Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

robo7773 

všechny recenze uživatele

*** (59 bodov zo 100) Akoze super cierna komedia, tiez super film len tak na dobru naladu, nie na kritiku a nejaky filmovy zazitok, ale na zabavenie a zasmiatie. Inak sa tu asi neda nic hodnotit, akurat mi Cameron vuznela dost divne, taku hysterku mat doma tak si to asi hodim, v takej filmovej role som ju este nevidel, a celkom je to seklo, bol to zaujimavy pohlad. ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Po téhle černé komedii mám dobrou náladu a to se cení - však to znáte, konec dobrý, všechno dobré a člověk má pak tendenci zapomenout a/nebo odpustit všechna předchozí příkoří:) Pár jich bylo... Ulítlost mi nevadila ani trošku, ale uječenost a hysteričnost jo, stejně tak jako jakási šroubovanost, neplynulost (jinak docela zajímavého) scénáře, či občasná nepřirozenost monologů a dialogů. Přesto je mi líto nechat hodnocení v tomto případě "jen" na třech, protože legrace jsem si ve Very Bad Things našel slušnou porci, tak si dovolím udělit slabší čtyři. ()

Reklama

asanakis 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru poměrně povedená a hodně moc černá komedie do které se občas vlívá solidní psychologické drama. Ze začátku mě odrazovala Cameron Diaz, kterou opravdu nemusím, ale ta se tam naštěstí moc nevyskytuje. Jediné co mi na filmu hodně vadilo bylo to, co s ním udělal náš distributor. Naprosto nesmyslně ořezaný formát 4:3 a titulky, které musel dělat člověk, který měl velké problémy s dokončením základího vzdělání z důvodu neschopnosti naučit se českému pravopisu. Na druhou stranu od firmy Intersonic se moc jiného očekávat nedá, takže jsem se tím nenechal rozhodit a užíval si solidně nadsazeného černého humoru se kterým autoři opravdu nešetřili. No a ten závěr.....hehe ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Ze začátku stylová podívaná skoro jak vystřižená od Tarantina o tom, jak se může zkomplikovat pánský mejdan uspořádaný jako rozlučka se svobodou jednoho z nich. Od půlky se už však utápí ve své nelogičnosti, pár uměle naroubovaných scén a ztrácí se tu byť sebemenší špetka originality nebo zábavných černohumorných vtipů. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Teď vážně nevím, jestli jsem viděl správný film, ale snad ano. 75% filmu se tam hádají a navzájem na sebe řvou. To má být film? Velice přehnané, opravdu nevím, co si o tom mám vlastně myslet. Nebylo zde nic, co by mě mělo rozesmát. Naštěstí jsem se na to díval v nočních hodinách, což má nejspíš vliv na moje hodnocení, protože jinak vážně nevím, proč dávám tolik. P.S.Tak jsem nakonec po 10 minutách hodnocení snížil, nedalo mi to. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Rabína na pohřbu Michaela Berkowa, kterého hraje Jeremy Piven, si zahrál jeho vlastní otec Byrne Piven. (HappySmile)
  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)
  • Slovo "fuck" nebo jeho obdoby, jsou použité ve filmu celkem 124x. (HappySmile)

Reklama

Reklama