Giancarlo Esposito) ukradnou vozidlo, přesto mají o několik scén později opět původní starší. (Borrtex)

Reklama

Reklama