Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebojte, nepůjde o smrt roztomilého domácího mazlíčka, ale kočky nadmíru půvabné, povrchní a egoistické… A máme tu další díl kriminální minisérie s Janem Kanyzou jako majorem Bohuslavem v hlavní roli. A jak již samotný název napovídá – i tentokrát půjde o vraždu. Ovšem nikoli o smrt obyčejného domácího zvířátka, ale „kočky dvounohé“: manekýny, fotomodelky a především neúspěšné studentky gymnázia (E. Geislerová). Dívky nadmíru půvabné, ale značně povrchní a egoistické, jež chce v životě pouze získávat a brát, ať už jde o lásku, blahobyt či peníze. Svým lehkomyslným až cynickým přístupem k životu si dokázala vytvořit řadu nepřátel, což se jí nakonec stalo osudným… (Česká televize)

(více)

Recenze (40)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Kde nic není, ani smrt nebere. V tomto případě divák. Laciná televizní detektivka, která nemá takřka co nabídnout, snad jen přehršel scénáristických kiksů a plejádu zoufalých hereckých výkonů současné české šmíry. Kanyza, Satoranský a Maciuchová zachraňují, co se dá, ale boj s větrnými mlýny nelze vyhrát. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Asi až napotřetí (s odstupem několika let, kdy jsem to zahlédla v televizi) jsem to dokoukala do konce. Vraha jsem si stále pamatovala a kdyby ústřední roli nehrála nesympatická Geislerová, asi bych hodnotila líp. Myslím, že je totiž dost škoda, že ta role nebyla víc propracovaná. Než jste s ní stihli soucítit, byla mrtvá. Kanyza dobrej, jako detektiv vidí snad i za roh. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Druhý film je o poznání horší než ten první. Herecké obsazení je slabší, ale hlavně kam zmizela Mazancová (Cibulková), když to na konci předchozího filmu dali dohromady? Debilní je i samotný případ. Mělo to docela dobrej potenciál, ale výsledek byl komedie... všichni chtěli mrdat studentku / svini a nakonec jí zabil ten nejabsurdnější člověk. A všichni lezli do baráku slavný dramatický herečky jako by měla místo vchodových dveří jen díru ve zdi a vedle ceduli "nevstupovat" ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Tak už jsem viděl i horší věci. Ale hned mi naskočí geniální Baumaxův verš: "Mám po očima váčky jako Kanyza..." A pohled do Tváře tohoto člověka, jak hraje toho naprosto tradičního ubrumlaného, zkušeného a charakterního policajta, to je vážně únavné. Ale velmi půvabná a mladá Ester Geislerová svou roli, podle mě, zvládla skvěle. Pan hezoun Šimůnek působil jako grázl hrozně komicky, ale své fanynky by ještě potěšil. ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Autentičnosti dialogů by snad neuvěřil ani cizinec učící se česky. O tom, že mluvené slovo v podstatě působí jen jako vycpávka oněch 80. min., po které film trvá, snad ani nemá cenu mluvit. Zkrátka a dobře, ještěže se ČT nerozhodla, že natočí snímek dvouhodinový. Snad z obavy, aby jí diváci nezačali u obrazovky vymírat nudou.... Za to chválím. Ale na bod to stejně nestačí.:-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • U postele, ve které v ateliéru leží Saša (Ester Geislerová), je vidět bílá cedule s černým nápisem "SOUKROMÝ MAJETEK - SPOLEČNOST NUGGET". Tato cedule byla původně použita v televizním filmu Agentura Puzzle: Pohřeb (2004), prvním dílu z trilogie Agentura Puzzle, kde byla umístěna na závoře, kterou násilím otevřel Robert Jašków v roli hledače pokladů. (navabaca)
  • Poslední film herce Václava Kotvy. (M.B)

Reklama

Reklama